HAMİLE MİYİM?

gelincik23072006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
75
13
28
ARKADAŞLAR MERHABALAR ÖNCELİKLE. ÇOK UZATMADAN HEMEN KONUYA GİRMEK İSTİYORUM. ADETİM 5 GÜN GECİKMİŞTİ. BEN DE HALİYLE İDRAR TESTİ YAPTIM FAKAT NEGATİF ÇIKTI. EŞİMİN ISRARIYLA DÜN AKŞAM KAN TESTİ YAPTIRDIK. VE BETA HCG SONUCUM 27.20 GÖRÜNÜYOR. BUNUN ÜZERİNE KANI ALAN KIZ BANA BU ÇOK BAŞINDA BİR GEBELİK DE OLABİLİR DIŞ GEBELİK DE OLABİLİR. HORMONAL BİŞEY DE OLABİLİR DEDİ. BEN DE BUNUN ÜZERİNE NÖBETÇİ BİR KADINDOĞUMA GİTTİM. ONDADA DOKTOR BİRŞEY SÖYLEMEK İÇİN ÇOK ERKEN BİŞEY SÖYLEMEK İÇİN DEĞERLERİNİZ DÜŞÜK DEDİ. YANİ NEGATİF DE DEĞİLSİNİZ DEDİ. BEN DE NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM İNŞALLAH CUMARTESİ İŞ ÇIKIŞI FIRSAT BULURSSAM TEKRAR Bİ KADIN DOĞUMA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. BÖYLE BİRŞEY YAŞAYAN VAR MI?ÇOK İLGİNÇ BİŞEY.

Benim adetim 2 gün gecikmişti değerim 0,93 çıkmıştı 9 gün gecikmem olduğunda değerim 366 idi . Geç döllenme olabilir durumun . 2 gün sonra aynı saatte tekrar kan testi yaptır bence ancak öyle ablayabilirsin deger 2 katına çıkmalı 2 günde bir . Onun dışında kadın doğumcu o değerlerde birley göremez zaten . Oda kan vermen gerektiğini söyleyecektir. Kese değer 1000 civarına gelmeden görünmez çünkü onlarda keseyi görmeden hamilesin diyemiyorlar hayırlısı olsun

TEŞEKKÜRLER CEVABIN İÇİN İKİ GÜN SONRA BİR DAHA BİR TEST YAPTIRCAM BAKALIM HAYIRLI OLSUN EĞER HAMİLEYSEM ZATEN BURADAN YAZARIM. NE İLGİNÇ BİR DURUM İDRARDA NEGATİF ÇIKIYOR KAN TESTİNDE DE TAM OLARAK NE OLDUĞU BELLİ OLMUYOR

Araya bayram girmişti ven o yüzden 9. Gün kan verebilsim. İdrar testi yapıyorum. Hep negatif en son 8. Gün silik çıktı 2. Çizgi. Bayram birincede kan verdim. İdrarr testleri değer 500 civarı olmadan sonuç vermiyor genelde. Olabiliyor böyle şeyler sıkıntı yapma hayırlısı olsun inşallah. Zaten kese göründüğünde değerim 3000 lerde olmasına rahmen zor gördü dr . Küçüktü baya . Bu haftaya kadar hep 1 hafta geriden geliyordu bebek. Ama bu hafta sat tarihiyle aynıyız. Geç döllenme olmuş olabilir. Tabi olmayabilirde onada hazırla kendini lütfen . Hayırda şerde rabbimden .

Merhaba benimde gunume daha var yalnız kasiklarimda ara ara agri var midemde yanma ve bulantı hissi akıntı sık idrara çıkma bas dönmesi asiri uyku hali yorgunluk halsizlik var hamile olabilir miyim sizceee

Cnm hcg değeri 5 ve üzeri ise gebelik var demektir gecikme olduğu halde değerin düşük büyük ihtimal geç döllenme Allah gönlünüze göre versin

Arkadaslar merhaba bu sabah predictor gebelik testi yaptim ama test penceresinde 2 tane yatay cizgi belirdi ve 10 dk sonra kayboldular boyle birsey basina gelen var mi ne demek oluyor bu??? Daha once boyle bisey duydum ama cevabini blmiyorum

mrb aranıza yeni katıldım forumu uzun zamandır takip ediyordum. ben 4 aylık evliyim ve esımle bı bebegımız olsun cok ıstıyoruz. adetıme 2 gun var ve bende bazı degısık haller var. örnegın aksamları daha cok hıssedıyorum ( belkı gunduz calısma temposundan farkına varamıyorum.) ara sıra atesım yukselıyor, bazen halsızlık oluyor. ara ara kasıklarımda agrımda var bazen solda bazen sagda, uykuya acayıp dustum ve bı ara doydugumu bılemez hale gelmıstım ama bu durum cok surmedı,cok sık ve sıddetlı olmasa da hafıf bı bulantı var bazen ama mıdem de deıl bogazımda sankı. acaba hamile olabılır mıyım? lutfen bana yardımcı olursanız cok sevınırım.

canım bende de aynı durumlar 20 gündür var. adetime 10 gün kala test yaptm negatif çıktı. şu an 3 gün geciktim. bakalım artık.

İdrar testinin pozitif çıkması için adetin bi hafta kadar gecikmedi gerekiyor ki çıksın çünkü beta hcg idrara en son karışıyo. Kan değerleri her zaman doğruyu gösterir. İdrar testi nefatifse kan testi yaptırmakta fayda var. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Kendi hamişliğim geldi aklıma

İNŞALLAH CANIM ERKEN GEBELİK TESTİNDE ÇIKAR MI ACABA BU AKŞAM YAPICAM. 3 GÜN GECİKTM AMA DEĞİŞİĞİM BİLMİYORUM ARA ARA AĞRI GİRİYO. ANNEMDE DEYİP DURUYO SENDE ÖYLE Bİ TİP VAR DİYE. AYY HADİ İNŞALLAH :)))

Ben 3-4 gün gecikince yapmıştım test ama beklemiyodum şansımı denemek istemiştim şok oldum iki çizgiyi (biri silikti) görünce Bende bel ağrısı vardı sürekli ağrıyordu sanki ikiye bölmeye çalışıyolardı beni hemde ilk evlilik yıldönümü haftamda aldım bebişimin varlığının haberini

Kizlarr bizde esimle yaklasik 8-9 aydir bebiş istiyoruz. Adetlerim duzenlidir cok sukur bu ay 6 gun gecikti hala adet olmadim idrar testlerim negatif yarin kan testi yaptiricam dua edin ne olur idrarda cikmasada hamile olma ihtimalim varmi sizce cok korkuyorum yarin icin.. Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin inşallah

NE GÜZEL HEDİYE OLMUŞ SANA :))
BENDE 20 GÜNDÜR KASIKLARIMDA BELİMDE AĞRI VAR AYAKTA UYUYORUM RESMEN BAKALIM VARDIR İNŞALLAH :))

olabilir canım inşallahta vardır. :)

Evet canım hamiş olma ihtimalin var. İnş hayırlı sonuçlar alırsın. Sonuç negatif olursa stres yapma canım stres en büyük engel

NE GÜZEL HEDİYE OLMUŞ SANA :))
BENDE 20 GÜNDÜR KASIKLARIMDA BELİMDE AĞRI VAR AYAKTA UYUYORUM RESMEN BAKALIM VARDIR İNŞALLAH :))
Evet çok güzel bi hediye oldu hem bana hem eşime. İkinci yıldönümümüzü kızımızla kutladık elhamdülillah

benim testlerde negatif dün akşam erken gebelik testi yaptım oda negatif çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…