- 19 Temmuz 2025
- 22
- 6
- 1
- 25
- Konu Sahibi sardunyacey
-
Benim gecikmemin 5 gününde kan verdim negatif çıktı 0.5 Geç döllenme olabilirmiş Bugün gecikmemin 12 günü tekrar test yaptım Zaten üstte görürsün var gibi çıktı Bugün de ilk defa bir belirti gördüm mavi damarlar çıktı göğüs çemberim büyümüş sanırım Geç döllenme diye düşünüyorum Umarım yanılma bugün istersen tekrar bir kaset test yap Benim kaset testlerde silik çizgi çıkıyor erkenlerde Hiçbir şey çıkmıyor anlayamadımMerhaba nasıl ögrendiniz benimde 6gün gecikti ama evde l test yaptım 2gün silik çizgi 3.gün silik çizgide yoktu anlamadım bende test yapmıyorum kan vermedim negatif olur diye üzülüyorum ama 6gun geçti bu 2.gebelik olcak inşallah bebek olursa
Teşekkürler ikimizede Rabbim tezden versin gerçkten ilk gebelik hemen oldu bunda böle olunca üzülüyorum çok 3-4ay takmadım kafay ama bu ay bi farklı göğsüm batışıyor gb yani anlamıyorum göğsümün çevresi büyüyor mu ama inşallah olur gebelik artık Rabbim güldürsün tüm isteyenleri inşallah test yaptım 2-tane silik bariz görülüyor 3sü zar zor görünüyor ama yumurtlama günü desem değil biliyoum bu ay farklı ama anlam veremiyorum korkudan kan vermeye gitmiyorum ve bir hafta daha bekleyeceğim adet olmadıgım her gün ümitliyimBenim gecikmemin 5 gününde kan verdim negatif çıktı 0.5 Geç döllenme olabilirmiş Bugün gecikmemin 12 günü tekrar test yaptım Zaten üstte görürsün var gibi çıktı Bugün de ilk defa bir belirti gördüm mavi damarlar çıktı göğüs çemberim büyümüş sanırım Geç döllenme diye düşünüyorum Umarım yanılma bugün istersen tekrar bir kaset test yap Benim kaset testlerde silik çizgi çıkıyor erkenlerde Hiçbir şey çıkmıyor anlayamadım
İnşallah rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınTeşekkürler ikimizede Rabbim tezden versin gerçkten ilk gebelik hemen oldu bunda böle olunca üzülüyorum çok 3-4ay takmadım kafay ama bu ay bi farklı göğsüm batışıyor gb yani anlamıyorum göğsümün çevresi büyüyor mu ama inşallah olur gebelik artık Rabbim güldürsün tüm isteyenleri inşallah test yaptım 2-tane silik bariz görülüyor 3sü zar zor görünüyor ama yumurtlama günü desem değil biliyoum bu ay farklı ama anlam veremiyorum korkudan kan vermeye gitmiyorum ve bir hafta daha bekleyeceğim adet olmadıgım her gün ümitliyim
Yani bilmiyorum kahve içmek adeti geciktirirmiİnşallah rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Normalde 5-6gün geçince idrarda çikiyor mu bilmiyorumYani bilmiyorum kahve içmek adeti geciktirirmi
Burada Yazılanlara göre adeti 20 gün Geciken biri vardı Ne ultrasonda ne kanda çıkmış kadının ama alttan muayenede 7 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş Ben de 5 günü Kan verdim gecikmenin 0.5 çıktı Şimdi pazartesi günü sabah tekrar kan vereceğim ama belki seninki Geç döllenme değildir Bence sen bir test yap bugünNormalde 5-6gün geçince idrarda çikiyor mu bilmiyorum
Peki teşekkürlerBurada Yazılanlara göre adeti 20 gün Geciken biri vardı Ne ultrasonda ne kanda çıkmış kadının ama alttan muayenede 7 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş Ben de 5 günü Kan verdim gecikmenin 0.5 çıktı Şimdi pazartesi günü sabah tekrar kan vereceğim ama belki seninki Geç döllenme değildir Bence sen bir test yap bugün
Tamam canım haber veririmPeki teşekkürlerinşallah sizde gebelik vardır ve ikiz olur inşallah inşallah inşallah lütfen haberdar edin bende kendim gebelik öğrenmiş gb sevinirim inşallah vardır amin amin amin ben kızımda adet görmüştüm 1-2ay o yüzden bu bi farklı anlamadım anlayamıyorum test yapayım yine matkası labuquick nasıl marka bilmiyorum
Sende bebeği öğrenince yaz bana inşallah inşallah ham işidir amin aminTamam canım haber veririmo testi çok övüyorlar ben bu ay o markanın ovülasyon testiyle yumurtlama takibi yaptım testi yapınca haber ver banaa
Amin inşallah sende hamişsindirSende bebeği öğrenince yaz bana inşallah inşallah ham işidir amin amin
Yaptın test canımSende bebeği öğrenince yaz bana inşallah inşallah ham işidir amin amin
Hayır dişarda idim yeni geçtik eve inşallah yarın sabah yapacgımYaptın test canım
İlk idrarınla yap hadi hayırlısı inşallahHayır dişarda idim yeni geçtik eve inşallah yarın sabah yapacgım
Aşşagıya ekledim sabah böle idi öğlen yaptım sıvı tüketmedim ama şimdi yaptıgımda yok gb anlamadım ama hala adet olmadm bak öğlen yaptgm da en son attıgımİlk idrarınla yap hadi hayırlısı inşallah
Aşşagıya ekledim sabah böle idi öğlen yaptım sıvı tüketmedim ama şimdi yaptıgımda yok gb anlamadım ama hala adet olmadm bak öğlen yaptgm da en son attıgım
5-6dakikaIkinci cizgi gorunuyorkac dk icinde cikti?
Ve ondan sonra test yaptım görünmüyor yada bn görmüyorum ilk defa böle oldu yine negatif olur diye kan test yaptırmıyoum5-6dakika
Yok gibi ben 14. Gün gecikme sonucu hastalandımAşşagıya ekledim sabah böle idi öğlen yaptım sıvı tüketmedim ama şimdi yaptıgımda yok gb anlamadım ama hala adet olmadm bak öğlen yaptgm da en son attıgım
Anladım Allah'ım tez vakitte kavuşmak nasip etsin inşallah inşallah bebe lerimizeYok gibi ben 14. Gün gecikme sonucu hastalandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?