• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Yeterli olmayacak tabii ki onuda kıydıracağız
Biz karı koca hayatı yaşamak için kıydırmadık zaten o nıkahı yasamadıkta kıyafetlerimizi bile çıkarmadan bişeyler yasadık
Kıyafetlerini bile cikarmadan bisey yasadiysan cocuk mocuk olmaz oyle kolay degil o isler. O zaman ortalik ne hale gelirdi.

:-) 16 yaşında mısın ama 16 yaşındakiler bile biliyor herşeyi ayrıntısıyla bu nasıl bir korku yahu iç çamaşırıyla çok durdun herhalde üşütüp mide bulantısı kusma yaşamışsın. Garanti ediyorum değilsin hamile fln
komik bi durum göremiyorum ben, araştırmadım merak etmedim kimseden de bu konu hakkında bılgı almadım kı burda sızın fıkrınızı soruyorum . Gülünecek bi durum yok

Bence kesinlikle kuruntu, iç çamaşırıyla hamile kalman neredeyse imkansız ötesi. Bir de dediğim gibi bulantı 3. Haftada başlamaz, hormonların yükseldiği 6. Haftadan sonra başlar genelde. Boşuna stres yapmayın
Teşekkür ederim en güzel cevabı sizden aldım Allah razı olsun.

Daha fazla yorum almak istemiyorum öğreneceğimi öğrendim

Korunuyor muydun ?
Bir seyler derken iliski mi yaşadınız.
Ergenler gibi orana burana değdirmedin umarım.
Daha adetin gecikmemiş bile.
Hem öyle iliskinin ertesi günü mide bulantısi bas dönmesi baslamaz ki.
Ilk once spermler bir tutunsun bakalım rahimde.
Psikolojik senin bana kalırsa.

Korunuyor muydun ?
Bir seyler derken iliski mi yaşadınız.
Ergenler gibi orana burana değdirmedin umarım.
Daha adetin gecikmemiş bile.
Hem öyle iliskinin ertesi günü mide bulantısi bas dönmesi baslamaz ki.
Ilk once spermler bir tutunsun bakalım rahimde.
Psikolojik senin bana kalırsa.
teşekkürler

Bizde kalmak zorunda günahtan kasıt budur
Aile büyükleri istedi bizlik birşey yok ilişkinin arkasında durmayanda yok ayrıca sadece cok hos karsılanacak bı durum degıl Allah kımsenın basına vermesın öyle bi durum olduysa erken evlilik olacak bizimde istediğimiz gibi
Aileler ilişkiye girdiğinizi mi biliyor

Yeterli olmayacak tabii ki onuda kıydıracağız
Biz karı koca hayatı yaşamak için kıydırmadık zaten o nıkahı yasamadıkta kıyafetlerimizi bile çıkarmadan bişeyler yasadık
kıyafet çıkarmadam mı :KK57:
o nasıl yaaa.. nasıl tam birleşme oldu o zaman bu ne biçim birliktelik?
sakın sürtündük sadece hamile miyim acaba falan demeyin
bu kadar cahil olamazsınız herhalde.. bayılırımm

Benim sebeplerim kendime göre yeterli, hayat benim hayatım evlenecek olanda benim erken veya geç olmasıda kimseyi ilgilendirmez

hayat senin hayatın kimseyi ilgilendirmiyosa hamile olman da bizi ilgilendirmiyor ne diye soruyosun.

konunun kapanmasını istiyosun sanırım Mune Mune
Ben öğrenmek istediğimi öğrendim teşekkür ederim

Back
X