Hamile ogretmenler :)

merhaba Can'ım bizde bilmeden tarih hesaplamadan :) aman önemli degil sağ salim dogsunlarda bende öğretmenim doğumum temmuzun son haftası inşallah

Bence hamile birinin nöbet tutması hem yorucu hem de tehlikeli zaten nöbete karşıyım parasını da vermesinler tutturmasınlar hic sevmiyorum nöbeti

MayisPapatyasi Ben de Anasinifi ogretmeniyim. İlk cocougumda süt iznimi kullandım. Çok detaylı bir dilekçesi de var. Paylasabilirim. Şimdiki cocugumda temmuzda olacak allah nasip ederse. İlk dönemi bir şekilde kapatmayı düşünüyorum. 2. Dönemde şu anki bakicimiza devam edeceğiz herşey normal olursa inşallah.

Bnde ilk donem ucretsiz izin alip tamamlamaya karar verdim. Ikinci donem de guvenilir bi bakici buluruz ins.
Sut iznini 3 saat mi kullandiniz siz yoksa 1 bucuk saat mi?

Ben de ücretli öğretmendim, geçen gün yapılan şubat atamasında atandım çok şükür hep dua ediyordum inşallah kadrolu öğretmen bir anne olurum diye çok şükür Allahım nasip etti.. bakalım staj işi nasıl olacak? İnşallah evime uzak bir yere göndermezler yoksa mecburen 32. Haftada izne çıkmak zorunda kalırım bu sefer de eylülde minicik bebekle çalışmak zorunda kalırım... ücretsiz izne de çıkamıyorum eş durumundan yararlanabilmek için...

Allah yardimciniz olsun. Staj uygulamasi bu yil ilk kez geldi galiba. Biz atandigimizda direkt goreve baslamistik. Ins bebegin sana ugurlu gelir de Allah islerini kolaylastirir :)

Allah yardimciniz olsun. Staj uygulamasi bu yil ilk kez geldi galiba. Biz atandigimizda direkt goreve baslamistik. Ins bebegin sana ugurlu gelir de Allah islerini kolaylastirir :)

Aminnnn, hepimizin isini kolaylaştırir inşallah rabbim :) neyse buna da şükür.. pek çok kişinin yerimde olmayı hayal ettiği bir zamanda nankörlük ediyor gibi görünmek istemem...

Bu arada seminerlerle ilgili birşey soracağım. Ben istanbulda yaşıyorum Tekirdağ a atandım. Seminerlere istanbulda katılma şansım var mı?

Seminerleri gecen sene istedigimiz ilde alabildik. Okullara yazi gelmisti. Bu sene de buyuk ihtimalle oyle yaparlar

ben de temmuz annesi olacağım inşallah :)) ama ikinci çocuğum olursa kesin planlayacağım hiç izin kullanamayacağız çünkü pekiii 32. haftadan sonra çalışsak 37. haftaya kadar kalan 5 haftayı eylüle doğum sonrasına aktarabilir miyiz

Merhabalar bende kısmet olursa temmuz annesi olacağım izin kullanamayacak olmamız sıkıntı ama benim bunu planlayacak lüksüm yoktu bir kez dış gebelik geçirmiştim. Şimdi bende karnelere kadar çalışmayı düşünüyorum peki yeni döneme hangi ayda başlamamız gerekiyor ve birinci dönemi kapatmak için neler yapabiliriz?

Benim bildiğim kadarıyla doğum öncesindeki 5 haftayı sonraya aktarabiliyoruz eskiden tatile gelince yanıyordu ama düzenleme yaptılar tatile gelenleri doğum sonrasına aktarabiliyoruz... okula gelmişti yazı imzalamıştık öyle hatırlıyorum..bulursam yönetmeliği paylaşırım yine..

paylaşırsanız sevinirim hocam eğer aktarılamıyorsa 32. haftada ayrılacağım izne

Ben her şey yolunda giderse 1 temmuza kadar çalışmayı düşünüyorum.. önceki 5 haftayı sonrasına aktarırsak eylül ve ekimi kapatabiliyoruz

Kızlar bende temmuz sonu doğum yapacağım benim sıradağın soru su izin tarihini 40. Haftadan geriye 8 hafta mi sayiyiruz 28. Haftadan itibaren mi.. Okuldaki bi arkadaş im mayısta doğum yapacak doktor 40. Haftadan geriye 8 hafta sayıp öyle izne ayrılabilir son demiş kafam çok karisti.. 29 30 temmuz gibi Doğumum eğer arkadaşın dediği gibi olursane doğum öncesi ne doğum sonrası hiç bi şekilde izin kullanamıyoruz.. Bilen biri cevap verirse çok sevincem

paylaşırsanız sevinirim hocam eğer aktarılamıyorsa 32. haftada ayrılacağım izne
maalesef güzel bir haber veremiyorum arkadaşlar... yazıyı aradım buldum bugün 19/11/2015 tarihli bi yazı...öğretmenlerin yaz tatiline denk gelen doğum öncesi 5 haftalık analık izni süresinin doğum sonrasına aktarılamayacağı diye yazılmış doğum sonrası analık iznine sadece doğum öncesi analık izni içinde kadın memurun kurumda fiilen çalışılarak geçirilen sürelerin eklenmesi gerektiği söyleniyor. yani 1eylül itibariyle 5 haftayı çalışan ve ekim sonu kasım başı doğum yapanlar 5 haftayı sona ekleyebilecekler demek ki...
ama bence bu ülkede nolur nolmaz hiçbirşey belli olmaz.. yine değişebilir. Doğuralım da nüfus artsın diye didinen hükümet bunu da düşünseydi keşke :) yaz tatili döneminde son 3 haftaya kadar çalışır raporu almak gerek bulunsun elimizde. bazı kurumlar insiyatif kullanıp kabul ediyolarmış geçmişte örnekleri var.Hayırlısı bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…