Hamile miyim

Poncikgelin12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2016
7
0
1
28
Iyi geceler kizlar ne bu acelen dediğinizi duyar gibiyim ama ne yapayim cok istiyorum
Evleneli 1 bucuk ay oldu hic korunmadik evlendikten 1 hafta sonra adet oldum daha sonra tekrar korunmamaya devam ettik kac defa test yaptim yine bi umut doktora gittim ama yok bende 1 senedir kötü kokulu bir akıntı vardi arada yanma kasinti oluyordu yine bu sitede enfeksiyon iltihap varken hamile kalmanin cok zor oldugunu duydum koatura kostura doktora gittim baya iltihap varmis bende bir fitil yazdi 1 hafta kullandim cok sukur kesildi persebe gunu fitilim bitti o siralar adet olmam gerekiyordu ama olmadi persembeden bu yana korunmuyorum adetim 4 5 gun gecikti acaba hamile olabilir miyim

Daha 1.5 ay olmuş ne bu acele istediğin şey oyuncak bebek diyil farkındasın demi

Test yaptirman lazim canim. Gecikme kullandigun ilactan da kaynaklaniyor olabilir. Allah gonlune gore versin.

yani 1 test 4 tl bir şey.
kendini buraya üye olup yazmaya yorana kadar test yapsaydın keşke

Sedyeye uzanın da ultrasondan bakalım.

Bence test yapmalisiniz...
Ilaclardan kaynakli olup olmadigini bu sekilde anlarsiniz...
Streste etkenlerden biri olabilir tabi...

Gecikme oldugu icin bana kalirsa en büyük isaret hamilelik icin . Ama erkenden sevinme en iyisi test al ya da doktora git

5 gun gecmesi hemen hamilelik belirtisi olamaz tabi tek başına.
Evde test alip yapabilirsin. Ama em garanti yarın kan testi yapip ogrenebilirsin bence. Yaparsan buraya yazmayı unutma. Hadi hayırlısı.

Komik oldugunumu sanıyorsun bu site neden var acaba ipini koparan bos konusmaya gelmis

Rumuzda yazan yaşın galiba? Daha 1 ayın içindeyken adet zamanı bile gelmeden koştura koştura doktorlara gidip bir sürü de test yapan ben değilim, öyle olsa komik olurdum evet. Bir de hamile miyim diyorsun. Ultrason cihazı mıyız biz?

Sorduğun soru çok mantıklıymış gibi, ciddi yorumlar beklemen de bir o kadar komik.
Soru hamile miyim?
Hımm evet hamilesin, yok yok değilsin.
Amacım sadece fikir almak nedir, neyin fikrini alıcan?
Sorduğun şey fikir beyan edilecek bir konu değil ki insanlar cevap versin.
Nerden bileceğiz Allah aşkına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…