- 3 Ekim 2016
- 7
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Poncikgelin12
-
Daha 1.5 ay olmuş ne bu acele istediğin şey oyuncak bebek diyil farkındasın demiIyi geceler kizlar ne bu acelen dediğinizi duyar gibiyim ama ne yapayim cok istiyorum
Evleneli 1 bucuk ay oldu hic korunmadik evlendikten 1 hafta sonra adet oldum daha sonra tekrar korunmamaya devam ettik kac defa test yaptim yine bi umut doktora gittim ama yokbende 1 senedir kötü kokulu bir akıntı vardi arada yanma kasinti oluyordu yine bu sitede enfeksiyon iltihap varken hamile kalmanin cok zor oldugunu duydum koatura kostura doktora gittim baya iltihap varmis bende bir fitil yazdi 1 hafta kullandim cok sukur kesildi persebe gunu fitilim bitti o siralar adet olmam gerekiyordu ama olmadi persembeden bu yana korunmuyorum adetim 4 5 gun gecikti acaba hamile olabilir miyim
yani 1 test 4 tl bir şey.Iyi geceler kizlar ne bu acelen dediğinizi duyar gibiyim ama ne yapayim cok istiyorum
Evleneli 1 bucuk ay oldu hic korunmadik evlendikten 1 hafta sonra adet oldum daha sonra tekrar korunmamaya devam ettik kac defa test yaptim yine bi umut doktora gittim ama yokbende 1 senedir kötü kokulu bir akıntı vardi arada yanma kasinti oluyordu yine bu sitede enfeksiyon iltihap varken hamile kalmanin cok zor oldugunu duydum koatura kostura doktora gittim baya iltihap varmis bende bir fitil yazdi 1 hafta kullandim cok sukur kesildi persebe gunu fitilim bitti o siralar adet olmam gerekiyordu ama olmadi persembeden bu yana korunmuyorum adetim 4 5 gun gecikti acaba hamile olabilir miyim
O bende de olmuştu hamileligimin basindaAdet olacakmisim gibi sancimda oluyor 3 4 gundur
Daha 1.5 ay olmuş ne bu acele istediğin şey oyuncak bebek diyil farkındasın demi
O bende de olmuştu hamileligimin basinda
yani 1 test 4 tl bir şey.
kendini buraya üye olup yazmaya yorana kadar test yapsaydın keşke
Iyi geceler kizlar ne bu acelen dediğinizi duyar gibiyim ama ne yapayim cok istiyorum
Test yaptirman lazim canim. Gecikme kullandigun ilactan da kaynaklaniyor olabilir. Allah gonlune gore versin.
Sedyeye uzanın da ultrasondan bakalım.
çünkü burdan bakarak bebeği göremiyorum!!Amacim sadece fikir almak sordugum konuyla ilgili fikrinizi yazmak yerine neden boyle seyler yapmayi tercih ediyosunuz
Komik oldugunumu sanıyorsun bu site neden var acaba ipini koparan bos konusmaya gelmis
Sesli güldüm çok yaşa emiValla Muneye Söylicem bir ultrasyon koysun suraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?