- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
- 248
- Konu Sahibi seymanurtosun
-
Hepiniz haklısıniz
Arkadaşlar merhaba öncelikle adım şeyma 17 yaşındayım sevgilimle çocuk yapmak istiyoruz ve hemen hemen 1 aydan beri her gün 3-4 kere ilişkiye giriyoruz, her seferinde içime boşalıyor ama yarısı geri çıkıyor ilişkiye girdiğimizden bu yana adet olmadım ara sıra kasiklarima ağrı giriyor aniden kalkınca başım dönüyor bayilacak gibi oluyorum su sıralar çok uyumaya başladım ve çok yemek yiyorum bazen canım birşeyler çekiyor ve gobegimin alt kismi biraz şişmiş hamilelik testi negatif çıkıyor bir çok kez denedim yanıltıyor olabilir mi bunların açıklaması ne olabilir lütfen acil bir cevap verin yardiminiza ihtiyacım var.
Soruma cevap alamadım
Sevgilim dediysem bizim zaten imam nikahimiz var bu ay içinde yaşım dolacak ve evlenicez sadece merakimdan sordum
Her gün 3-4 posta seks yapıyorsun,tabiii tabiiii yedik bizde darlingin süpermen herhalde,arada şarja bağla ki pili bitmesin garibimin..
Aş erirsen haber ver ekşi erik filan yollayalım sana,şimdi göğüslerde şişmiştir senin..
Haa bide imam nikahınız var,vayyyyy beeee ....
Evladım çocuğum sen git kovanı küreğini al kumda filan oyna istersen..
Abla harikasın ya idolümsün
Hepiniz haklısıniz
Ja arkadaslar acaba hamilemiyim adet sancisi var bugun aslinda 2 gün olmasi lazimdi adetimin ama Tik yok agrilarim va asiri derece akintim sizce normalmi??
Tabi yafrummm idolün olayım yeterki
Ja arkadaslar acaba hamilemiyim adet sancisi var bugun aslinda 2 gün olmasi lazimdi adetimin ama Tik yok agrilarim va asiri derece akintim sizce normalmi??
Ciddi ciddi birşey soruyorum ? Lütfen doğru düzgün bir cevap verir misin
Her zaman öylesin
Bu bir hikaye bile olsa ne yazik ki gercekten bu durumda olan o kadar cok genc kiz var ki.. Isim geregi cok karsilasiyorum.. Eger bu dogruysa ilerde karsilasilacak portreyi soyleyeyim : 30una gelmeden 3-4 tane cocuk yapacak adam o kadar cocukla ugrasmaktan helak olmus kadina olan tum ilgisini kaybedecek gecim derdi su bu derken bunalima girip kadini dovmeye baslayacak ama tabi kadin icin is isten gecmis olacak..
Neyse Allah akil fikir versin.. Gercekse zaten alisildil bir senaryo..
Ama degilse daha fena zira bu hastalikli beynin ilerleyen zamanlarda topluma kendisine benzer cocuklar sokacagi asikar!!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sevgilim dediysem bizim zaten imam nikahimiz var bu ay içinde yaşım dolacak ve evlenicez sadece merakimdan sordum
hahahhaharbi iyi konuymuş..
yaş 17 ,hergün 3-4 kere ilişki.............nerde hangi evde?
ısrarla çocuk isteniyor............adam kaç yaşında ki 17 yaşında çocuktan çocuk istiyor acaba?
sevişmeyi maşallah çok iyi biliyorsunuz da,test sonucu negatif çıktığında ,yardım edin gebe miyim diyor bi mok bilmyiotsunuz??
harika gençliksiniz,madem 18 dolunca evleneceksiniz nedir aceleniz??
Sevgılı şeyma ...
1) Cocuk ıcın cok gec bıle kalmıssınız gunde 3 , 4 sefer yetmez çıtayı 6,8 cıkarın
2) demek gerı cıkıyor buna tıp dılınde bız döl israfı diyoruz
3)ramazanda barı rahat durun yavrucaklar
4) şakamaısın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?