- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 31
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
Benim normalde adetim bitince adet olacakmış gibi sancim olmazdi adetin 3. Günü bete hcg ye de bakildi ama o gün iliskinin 6. Günüydü kanda cikarmiydi canim sencecanm aynen ben hamileliyim oyle oldu bir ay hergun sancilandm kasklarm agriyodu bunun nedeni ne bilmiyorm
Canım bende klomen kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum. 28 şubat adet tarihim, adetimden 2-3 gün önce sancılarım olurdu bu ay hiç sancım olmadı.2. Gün normalde yoğun olur ama adetim bitecek gibiydi 3. Gün bitti akinti şeklinde geliyodu ve ilk gün çok sanciliydi yerimde duramiyodum. Adetin 3. Günü doktora gittim ultrasonla bakti kist çıktı proklatin yüksek dedi. Ve şimdide yine adet olacakmışim gibi sancim var oturup kalkarken batma oluyo kafam çok karıştı
kistden de ola bilir kist olmasa kesn hamilelik belirtileri bunlarBenim normalde adetim bitince adet olacakmış gibi sancim olmazdi adetin 3. Günü bete hcg ye de bakildi ama o gün iliskinin 6. Günüydü kanda cikarmiydi canim sence
Yeni olduğu için kanda çıkmayabilir canim burda bi sayfada okumuştum evde gebelik testi yapmış kadin pozitif çıkmış kan testi yaptırmış o negatif çıkmış evde gebelik testi yapmaya devam etmiş hep pozitif çıkmış kanda tekrar baktirmis pozitif sonucu almış sende de öyle olabilir şüphen devam ederse 1 hfta sonra tekrar kanda baktirCanım bende klomen kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum. 28 şubat adet tarihim, adetimden 2-3 gün önce sancılarım olurdu bu ay hiç sancım olmadı.
26sında öğlen pembe bir leke geldi ardından kahverengi lekeler geldi.
27sinde hafif çoğalmaya başladı açık kırmızıya yakın lekelerde vardı arasında, akşama bitmelik gibi oldu.
28inde öğlene doğru lekeler gelmeye başladı 2-3 sate bir oluyordu.Akşamdan diğer sabaha kadar olmadı.
Bugünde öğlen orta parmağımla işaret parmağımın toplamı kadar oldu.
Normalde günde 2 ped komple dolardı.Ağrılarım olurdu.
Kasıklarımın attığını hissediyorum..
Kan testi yaptım negatif çıktı.Doktor seni biraz takip edelim tamamen bitince gel ilgileneyim bu durumla dedi.
Bende kist olduğu için umutlanmak istemiyorum canım onun ağrısıdir belkide. Şüphem devam ederse bikaç gün sonra test yaparimkistden de ola bilir kist olmasa kesn hamilelik belirtileri bunlar
i sora negatifYeni olduğu için kanda çıkmayabilir canim burda bi sayfada okumuştum evde gebelik testi yapmış kadin pozitif çıkmış kan testi yaptırmış o negatif çıkmış evde gebelik testi yapmaya devam etmiş hep pozitif çıkmış kanda tekrar baktirmis pozitif sonucu almış sende de öyle olabilir şüphen devam ederse 1 hfta sonra tekrar kanda baktir
bende bidefa test pozitif ckmisdi sora negatifYeni olduğu için kanda çıkmayabilir canim burda bi sayfada okumuştum evde gebelik testi yapmış kadin pozitif çıkmış kan testi yaptırmış o negatif çıkmış evde gebelik testi yapmaya devam etmiş hep pozitif çıkmış kanda tekrar baktirmis pozitif sonucu almış sende de öyle olabilir şüphen devam ederse 1 hfta sonra tekrar kanda baktir
Yeni olduğu için kanda çıkmayabilir canim burda bi sayfada okumuştum evde gebelik testi yapmış kadin pozitif çıkmış kan testi yaptırmış o negatif çıkmış evde gebelik testi yapmaya devam etmiş hep pozitif çıkmış kanda tekrar baktirmis pozitif sonucu almış sende de öyle olabilir şüphen devam ederse 1 hfta sonra tekrar kanda baktir
insallah vardir ya canm bu hamile kalmada cok dusundurucuAdetine 5 gun varken kismina dikkat etmemisim canim k.bakma bu arada gec yumurtlama gec dollenme ihtimalleri oluyor bi ihtimalde olsa olabilirsin yuzde yuz hamile degilsin diyemeyiz
ilk 15 yasmda hamile kalmisdim dusurdum sora 16 da kaldm dogurdm))Adetine 5 gun varken kismina dikkat etmemisim canim k.bakma bu arada gec yumurtlama gec dollenme ihtimalleri oluyor bi ihtimalde olsa olabilirsin yuzde yuz hamile degilsin diyemeyiz
İnşallah canım haber ver sonucuYeni sopum yapan bir tanıdığıma sordum yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle ,şimdi ne kan testi nede idrar testi yaptır hep negatif çıkar demişti bakalım allah büyük inş olumlu olur
Ne kadar genç anne olmuşsun canım yaa şimdi kaç yaşındasınilk 15 yasmda hamile kalmisdim dusurdum sora 16 da kaldm dogurdm))
Veririm canım annemde bana hamileyken bu şekilde kanama yaşamış inş bende bebişime hamileyimdirİnşallah canım haber ver sonucu
İnşallah canımVeririm canım annemde bana hamileyken bu şekilde kanama yaşamış inş bende bebişime hamileyimdir
Hayırlısı rabbim hepimize bir bebek bağışlasınİnşallah canım
Amiinnn canımHayırlısı rabbim hepimize bir bebek bağışlasın
canm ben biloyormusun nasil test etdim? akrabamin cocugu altni pislemisdi degistrim dedm midem bulandi normalda bulanmiyordu ...bisey dene miden bulanrmi bak)Veririm canım annemde bana hamileyken bu şekilde kanama yaşamış inş bende bebişime hamileyimdir
Ahahahhh seninkide iyi çözümmüş .Ne kadarlık bebeğin yerleşme kanaman oldumu???canm ben biloyormusun nasil test etdim? akrabamin cocugu altni pislemisdi degistrim dedm midem bulandi normalda bulanmiyordu ...bisey dene miden bulanrmi bak)
canm bende adetim gecikmemisdi ama canm limon cekdi supelendm test aldm tesde ikinci cizgi ack renkdeydi ve o yuzden test etdm oylede ve emin oldum hamile olduguma bide hamile oldugmu adetme 10 gun kala ogrendm dokdorlar imkansz diyor ama oyle oldu bende sora dokdora gitdm adetm gecikince 3 bucuk hafdalik dediAhahahhh seninkide iyi çözümmüş .Ne kadarlık bebeğin yerleşme kanaman oldumu???
Bakalım yarın yakın bir komşumuza gidicez gün gibi birşey yapmayı planlıyoruz.Orada miğdem bulanacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?