hamile ola bilirmiyim?

Canım eşim köye gitmişti annesigilin yanına benim kanamam olunca gitmedim birşey ne olur diye.Telefonda eşimle konuşurken elma yiyordu kütür kütür , o kadar uyuz olmuştum ki yiyince ararsın diyerek yüzüne kapattım.Akşama doğru tekrar konuşuyorduk haporlerdeydi annesiyle elma yiyor sesleri geliyor o an bi elma çekti canım anlatamam bana da getir demeye başladım.

Evde küçük bir elma buldum saniyelik birşekilde yedim 3-4 tane daha olsa yerdim sanırım.

Ertesi gün eşim elma getirdi o zaman bir kaç ısırık alıp koydum

Yoğunluğu nasıldı canım hangi rennkti.

Benim canımı acıtıcak kadar ağrım olmadı.
1 hafta önce ilişkider sonra sol kasığım feci birşekilde battı ardından karnım ağrımaya başladı rahmim sanki yerinden çıkacakmış gibi sızladı.2.5 saat acısını çektim ayağa kalkıp yürüyüm dedim yine geçmedi
ve adetime 10 gun kala adetm oldu sidetli agri vardi iki gun oldu az az bitikden sora dahada artdi sanci

doktorlar gebeliyin uc ayndan once asermek imkansiz diyor yalan aserdm hemde limon bir insan durduk yere bi kilo limon yermi ben bazen dokdorlara inamiyorm ornegin adet gecikmeden hamilelik beli olmazmis bende belli oldu ama

canm iliskiden 5 gun sora hamile kaliniyor 5 gune kadat hamilelik hisedemesn cunki spermler yol suruyor rahime dogru 5 gunun sonunda yumurtalikla sperm birlesiyor

yarm git bi test al yaptrdnm hic test

Herkezde zaten aynı şey olmuyor canım.Ben
doktorlar gebeliyin uc ayndan once asermek imkansiz diyor yalan aserdm hemde limon bir insan durduk yere bi kilo limon yermi ben bazen dokdorlara inamiyorm ornegin adet gecikmeden hamilelik beli olmazmis bende belli oldu ama
bir kimyasal gebelik geçirdim hiç beklemiyordum o zaman zaten kimyasalda olsun normal gebelik belirtileri yaşıyosun.

O zaman canım haşlamış mısır çekiyordu satan biryerde bulamamıştım 2-3 gün isteğim sürsü alıncada yemedim geri

kimyasal gebeliyin ne oldugunu bilmiyorm

benimde sancilarm artiyor adet olcam herhalde ((

Bende hiç sancı felan yok kasık atması var sol kasığımda , miğde bulantım var bakalım hayırlısı.

Normalde adetim sancılı geçerdi adet bwlirtilerimde olmadı kahverengi alıntımdaykende sancım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…