- 16 Mart 2015
- 88
- 57
- 8
- 37
- Konu Sahibi MayisPapatyasi
-
Aynen öyle canım 32. Haftada ayrılabilirsin izne.. Ama istersen 37ye kadar çalışır raporu alıp çalışabilirsin..Kızlar bende temmuz sonu doğum yapacağım benim sıradağın soru su izin tarihini 40. Haftadan geriye 8 hafta mi sayiyiruz 28. Haftadan itibaren mi.. Okuldaki bi arkadaş im mayısta doğum yapacak doktor 40. Haftadan geriye 8 hafta sayıp öyle izne ayrılabilir son demiş kafam çok karisti.. 29 30 temmuz gibi Doğumum eğer arkadaşın dediği gibi olursane doğum öncesi ne doğum sonrası hiç bi şekilde izin kullanamıyoruz.. Bilen biri cevap verirse çok sevincem
ne yapsak hocam yani şaşırdık benim haziranın 3. haftası 37. haftada oluyorummaalesef güzel bir haber veremiyorum arkadaşlar... yazıyı aradım buldum bugün 19/11/2015 tarihli bi yazı...öğretmenlerin yaz tatiline denk gelen doğum öncesi 5 haftalık analık izni süresinin doğum sonrasına aktarılamayacağı diye yazılmışdoğum sonrası analık iznine sadece doğum öncesi analık izni içinde kadın memurun kurumda fiilen çalışılarak geçirilen sürelerin eklenmesi gerektiği söyleniyor. yani 1eylül itibariyle 5 haftayı çalışan ve ekim sonu kasım başı doğum yapanlar 5 haftayı sona ekleyebilecekler demek ki...
ama bence bu ülkede nolur nolmaz hiçbirşey belli olmaz.. yine değişebilir. Doğuralım da nüfus artsın diye didinen hükümet bunu da düşünseydi keşke :) yaz tatili döneminde son 3 haftaya kadar çalışır raporu almak gerek bulunsun elimizde. bazı kurumlar insiyatif kullanıp kabul ediyolarmış geçmişte örnekleri var.Hayırlısı bakalım...
doğru demiş okul idareniz ben de aynen öyle yapmayı düşünüyorum.. 5 haftayı doğum sonrasına atıp ekim sonuna kadar izin kullanacağım kısmetseHerkese mrb, ben de inş temmuzda doğum yapacağım, okul idarem haziranda okula devam edersem 5 haftayı doğum sonrasına atabileceğimi söylüyor, yani hemen hemen ekimin sonuna kadar idare edecek doğum izni, sizler de bu konuda bilgi aldıkça paylaşırsanız sevinirim, aksi bir durumda haziranda devam etmek mantıklı değil
Herkese mrb, ben de inş temmuzda doğum yapacağım, okul idarem haziranda okula devam edersem 5 haftayı doğum sonrasına atabileceğimi söylüyor, yani hemen hemen ekimin sonuna kadar idare edecek doğum izni, sizler de bu konuda bilgi aldıkça paylaşırsanız sevinirim, aksi bir durumda haziranda devam etmek mantıklı değil
tam doğum tarihiniz ne görünüyor hocam eğer atabiliyorsak eylül e ben de 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum bi öyle bir böyle şu işi yaşamış biri olsa da tecrübesinden yararlansakdoğru demiş okul idareniz ben de aynen öyle yapmayı düşünüyorum.. 5 haftayı doğum sonrasına atıp ekim sonuna kadar izin kullanacağım kısmetse
Sanmıyorum, bence en başta belirlenen tarih baz alınıyordur yine de doktora danışınHanımlar benim bebiş ultrasondaki ölçümlerde gününden küçük çıkıyor. Acaba 37. Hafta hesabını ultrasona göre mi yapacağız, bilginiz var mı?
Bana Mayıs 15 dedi 32. Hafta için ultrason 1 hafta önde görüyordu sat ıma göre hangisine göre söyledisormadım kendjm hesapladigimda 1 hafta sonrasını düşünmüştümHanımlar benim bebiş ultrasondaki ölçümlerde gününden küçük çıkıyor. Acaba 37. Hafta hesabını ultrasona göre mi yapacağız, bilginiz var mı?
Bana Mayıs 15 dedi 32. Hafta için ultrason 1 hafta önde görüyordu sat ıma göre hangisine göre söyledisormadım kendjm hesapladigimda 1 hafta sonrasını düşünmüştüm
ben öyle yapacağım çalışabilirsek tabiiBana da 32. Hafta için 17 mayıs gibi dedi.. bence bebek dünyaya gelmediği sürece 37. Haftayı benim de gücüm yetiyorsa seminerlere kadar erteleyebiliriz, hatta belki seminerlerde de 1 hafta çalışabiliriz gibime geliyor
hocam mevzuatta açıkça yazıyor kullanılmayan 5 hafta doğum sonrası izne eklenir.. bu konuda şüpheniz olmasın.. benim doğum 23 temmuz 1 temmuza kadar çalışıp kalan 5 haftayı doğum sonrasına aktarıcam kısmetsetam doğum tarihiniz ne görünüyor hocam eğer atabiliyorsak eylül e ben de 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum bi öyle bir böyle şu işi yaşamış biri olsa da tecrübesinden yararlansak
tatile denk geliyor ya hocam o kafa karıştırdı ama ben de baktım bugün okulda gün olarak hesaplanıp giriyorlar sisteme aktarılıyor yani 91 gün olarak hesaplandı 8 +5 haftahocam mevzuatta açıkça yazıyor kullanılmayan 5 hafta doğum sonrası izne eklenir.. bu konuda şüpheniz olmasın.. benim doğum 23 temmuz 1 temmuza kadar çalışıp kalan 5 haftayı doğum sonrasına aktarıcam kısmetse
bıraktım:) iki haftadır tutmuyorum..keşke daha önce olsa bu nöbet muafiyetimerhaba kızlar iyisiniz umarım
nöbet tutuyor musun ? bıraktınız mı ?
evet doğumdan sonra bir yıl nöbet görevi verilmezNöbet muafiyeti çocuk 1 yaşına gelene kadar devam ediyormuş diye duydum ama bilginiz var mı hocalarım?
evet doğumdan sonra bir yıl nöbet görevi verilmez
dilekçe yazdınız mı yada doktor raporu gerekiyor mu peki ?bıraktım:) iki haftadır tutmuyorum..keşke daha önce olsa bu nöbet muafiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?