- 2 Mart 2017
- 534
- 217
- 18
- 28
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
ve adetime 10 gun kala adetm oldu sidetli agri vardi iki gun oldu az az bitikden sora dahada artdi sanciAhahahhh seninkide iyi çözümmüş .Ne kadarlık bebeğin yerleşme kanaman oldumu???
Bakalım yarın yakın bir komşumuza gidicez gün gibi birşey yapmayı planlıyoruz.Orada miğdem bulanacak mı
Canım eşim köye gitmişti annesigilin yanına benim kanamam olunca gitmedim birşey ne olur diye.Telefonda eşimle konuşurken elma yiyordu kütür kütür , o kadar uyuz olmuştum ki yiyince ararsın diyerek yüzüne kapattım.Akşama doğru tekrar konuşuyorduk haporlerdeydi annesiyle elma yiyor sesleri geliyor o an bi elma çekti canım anlatamam bana da getir demeye başladım.canm bende adetim gecikmemisdi ama canm limon cekdi supelendm test aldm tesde ikinci cizgi ack renkdeydi ve o yuzden test etdm oylede ve emin oldum hamile olduguma bide hamile oldugmu adetme 10 gun kala ogrendm dokdorlar imkansz diyor ama oyle oldu bende sora dokdora gitdm adetm gecikince 3 bucuk hafdalik dedi
ve adetime 10 gun kala adetm oldu sidetli agri vardi iki gun oldu az az bitikden sora dahada artdi sanci
doktorlar gebeliyin uc ayndan once asermek imkansiz diyor yalan aserdm hemde limon bir insan durduk yere bi kilo limon yermi ben bazen dokdorlara inamiyorm ornegin adet gecikmeden hamilelik beli olmazmis bende belli oldu amaCanım eşim köye gitmişti annesigilin yanına benim kanamam olunca gitmedim birşey ne olur diye.Telefonda eşimle konuşurken elma yiyordu kütür kütür , o kadar uyuz olmuştum ki yiyince ararsın diyerek yüzüne kapattım.Akşama doğru tekrar konuşuyorduk haporlerdeydi annesiyle elma yiyor sesleri geliyor o an bi elma çekti canım anlatamam bana da getir demeye başladım.
Evde küçük bir elma buldum saniyelik birşekilde yedim 3-4 tane daha olsa yerdim sanırım.
Ertesi gün eşim elma getirdi o zaman bir kaç ısırık alıp koydum
canm iliskiden 5 gun sora hamile kaliniyor 5 gune kadat hamilelik hisedemesn cunki spermler yol suruyor rahime dogru 5 gunun sonunda yumurtalikla sperm birlesiyorYoğunluğu nasıldı canım hangi rennkti.
Benim canımı acıtıcak kadar ağrım olmadı.
1 hafta önce ilişkider sonra sol kasığım feci birşekilde battı ardından karnım ağrımaya başladı rahmim sanki yerinden çıkacakmış gibi sızladı.2.5 saat acısını çektim ayağa kalkıp yürüyüm dedim yine geçmedi
yarm git bi test al yaptrdnm hic testCanım eşim köye gitmişti annesigilin yanına benim kanamam olunca gitmedim birşey ne olur diye.Telefonda eşimle konuşurken elma yiyordu kütür kütür , o kadar uyuz olmuştum ki yiyince ararsın diyerek yüzüne kapattım.Akşama doğru tekrar konuşuyorduk haporlerdeydi annesiyle elma yiyor sesleri geliyor o an bi elma çekti canım anlatamam bana da getir demeye başladım.
Evde küçük bir elma buldum saniyelik birşekilde yedim 3-4 tane daha olsa yerdim sanırım.
Ertesi gün eşim elma getirdi o zaman bir kaç ısırık alıp koydum
bir kimyasal gebelik geçirdim hiç beklemiyordum o zaman zaten kimyasalda olsun normal gebelik belirtileri yaşıyosun.doktorlar gebeliyin uc ayndan once asermek imkansiz diyor yalan aserdm hemde limon bir insan durduk yere bi kilo limon yermi ben bazen dokdorlara inamiyorm ornegin adet gecikmeden hamilelik beli olmazmis bende belli oldu ama
Yaptım pazar günü negatif çıktı kan testimde öyle doktorlarım tamamen lekerler felan bitince kontrol edecek.yarm git bi test al yaptrdnm hic test
kimyasal gebeliyin ne oldugunu bilmiyormHerkezde zaten aynı şey olmuyor canım.Ben
bir kimyasal gebelik geçirdim hiç beklemiyordum o zaman zaten kimyasalda olsun normal gebelik belirtileri yaşıyosun.
O zaman canım haşlamış mısır çekiyordu satan biryerde bulamamıştım 2-3 gün isteğim sürsü alıncada yemedim geri
Yasal gebelik sağlıklı olmayan hasta doğabilecek.Kendi kensini imha ediyorkuş genelde bu gebelikler düşük olarakkimyasal gebeliyin ne oldugunu bilmiyorm
ama karnindaki bebekdi degilmiKi
Yasal gebelik sağlıklı olmayan hasta doğabilecek.Kendi kensini imha ediyorkuş genelde bu gebelikler düşük olarak
Evet canımama karnindaki bebekdi degilmi
ben ilk bebegimi dusurduyumde kan testi yaptrdm mikrop varmidir o yuzdenmi dusmusdir diye sen yaptrdnmiEvet canım
Yok csnım yaptırmadım o zaman bebek düşünmüyorsum aüpriistiyorum 7 ay önce düşük yaşadım çok sevinmiştim duyunca. 4 aydır istiyorum.ben ilk bebegimi dusurduyumde kan testi yaptrdm mikrop varmidir o yuzdenmi dusmusdir diye sen yaptrdnmi
insallah olur bebisinYok csnım yaptırmadım o zaman bebek düşünmüyorsum aüpriistiyorum 7 ay önce düşük yaşadım çok sevinmiştim duyunca. 4 aydır istiyorum.
İnşallah canımmm allah büyük isteyen herkezin olsuninsallah olur bebisin
canm test yapdrrdnmiİnşallah canımmm allah büyük isteyen herkezin olsun
28 şubatta sanırım kan verdim anasağlığa ertesi gün aldım negatifti ordaki doktor tamamen kanaman bitince gel seni takip edelim dedicanm test yapdrrdnmi
benimde sancilarm artiyor adet olcam herhalde ((28 şubatta sanırım kan verdim anasağlığa ertesi gün aldım negatifti ordaki doktor tamamen kanaman bitince gel seni takip edelim dedi
benimde sancilarm artiyor adet olcam herhalde ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?