- 2 Mart 2017
- 534
- 217
- 18
- 28
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
canm nasil biliyormusun sanki doguruyorm her an bisey cikicakmis gibi dogurur gibiBende hiç sancı felan yok kasık atması var sol kasığımda , miğde bulantım var bakalım hayırlısı.
Normalde adetim sancılı geçerdi adet bwlirtilerimde olmadı kahverengi alıntımdaykende sancım olmadı
Aman dikkat et et ne olur ne olurmaz gaz sıkışmanda olabilir belkicanm nasil biliyormusun sanki doguruyorm her an bisey cikicakmis gibi dogurur gibi
sanmiyorm ben biraz usutmusum o taraflarmi o yuzden adet duzensizliyim falanAman dikkat et et ne olur ne olurmaz gaz sıkışmanda olabilir belki
Hmm anladım canımsanmiyorm ben biraz usutmusum o taraflarmi o yuzden adet duzensizliyim falan
canm ben seni cok sevdim yaa keske turkiyede olsaydm gorusseydikHmm anladım canım
Güzel olurdu vallahi benimde canım kaynadı sana..Allah büyük belki bir yerde dek gelirizcanm ben seni cok sevdim yaa keske turkiyede olsaydm gorusseydik
insallah canm belki esimle turkiye yoluna duseriz..sen nerelisin nerde kaliyosun sehir olarakGüzel olurdu vallahi benimde canım kaynadı sana..Allah büyük belki bir yerde dek geliriz
Ankaralıyım canım ben ankarada oturuyorum keçiöğrendeinsallah canm belki esimle turkiye yoluna duseriz..sen nerelisin nerde kaliyosun sehir olarak
ne guzelAnkaralıyım canım ben ankarada oturuyorum keçiöğrende
Sen nerede oturuyorsun tam canımne guzel
ben gurcustan azersiyim ....ama osmanli gocmeniyizSen nerede oturuyorsun tam canım
su andada gurcustanda otruyorm burda dogdum buyudumSen nerede oturuyorsun tam canım
Hmmm azerice konuşmaları çok seviyorum yaasu andada gurcustanda otruyorm burda dogdum buyudum
men cox xosbexdemki bizim danisiqmizi sevrsen ))) peki anliyormusunHmmm azerice konuşmaları çok seviyorum yaa
bide bisey dicem haa ben hamileyken iki damla gelmedi kan normal adet oldum sadece iki gun oldu ve adetmden once hamileliyim teste gozukdu bebek 4 hafdadan once ultrasonda gozukmez benimki uc bucuk hafdada gozukdu tanrim imkansizi yasamisim woowHmmm azerice konuşmaları çok seviyorum yaa
Bir iki birşeyi anlamıyorum çoğunu anlsıyorum canımmen cox xosbexdemki bizim danisiqmizi sevrsen ))) peki anliyormusun
bide bisey dicem haa ben hamileyken iki damla gelmedi kan normal adet oldum sadece iki gun oldu ve adetmden once hamileliyim teste gozukdu bebek 4 hafdadan once ultrasonda gozukmez benimki uc bucuk hafdada gozukdu tanrim imkansizi yasamisim woow
bide bisey dicem haa ben hamileyken iki damla gelmedi kan normal adet oldum sadece iki gun oldu ve adetmden once hamileliyim teste gozukdu bebek 4 hafdadan once ultrasonda gozukmez benimki uc bucuk hafdada gozukdu tanrim imkansizi yasamisim woow
benim adetim oldu (( darsi senim basna insallah vardir bebeginBende p.tesi şansımı denicem inş hamileyimdir.Allah büyük canım ölü doğan bebeği bile yaşatıryor gurban olduğum allahım
İnş canımbenim adetim oldu (( darsi senim basna insallah vardir bebegin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?