Valla ne rahat insanlarsiniz ya surtunun sevisin hamile kalin kurtaj yaptirin sonra icin icin sarhos olun kafayi bulun bilmem ne nasil yasiyosunuz anlamiyorum . Bari korununda o aldirdiginiz bebeklerin vebalini tasimayinKızlar lütfen sadece düşük bir ihtimal olsa da merak ettim zaten kürtaj süresi 10 haftaya kadar
Al benden de o kadar valla..boyle ınsanlar bosa oksıjen israfı ya
bukadar bılıncsızlık bılgısızlık
...
bünyeye zarar
Hatırlatırım ilk insanlarda surtunmeyle ateşi buldularAlev çıktıysa hamilesindir sürtünürken..
Çok güldüm canım tebrikler yüzyılın annesi!! Sadece üstümüzde bişey yoktu bu yüzden sordum Sabah'ta hafif mide bulantısı yaşadım!!Iyiki surtunurken kivilcim cikmamis.tebrik ederim
bıde her haltı yemeyı bılıyolar akılları herseye calısıyor masallahAl benden de o kadar valla..
Her konuda anlayışlı esnek olabiliyorum ama böyle yok yere şeyler yaşayıp kürtajla kapamaya çalışan insanlardan nefret ediyorum.Bi bebek bi mucize (ki henüz cocugum yok) nasıl bu kadar rahat kürtajdan bahsederler Allah akıl fikir versin.
Ayyy ne güldümmmHatırlatırım ilk insanlarda surtunmeyle ateşi buldular
Ayyy offf bilmediğiniz şeyi yaşamayın küçük kız,cocuk dediğin akşamdan sabaha oluşup bide mide bulantısı yapmaz.Sabah midesi bulanmış önümüzdeki hafta doğurursun sen bu hızla.Çok güldüm canım tebrikler yüzyılın annesi!! Sadece üstümüzde bişey yoktu bu yüzden sordum Sabah'ta hafif mide bulantısı yaşadım!!
Ben gul diye yazmadim yavrucum ya mazallah yansaydiniz uzulurdum sonra ciddiyim bak.bundan sonra surtunurkwn daha dikkatli ol .Çok güldüm canım tebrikler yüzyılın annesi!! Sadece üstümüzde bişey yoktu bu yüzden sordum Sabah'ta hafif mide bulantısı yaşadım!!
Bu benim hayatım anneciğim pardon bakamıcagım bi çoçuğun sorumluluğunu almak istemem hem babasız bi çoçuk ne kadar saglıklı olurbıde her haltı yemeyı bılıyolar akılları herseye calısıyor masallah
ama nasıl oluyorsa nasıl hamıle kalınır bılmıyorlar
agızlarının ustune banyo terlıgıyle vurasım gelıyor
Öyle mi ufaklık o zaman kaldıramicağın yükün altına girmiceksin.Bu benim hayatım anneciğim pardon bakamıcagım bi çoçuğun sorumluluğunu almak istemem hem babasız bi çoçuk ne kadar saglıklı olur
Hamile nasil kalinir bilmiyor ama kurtaj ne zamana kadar yapilir biliyor masalllahbıde her haltı yemeyı bılıyolar akılları herseye calısıyor masallah
ama nasıl oluyorsa nasıl hamıle kalınır bılmıyorlar
agızlarının ustune banyo terlıgıyle vurasım gelıyor
benım senın gıbı evladım olmaz olsunBu benim hayatım anneciğim pardon bakamıcagım bi çoçuğun sorumluluğunu almak istemem hem babasız bi çoçuk ne kadar saglıklı olur
guvenmedgn adamla niye iliski yasiyosun bde surtunerek...ben bnu zihniyeti anlamadim..bu neyin kafasi cozemedmm cdden..Kızlar şuna çok zor durumdayım tabi çoğunuz anlamaz eğer hamileysem bebeğin babası kabul etmick biliyorum bu yüzden bu kadar taktım
Öyle şeymi olur ya. Sizde inandınız mı?Hamilesin bence.
Kendi kendine mastürbasyon yaparken hamile kalan arkadaşım var benim. Parmağından hamile kalmış. Bu hayatta her şey oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?