Hamile miyim?

Oykumm786

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
905
323
103
31
Kızlar 3 hafta evvel bir birlitelik yaşadım korunmadan sürtünme yoluyla acaba hamile olabilir miyim

Evli degilim babasıyla nişanlı bile degilim

:)
O halde korunmasız birliktelik niye yaşıyorsun arkadaşım?
Şimdi buradan biz bakınca nereden bilelim hamile olup olmadığını.
Umarım değilsindir..

Yani hatırladığım kadarıyla yaşında var senin 30 üstüydü.
Sen de bu dikkatsizliği yapıyorsan küçükler neler yapmaz..

Böyle sorumsuzluklar beni sinirlendiriyor.

Boşalma vs olduysa %1 ihtimal hep var. Hayırlısı...

Başka konuya alkol aldığını yazmışsın,bırak onu bebeğe zararlı....

Hamile olabilceğin kanısına nerden vardın? Sürtünmeyle hamile kalmak çok düşük bi ihtimal.

Neden iliski yasadiktan sonra akliniza gelir hamilemiyim acaba diye.
ben evliyim buna ragmen her iliskide korundugum halde iliskiden once bunu dusunuyirum ve dkkkat ediyorum.umarim hamilesinizdir .

Bu arada dikkat ettiyseniz ne kadar cok acilmaya baslandi bu konular. Surtunme yoluyla ilisku yasadim hamilemiyim diye. Ayyy sinir oluyorum yaa.

Evet hamilesin hayırlı uğurlu olsun artikin gezmelere tozmalara elveda diyebilirsin

Kıyafet varmiydi surtunurken meraktan şeyettiydimdi

Yav sen dünde konu actin

Kızlar lütfen sadece düşük bir ihtimal olsa da merak ettim zaten kürtaj süresi 10 haftaya kadar
Evet hamilesin hayırlı uğurlu olsun artikin gezmelere tozmalara elveda diyebilirsin

Yav sen dünde konu actin

Kızlar şuna çok zor durumdayım tabi çoğunuz anlamaz eğer hamileysem bebeğin babası kabul etmick biliyorum bu yüzden bu kadar taktım

Kızlar şuna çok zor durumdayım tabi çoğunuz anlamaz eğer hamileysem bebeğin babası kabul etmick biliyorum bu yüzden bu kadar taktım
Sacmalama ya ne hamilesi vajinann ustune bosalmadysa hicnisi olmaz.hem hamile olsam bebegi kabul etmez diosun nasl bole bi adamla bile bile birlikta oluyosun anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…