hamile ola bilirmiyim?

ayselmamedova123

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
534
217
18
28
kizlar ben hamile kalmak istiyorm ama esim uzakda ve uc ayda bir gun gelip kalp gidiyor ve adetim duzensz oldugu icin ovulasyon yani yumurtlama donemimi hesaplayamyorm hesaplasamda isdedym vakitde gelmiyor adetmden 5 gun once iliskiye girdk adet sancilarm var ama acaba hamile kalma sansm varmi? bu olay iki gun once oldu adet zamanima 3 gun var

Gebelik testi yap belki cikar cikmasa bile kafandaki sorular gider adetin daha fazla gecikmemis olur bence

Canım büyük ihtimalle hamile kalmıssanda hemen belli olamaz adet olabilirsin üstüne görme denen birşey var.

Bu kadar çabuk belli olmaz ama allah bilir belki gecikme yaşarsın inş.

Canım büyük ihtimalle hamile kalmıssanda hemen belli olamaz adet olabilirsin üstüne görme denen birşey var.

canm kafama takilan oki yumurtlama adetden 14 gun once oluyor ama ben adetim duzensz oldugu icin tahmin edemiyorm bazen 10 gun once oluyor bazen 3 gun gecikiyor ama genelde erken oluyor

karnmda her sanci girdiyinde adetim olucak diye uzuluyorm (( ama daha once kizimda adetm oldu bi defa
Üstüne görmede yasayabilirsin adete yakin iliski olduğu icin. Benimde adetten 3 gün once ilişki oldu ve cok az adet oldum adetim biteli bi kaç gün oldu bende düşünüyorum hamile olabilirmiyim acaba diye

canm kafama takilan oki yumurtlama adetden 14 gun once oluyor ama ben adetim duzensz oldugu icin tahmin edemiyorm bazen 10 gun once oluyor bazen 3 gun gecikiyor ama genelde erken oluyor
Anladım canım doktora gitseydin düzenli olması için ilaç felan verirdi.

İnş hamile kalmışsındır rabbim evinde eşin yokken senin yanında olacak birini verir

Anladım canım doktora gitseydin düzenli olması için ilaç felan verirdi.

İnş hamile kalmışsındır rabbim evinde eşin yokken senin yanında olacak birini verir

Üstüne görmede yasayabilirsin adete yakin iliski olduğu icin. Benimde adetten 3 gün once ilişki oldu ve cok az adet oldum adetim biteli bi kaç gün oldu bende düşünüyorum hamile olabilirmiyim acaba diye
adetn kac gun oldu ? eger az olduysa ve iki gun olduysa veee sancili olduysa hamile ola bilirsn

adetn kac gun oldu ? eger az olduysa ve iki gun olduysa veee sancili olduysa hamile ola bilirsn
2. Gün normalde yoğun olur ama adetim bitecek gibiydi 3. Gün bitti akinti şeklinde geliyodu ve ilk gün çok sanciliydi yerimde duramiyodum. Adetin 3. Günü doktora gittim ultrasonla bakti kist çıktı proklatin yüksek dedi. Ve şimdide yine adet olacakmışim gibi sancim var oturup kalkarken batma oluyo kafam çok karıştı

canm aynen ben hamileliyim oyle oldu bir ay hergun sancilandm kasklarm agriyodu bunun nedeni ne bilmiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…