- 2 Mart 2017
- 534
- 217
- 18
- 28
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
canm adetmden gecmedi sadece merak edyorm sans varmi diyeGebelik testi yap belki cikar cikmasa bile kafandaki sorular gider adetin daha fazla gecikmemis olur bence
Gebelik testi yapsada cikmaz ki yanlış anlamadiysam iki gün önce ilişkiye girdiniz demicanm adetmden gecmedi sadece merak edyorm sans varmi diye
evet biliyorm sans varsa daha dollenmede olmamisdir hamilemiyim demiyorm ola bilirmiyim diyorm of((Gebelik testi yapsada cikmaz ki yanlış anlamadiysam iki gün önce ilişkiye girdiniz demi
evet iki gun once yani adetmden 5 gun once ve adetime 3 gun kaldiGebelik testi yapsada cikmaz ki yanlış anlamadiysam iki gün önce ilişkiye girdiniz demi
kizlar ben hamile kalmak istiyorm ama esim uzakda ve uc ayda bir gun gelip kalp gidiyor ve adetim duzensz oldugu icin ovulasyon yani yumurtlama donemimi hesaplayamyorm hesaplasamda isdedym vakitde gelmiyor adetmden 5 gun once iliskiye girdk adet sancilarm var ama acaba hamile kalma sansm varmi? bu olay iki gun once oldu adet zamanima 3 gun var
kizlar ben hamile kalmak istiyorm ama esim uzakda ve uc ayda bir gun gelip kalp gidiyor ve adetim duzensz oldugu icin ovulasyon yani yumurtlama donemimi hesaplayamyorm hesaplasamda isdedym vakitde gelmiyor adetmden 5 gun once iliskiye girdk adet sancilarm var ama acaba hamile kalma sansm varmi? bu olay iki gun once oldu adet zamanima 3 gun var
Canim ben seni anladim zaten diğer arkadaş gebelik testi yap demiş ona diyorum gebelik testi yapsada çıkmaz diye sana degil.. ama öyle hamile kalanlar var umut var yanievet biliyorm sans varsa daha dollenmede olmamisdir hamilemiyim demiyorm ola bilirmiyim diyorm of((
canm kafama takilan oki yumurtlama adetden 14 gun once oluyor ama ben adetim duzensz oldugu icin tahmin edemiyorm bazen 10 gun once oluyor bazen 3 gun gecikiyor ama genelde erken oluyorCanım büyük ihtimalle hamile kalmıssanda hemen belli olamaz adet olabilirsin üstüne görme denen birşey var.
Bu kadar çabuk belli olmaz ama allah bilir belki gecikme yaşarsın inş.
karnmda her sanci girdiyinde adetim olucak diye uzuluyorm (( ama daha once kizimda adetm oldu bi defaCanim ben seni anladim zaten diğer arkadaş gebelik testi yap demiş ona diyorum gebelik testi yapsada çıkmaz diye sana degil.. ama öyle hamile kalanlar var umut var yani
Üstüne görmede yasayabilirsin adete yakin iliski olduğu icin. Benimde adetten 3 gün once ilişki oldu ve cok az adet oldum adetim biteli bi kaç gün oldu bende düşünüyorum hamile olabilirmiyim acaba diyekarnmda her sanci girdiyinde adetim olucak diye uzuluyorm (( ama daha once kizimda adetm oldu bi defa
Anladım canım doktora gitseydin düzenli olması için ilaç felan verirdi.canm kafama takilan oki yumurtlama adetden 14 gun once oluyor ama ben adetim duzensz oldugu icin tahmin edemiyorm bazen 10 gun once oluyor bazen 3 gun gecikiyor ama genelde erken oluyor
Anladım canım doktora gitseydin düzenli olması için ilaç felan verirdi.canm kafama takilan oki yumurtlama adetden 14 gun once oluyor ama ben adetim duzensz oldugu icin tahmin edemiyorm bazen 10 gun once oluyor bazen 3 gun gecikiyor ama genelde erken oluyor
adetn kac gun oldu ? eger az olduysa ve iki gun olduysa veee sancili olduysa hamile ola bilirsnÜstüne görmede yasayabilirsin adete yakin iliski olduğu icin. Benimde adetten 3 gün once ilişki oldu ve cok az adet oldum adetim biteli bi kaç gün oldu bende düşünüyorum hamile olabilirmiyim acaba diye
sagol canm kizim var uc yasnda ama biri olsu. isdiyorm yinede(Anladım canım doktora gitseydin düzenli olması için ilaç felan verirdi.
İnş hamile kalmışsındır rabbim evinde eşin yokken senin yanında olacak birini verir
Hmm ben ilk çocuk sandım.Allah ikinciyide nasip eder inşsagol canm kizim var uc yasnda ama biri olsu. isdiyorm yinede(
2. Gün normalde yoğun olur ama adetim bitecek gibiydi 3. Gün bitti akinti şeklinde geliyodu ve ilk gün çok sanciliydi yerimde duramiyodum. Adetin 3. Günü doktora gittim ultrasonla bakti kist çıktı proklatin yüksek dedi. Ve şimdide yine adet olacakmışim gibi sancim var oturup kalkarken batma oluyo kafam çok karıştıadetn kac gun oldu ? eger az olduysa ve iki gun olduysa veee sancili olduysa hamile ola bilirsn
cok sagol tum bebek isdeyenlere nasip etsn allahHmm ben ilk çocuk sandım.Allah ikinciyide nasip eder inş
canm aynen ben hamileliyim oyle oldu bir ay hergun sancilandm kasklarm agriyodu bunun nedeni ne bilmiyorm2. Gün normalde yoğun olur ama adetim bitecek gibiydi 3. Gün bitti akinti şeklinde geliyodu ve ilk gün çok sanciliydi yerimde duramiyodum. Adetin 3. Günü doktora gittim ultrasonla bakti kist çıktı proklatin yüksek dedi. Ve şimdide yine adet olacakmışim gibi sancim var oturup kalkarken batma oluyo kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?