Hamile ogretmenler :)

Aynen öyle canım 32. Haftada ayrılabilirsin izne.. Ama istersen 37ye kadar çalışır raporu alıp çalışabilirsin..

ne yapsak hocam yani şaşırdık benim haziranın 3. haftası 37. haftada oluyorum zaten kafam iyice karıştı şimdi bir sıkıntım yok okulda ama 1 2 ay sonra ne olur haziranda zor durumda çalışıp sonra da izin hakkımı kullanmazsam yine üzülürüm ayy ayyy ne yapsak acaba şu doğum sonrası koşulları iyileştirseler keşke de bizi bu dertten kurtarsalar

Herkese mrb, ben de inş temmuzda doğum yapacağım, okul idarem haziranda okula devam edersem 5 haftayı doğum sonrasına atabileceğimi söylüyor, yani hemen hemen ekimin sonuna kadar idare edecek doğum izni, sizler de bu konuda bilgi aldıkça paylaşırsanız sevinirim, aksi bir durumda haziranda devam etmek mantıklı değil

doğru demiş okul idareniz ben de aynen öyle yapmayı düşünüyorum.. 5 haftayı doğum sonrasına atıp ekim sonuna kadar izin kullanacağım kısmetse

Selam bende burdayim.malesef ben dogum iznine 3 hafta kala heyet raporu alip eylül 8 de iş başı yapcam erken dogum riskimden dolayi.idarecileriniz nasil hamilelik konusunda yardimcilarmi

doğru demiş okul idareniz ben de aynen öyle yapmayı düşünüyorum.. 5 haftayı doğum sonrasına atıp ekim sonuna kadar izin kullanacağım kısmetse
tam doğum tarihiniz ne görünüyor hocam eğer atabiliyorsak eylül e ben de 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum bi öyle bir böyle şu işi yaşamış biri olsa da tecrübesinden yararlansak

Hanımlar benim bebiş ultrasondaki ölçümlerde gününden küçük çıkıyor. Acaba 37. Hafta hesabını ultrasona göre mi yapacağız, bilginiz var mı?

Hanımlar benim bebiş ultrasondaki ölçümlerde gününden küçük çıkıyor. Acaba 37. Hafta hesabını ultrasona göre mi yapacağız, bilginiz var mı?
Bana Mayıs 15 dedi 32. Hafta için ultrason 1 hafta önde görüyordu sat ıma göre hangisine göre söyledisormadım kendjm hesapladigimda 1 hafta sonrasını düşünmüştüm

Bana Mayıs 15 dedi 32. Hafta için ultrason 1 hafta önde görüyordu sat ıma göre hangisine göre söyledisormadım kendjm hesapladigimda 1 hafta sonrasını düşünmüştüm

Bana da 32. Hafta için 17 mayıs gibi dedi.. bence bebek dünyaya gelmediği sürece 37. Haftayı benim de gücüm yetiyorsa seminerlere kadar erteleyebiliriz, hatta belki seminerlerde de 1 hafta çalışabiliriz gibime geliyor

tam doğum tarihiniz ne görünüyor hocam eğer atabiliyorsak eylül e ben de 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum bi öyle bir böyle şu işi yaşamış biri olsa da tecrübesinden yararlansak
hocam mevzuatta açıkça yazıyor kullanılmayan 5 hafta doğum sonrası izne eklenir.. bu konuda şüpheniz olmasın.. benim doğum 23 temmuz 1 temmuza kadar çalışıp kalan 5 haftayı doğum sonrasına aktarıcam kısmetse

tatile denk geliyor ya hocam o kafa karıştırdı ama ben de baktım bugün okulda gün olarak hesaplanıp giriyorlar sisteme aktarılıyor yani 91 gün olarak hesaplandı 8 +5 hafta

Nöbet muafiyeti çocuk 1 yaşına gelene kadar devam ediyormuş diye duydum ama bilginiz var mı hocalarım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…