Hamile miyim ?

Soruma cevap alamadım

Sevgilim dediysem bizim zaten imam nikahimiz var bu ay içinde yaşım dolacak ve evlenicez sadece merakimdan sordum

Her gün 3-4 posta seks yapıyorsun,tabiii tabiiii yedik bizde darlingin süpermen herhalde,arada şarja bağla ki pili bitmesin garibimin..
Aş erirsen haber ver ekşi erik filan yollayalım sana,şimdi göğüslerde şişmiştir senin..
Haa bide imam nikahınız var,vayyyyy beeee ....
Evladım çocuğum sen git kovanı küreğini al kumda filan oyna istersen..

Abla harikasın ya idolümsün

Ja arkadaslar acaba hamilemiyim adet sancisi var bugun aslinda 2 gün olmasi lazimdi adetimin ama Tik yok agrilarim va asiri derece akintim sizce normalmi??

Ja arkadaslar acaba hamilemiyim adet sancisi var bugun aslinda 2 gün olmasi lazimdi adetimin ama Tik yok agrilarim va asiri derece akintim sizce normalmi??

az önce yazmıştım..aç karnını yaklaştır ekrana,biz de ultrasonları açıyoruz,az sonra görücez keseyi kısmetse...

Bu bir hikaye bile olsa ne yazik ki gercekten bu durumda olan o kadar cok genc kiz var ki.. Isim geregi cok karsilasiyorum.. Eger bu dogruysa ilerde karsilasilacak portreyi soyleyeyim : 30una gelmeden 3-4 tane cocuk yapacak adam o kadar cocukla ugrasmaktan helak olmus kadina olan tum ilgisini kaybedecek gecim derdi su bu derken bunalima girip kadini dovmeye baslayacak ama tabi kadin icin is isten gecmis olacak..
Neyse Allah akil fikir versin.. Gercekse zaten alisildil bir senaryo..
Ama degilse daha fena zira bu hastalikli beynin ilerleyen zamanlarda topluma kendisine benzer cocuklar sokacagi asikar!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada bir onceki yorumumdan tek suclu kadinmis gibi algilanmasin, sucun en buyugu 18 yas alti bir COCUK ile birlikte olarak suc isleyen adamdadir..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ciddi ciddi birşey soruyorum ? Lütfen doğru düzgün bir cevap verir misin

Biz ne bilelim yahu?
Uzaktan gebelik testi mi yapacağız?
Git kan testi falan yaptır, kesin sonuç alırsın.
gebelik testleri yanıltıcı sonuçlar verebilir.
Ama dalga geçmek için konu açtığın gün gibi ortada, kendinden utanmalısın.
Senin bir üst versiyonlarında 112 acil servisi arayıp dalga geçiyor.
Yazık ya genç nesile bak hele, çok terbiyesizce bir hareket.

Her zaman öylesin

Teşekkür ederim

Bu kızların hiç mi akılları yok,17 yaşında hayata atılmanın üniversite okumanın derdinde olmalıyken,günde 3-4 kere seks yaptıklarını anlatıyor..
Sonrada hamilemiyim diye soruyor..

Sevgilim dediysem bizim zaten imam nikahimiz var bu ay içinde yaşım dolacak ve evlenicez sadece merakimdan sordum

ben cevap veriyim aşk böcüüğü

Bir insanın basına ne gelirse ya meraktan ya ......

Her halukarda ikisiyle de hemhal olduguna göre hamile de kalırsın,dokuz da dogurursun..

Hiç merak etme canım benim gebelik sürecinde başarıya ulaşırsan buraya gel biz sana gebelik takvimi de hazırlarız..

şeymanur tosun ailene ulaştım,bunları anlatacağım

belki beraber büyümek istiyorlar sende yani

Yoruma katıla katıla güldüm.
böyle konuya böyle cevap.
Annem eskiden bdvye açılırdı böyle konular. Şimdi gebeliğe terfi etmişsiniz.
Yapmayın ama tüm geyik tayfası sizi bekliyoruz biz

konu sahibi tosunum sen bakma bunlara, kıskanıyorlar seni

kim istemez 17 yaşında hamile olup, 21 yaşında 3 çocukla ortada kalmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…