hamile ola bilirmiyim?

Canım bende klomen kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum. 28 şubat adet tarihim, adetimden 2-3 gün önce sancılarım olurdu bu ay hiç sancım olmadı.

26sında öğlen pembe bir leke geldi ardından kahverengi lekeler geldi.
27sinde hafif çoğalmaya başladı açık kırmızıya yakın lekelerde vardı arasında, akşama bitmelik gibi oldu.
28inde öğlene doğru lekeler gelmeye başladı 2-3 sate bir oluyordu.Akşamdan diğer sabaha kadar olmadı.
Bugünde öğlen orta parmağımla işaret parmağımın toplamı kadar oldu.
Normalde günde 2 ped komple dolardı.Ağrılarım olurdu.

Kasıklarımın attığını hissediyorum..

Kan testi yaptım negatif çıktı.Doktor seni biraz takip edelim tamamen bitince gel ilgileneyim bu durumla dedi.

Yeni olduğu için kanda çıkmayabilir canim burda bi sayfada okumuştum evde gebelik testi yapmış kadin pozitif çıkmış kan testi yaptırmış o negatif çıkmış evde gebelik testi yapmaya devam etmiş hep pozitif çıkmış kanda tekrar baktirmis pozitif sonucu almış sende de öyle olabilir şüphen devam ederse 1 hfta sonra tekrar kanda baktir

bende tesde pozitif ckmisd
i sora negatif

bende bidefa test pozitif ckmisdi sora negatif

Yeni sopum yapan bir tanıdığıma sordum yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle ,şimdi ne kan testi nede idrar testi yaptır hep negatif çıkar demişti bakalım allah büyük inş olumlu olur

Adetine 5 gun varken kismina dikkat etmemisim canim k.bakma bu arada gec yumurtlama gec dollenme ihtimalleri oluyor bi ihtimalde olsa olabilirsin yuzde yuz hamile degilsin diyemeyiz

canm ben biloyormusun nasil test etdim? akrabamin cocugu altni pislemisdi degistrim dedm midem bulandi normalda bulanmiyordu ...bisey dene miden bulanrmi bak)
Ahahahhh seninkide iyi çözümmüş .Ne kadarlık bebeğin yerleşme kanaman oldumu???

Bakalım yarın yakın bir komşumuza gidicez gün gibi birşey yapmayı planlıyoruz.Orada miğdem bulanacak mı

Ahahahhh seninkide iyi çözümmüş .Ne kadarlık bebeğin yerleşme kanaman oldumu???

Bakalım yarın yakın bir komşumuza gidicez gün gibi birşey yapmayı planlıyoruz.Orada miğdem bulanacak mı
canm bende adetim gecikmemisdi ama canm limon cekdi supelendm test aldm tesde ikinci cizgi ack renkdeydi ve o yuzden test etdm oylede ve emin oldum hamile olduguma bide hamile oldugmu adetme 10 gun kala ogrendm dokdorlar imkansz diyor ama oyle oldu bende sora dokdora gitdm adetm gecikince 3 bucuk hafdalik dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…