- 19 Temmuz 2025
- 22
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi sardunyacey
-
Gec dollenme olabilir canim yarin sabah ilk idrarla tekrar yap 2 test al hem erken gebelik hemde kaset insallah istedigin gibi sonuc alirsin benimde cizgim yok gibiydi bana dedilerki negatif ama suan hamileyimKızlar gecikmemin 5. Günü kan verdin 0.5 çıktı aynı gün ultrason a girdim yok alttan muayene etmedi. Bugün gecikmemin 12. Günü hiç gecikmedi bu zamana kadar yanı en fazla 1 gün geçerdi acaba geç döllenmemi burda bir kaç yazı oku 20 gün geçince öğrenenler falan olmuş bu arada bugünde test yaptım yüklüyorum onu da
5 dk icindemi cikti bu eger 5 dk icindeyse bence kesin var
Psikolojim çok bozuldu erken gebelik testi de yaptım çıkmadıGec dollenme olabilir canim yarin sabah ilk idrarla tekrar yap 2 test al hem erken gebelik hemde kaset insallah istedigin gibi sonuc alirsin benimde cizgim yok gibiydi bana dedilerki negatif ama suan hamileyim
Kasette çıktıPsikolojim çok bozuldu erken gebelik testi de yaptım çıkmadı
Strese hic girme cnm stres en buyuk dusmani nasip oldugu an olir bilincinde ol ve dedigim gbi o test silik hatta benmkinden daha belirgin ben hamileym suan darisi sana yarin sabah yap 5 dk icinde silik dahi ciksa gidip kan verPsikolojim çok bozuldu erken gebelik testi de yaptım çıkmadı
Evet çıktı 4. Dakikasında5 dk icindemi cikti bu eger 5 dk icindeyse bence kesin var
Pazartesi sağlık ocağında yaptırıcamStrese hic girme cnm stres en buyuk dusmani nasip oldugu an olir bilincinde ol ve dedigim gbi o test silik hatta benmkinden daha belirgin ben hamileym suan darisi sana yarin sabah yap 5 dk icinde silik dahi ciksa gidip kan ver
Bak cnm bu benim ilk testi yok gibi degilmi ama ben hafiftn gordum gibi ve dedimki beklicm sonuc guzel oldu darisi sana seninki benimkimden belirginEvet çıktı 4. Dakikasında
Evet bayağı silik çıkmış inşallah vardır yaBak cnm bu benim ilk testi yok gibi degilmi ama ben hafiftn gordum gibi ve dedimki beklicm sonuc guzel oldu darisi sana seninki benimkimden belirgin
Stres yapma bacim guzel dusun rabbim nasip eder insallah kac yillik evlisinEvet bayağı silik çıkmış inşallah vardır ya
2 yıllık evliyim hiç korunmadık hastaneye gittik eşimle ikimizde de bir sorum çıkmadı çatlama iğnesi vurulacaktım bu ay adetnin 1. Günü doktor gel dedi ama adet olmadım 12. GünStres yapma bacim guzel dusun rabbim nasip eder insallah kac yillik evlisin
Hadi insallah bu sefer gonlunceolur ve mucizen gerceklessir rabbim sanada isteyen herkesede nasip etsin bizde saglikla alalim kucagimiza ama kesinlikle stres yapma cnm2 yıllık evliyim hiç korunmadık hastaneye gittik eşimle ikimizde de bir sorum çıkmadı çatlama iğnesi vurulacaktım bu ay adetnin 1. Günü doktor gel dedi ama adet olmadım 12. Gün
İnşallah ya yoksa diye içerliyorumHadi insallah bu sefer gonlunceolur ve mucizen gerceklessir rabbim sanada isteyen herkesede nasip etsin bizde saglikla alalim kucagimiza ama kesinlikle stres yapma cnm
Nasip canim olur strese girme akisina birakİnşallah ya yoksa diye içerliyorum
Canım şimdi dikkat ettim göğsünde mavi Damarlar çıkmış belirgin bir şekilde Meme ucundaki değil de o yuvarlak bir çember var ya o genişlemiş büyümüş sankiNasip canim olur strese girme akisina birak
Hadi insallah vardir bebisCanım şimdi dikkat ettim göğsünde mavi Damarlar çıkmış belirgin bir şekilde Meme ucundaki değil de o yuvarlak bir çember var ya o genişlemiş büyümüş sanki
O kabarcıklar bende de varHadi insallah vardir bebisbenimde oyle oldu koyulasma oldu ama yavas yavas koyulasiyor gogsun ucunde kucuk kabarciklar oldu minik sivilce gbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?