- Konu Sahibi seymanurtosun
-
Arkadaşlar merhaba öncelikle adım şeyma 17 yaşındayım sevgilimle çocuk yapmak istiyoruz ve hemen hemen 1 aydan beri her gün 3-4 kere ilişkiye giriyoruz, her seferinde içime boşalıyor ama yarısı geri çıkıyor ilişkiye girdiğimizden bu yana adet olmadım ara sıra kasiklarima ağrı giriyor aniden kalkınca başım dönüyor bayilacak gibi oluyorum su sıralar çok uyumaya başladım ve çok yemek yiyorum bazen canım birşeyler çekiyor ve gobegimin alt kismi biraz şişmiş hamilelik testi negatif çıkıyor bir çok kez denedim yanıltıyor olabilir mi bunların açıklaması ne olabilir lütfen acil bir cevap verin yardiminiza ihtiyacım var.
Yok canım benim o kendince dalga geçtiğini sanıyor..
İçler acısı bir durum ama kendisi henüz idrak edemiyor..
fake de olsa böyle bişi düşünüyoda olabilir nerden üretiyo bu fikirleri
Olanı söylüyorum bi cevap verin konuyu kapaticam
Arkadaşlar merhaba öncelikle adım şeyma 17 yaşındayım sevgilimle çocuk yapmak istiyoruz ve hemen hemen 1 aydan beri her gün 3-4 kere ilişkiye giriyoruz, her seferinde içime boşalıyor ama yarısı geri çıkıyor ilişkiye girdiğimizden bu yana adet olmadım ara sıra kasiklarima ağrı giriyor aniden kalkınca başım dönüyor bayilacak gibi oluyorum su sıralar çok uyumaya başladım ve çok yemek yiyorum bazen canım birşeyler çekiyor ve gobegimin alt kismi biraz şişmiş hamilelik testi negatif çıkıyor bir çok kez denedim yanıltıyor olabilir mi bunların açıklaması ne olabilir lütfen acil bir cevap verin yardiminiza ihtiyacım var.
Yok canım ya böyle birşey yaptığı yok bence,sadece merak etmiş girmiş siteye,bir de konu açayım demiş ufaklık.
Yahu ben 17 yaşındayken sokakta bisiklet sürüp kafamı gözümü dağıtıyordum, bahçelere uçuyordum
Kınamamak lazım tabii de bu analar babalar mı çocuk yetiştirmeyi bilmiyor acaba :26:
17 yaşındaki kız ancak sevgilisini dudağından öper, elele gezerler, koklaşırlar... Benim bildiğim böyle yani...
Allah çoluğumuzu çocuğumuzu korusun. Ne acı ne çok beyin israfı.. Allah ıslah etsin uzak tutsun bu insanları bizden..
buyuk ıhtımal konuyu kapatmadan burda senın devrın kapanacak
cevapmı ıstıyorsun
hay hay basım gozum ustune
sızınkı çalkantılı bır ılıskı bellıkı , surtusmelı cocuk yapın oyle oluyormus otekı yontemler bos ablana sor sen
oan göre bak kapatıyorum konuyu
herşeyi biliyosun ya bi kan testi vermeyi de bilirsin heralde..git bak gör gebe misin diye..
gebe değilsen,günde 6-7 ye çıkar ya da ikinizden birinde sorun vardır çocuğunuz olmuyodur..
gebeysen de gel hemen şubat anneleri topiğine üye ol...
sürtüşmeli çocuk
konu sahıbesı 17 yasında
bu yasta gunde 4,5 kere seye canmı dayanır masallahı var bız yaslanmısız
surtussunler bence
burda konu aclılıyor surtustuk hamıleyım nasıl oluyorsa artıkın
hem farklı olur cocukta
surtusme sonucu dunyaya getırdık der konu sahıbesı bebeye
Hamilelik testi bile sana isyan bayragını çekmiş. Artık nasıl bir psikolojin varsa canım.Bu sevgiliden olmuyor demek kiOyuncu değişikliği yap devre arasında
sürtüşmeyle değil de "süzerek" yapsalar daha iyi olmaz mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?