Hamile miyim?

kııızz
allah ıyılıgını versın
büyüde gel çok komiksin be yaşım 33 olmuş ayrıca kiminle ilişki yaşarsam yaşarım evlilik dışı hamile kalmak çok mu günah sevgili müstakbel annnecik!

büyüde gel çok komiksin be yaşım 33 olmuş ayrıca kiminle ilişki yaşarsam yaşarım evlilik dışı hamile kalmak çok mu günah sevgili müstakbel annnecik!
ıh surtunme yoluyla ılıskıye gırmek tehlıkelı cocuk
allah muhafaza alev alırsınız
gazete mansetlerınde aristokrat ilan olursunuz
bizde gulerız
kucuk bı dıpnotcuk: yaş 33 senı :) : hadı yıne ıyısın sana bı guzellık yapım
google amcaya nasıl hamıle kalınır dıye yazıyorsun
ılk cıkan yazıyı okuyorsun

33 yaşında mısın?
Ah anacım sen olmamışsın o zaman ya ben seni 18 falan hesap ettim yazdıklarından,33 yaşında bu olgunluk bu donanım hay maşallah.

33 yaşında mısın?
Ah anacım sen olmamışsın o zaman ya ben seni 18 falan hesap ettim yazdıklarından,33 yaşında bu olgunluk bu donanım hay maşallah.
gecelerı sayma yasını hesaplarken
uyuyarak gecırıyor
16.5 gercek yası

Kızlar 3 hafta evvel bir birlitelik yaşadım korunmadan sürtünme yoluyla acaba hamile olabilir miyim

Muhtemelen hamilesin...

Korunmadan sürtünme yoluyla, korunarak sürtünme yoluyla sevişip 3 kez hamile kaldım ben. İkisini aldırdım, üçüncüyü de aldırmayayim diye evlendim artık napalım.

Hatta vazgeçtim muhtemelen değil %100 hamilesin. Tecrübe konuşuyor.

in vino veritas seninde mide bulantıların hemen ertesi sabah mı başladı yoksa?

Yazdığın konu hicde 33 yaşındaki bi bayanın açacağı bi konu değil heralde sen yaşını bilmiyosun

O yaştaki bi bayan herşeyi bilir sen nerde yaşıyorsun hangi cagdasin kızçe

Korumadan sürtünme nedir?
Sürtünmekten korunsan daha mantıki olacak bence

Nasıl sürtünüyorsunuz anlamadım ? Sürünürken nasıl hamile kalınıyor ? Sağlıksız bir şey sanırım.

Çoğu bayan adamların elinde oyuncak olup aklını kullanamayıp sonra ortalıkta mağdurum diye dolaşıyor. Bırak allaasen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…