- 12 Aralık 2014
- 416
- 194
- 133
- Konu Sahibi gelincik23072006
-
Kan testi yaptırmadın mı sinm. Erken gebelik testinin doğruluk oranını bilmiyorum. Ama üzme kendini olmuyo diye de stres yapma yada dr bi muayene ol herşey yolunda mı diyebenim testlerde negatifdün akşam erken gebelik testi yaptım oda negatif çıktı.
Kan testi yaptırmadın mı sinm. Erken gebelik testinin doğruluk oranını bilmiyorum. Ama üzme kendini olmuyo diye de stres yapma yada dr bi muayene ol herşey yolunda mı diye
canım sakin üzülme inşallah bebeğin seninledir de nazlı oldugu ıcın gozukmuyor nazlanıyordur, buarada erken gebelik testi nasıl yapılıo ki öyle bir test var mı?benim testlerde negatifdün akşam erken gebelik testi yaptım oda negatif çıktı.
canım sakin üzülme inşallah bebeğin seninledir de nazlı oldugu ıcın gozukmuyor nazlanıyordur, buarada erken gebelik testi nasıl yapılıo ki öyle bir test var mı?
hımm eczaneden alsam mı acaba? ama ne bılıyım ya sonuc negatıf cıkarsa dıye cok korkuyorum
Canım sonuç ne? İnş bebişin seninledirhımm eczaneden alsam mı acaba? ama ne bılıyım ya sonuc negatıf cıkarsa dıye cok korkuyorum
Kizlarrr yardım 9 gün gecikmeyle adet oldum. Ilk gun pihti seklinde oldu ikinci gun azaldı bugun 3.gun ama hic bisey yok. Normalde 5 6 gun sürer benim.. Nedenini bilen var mi aranizdaaa
Hamile de olabilirsin ama kistte olabilir. Kadın doğuma görün hiç beklemeden.
Allah'a şükür hamileyim bebişim benimle :)Canım sonuç ne? İnş bebişin seninledir
Allah'a şükür hamileyim bebişim benimle :)
Allah'a şükürler olsun hamileyim canım :)Merak ettim insallah hamilesindir
saol canım Rabbim isteyen butun kullarına nasıp etsın ıcınde de sızlere ınsallah :)hadi gözün aydınnnn :) darısı başımıza :)
teşekkür ederimmm :)Hayırlı olsun
Gözün aydın canım hadi hayırlı bi hamişlik geçir inşallah. Allah kucağını dolu kaldırsınAllah'a şükür hamileyim bebişim benimle :)
tesekkür ederım canım rabbım ısteyen tum kullarına nasıp etsın :)Gözün aydın canım hadi hayırlı bi hamişlik geçir inşallah. Allah kucağını dolu kaldırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?