sizin 1 aylikmi evlisiniz anladimBenim daha 1ay da olmdi
oyle olcakta sen 1 aylik evlisyen niye bu kadar kafana takiyosunkiSenin ilk gebelikmi olck
Kimyasal gebelik tarzı bişey olabilir bazen oluşan gebeliği rahmin beğenmeme durumları olabiliyormuş bu yüzden oluşmadan gebeliği sonlandırıyor ama yinede bir hafta bekle derim herşey için erken rahim gebelikte kendini yukarı çeker tabi bunu el yordamıyla doktorlar bakıyor rahim düşüklüğü olduğunda rislik gebelik falan deniyor hatta evde kendiniz denemeyin tabiKizlar adetime yarını saymazsak 2gun kaldı var karnimin alt bölgesinde ağrı sızlama oluyor gogusumdede ara ara sancı gibi biseyler oluyor iğne batar gibi ama saniyelik oluyor çok özür dilerim kizlar ve akıntım oluyor ara ara ve affınıza sığınarak söylüyorum eşim ile birlikte olduk az önce ve rahim içinde sanki bişey varmış gibi sert bişey çok rahtsz etti iki gündür böyle bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bilgisi olan varmı yardımcı olurmusunuz lutfen
ben 5 yillik evliyim ilk defa dun kan sonucum negatif cikinca uzulup agladim onuda beklemiyodum yani olur diyodum ama olmadi yine sen daha dün bir bugun iki dur bismillah hemen niye cocuk istiyonBilmyormki cnm ya
oyle cnm da iste insan bi yerde dayanamiyo sebepsiz yere niye olmuyo anlamiyom ama gitmiycem biraz hastaneye dinlencem bnde yoruldumAğlama cnm odada vardr bir nasip
en sonunda sordum evet niye olmuyo bi sorun yoksa dedim stres yapiyosan eger rahim kendini kasar oda bebegin tutunmasini engeller dedi bn bu ay hic odamdan cikamdim cok dikkat etmistim aslinda stres de yapmadim ama yok olmadi yine zamani var belkide bilmiyorumDokdor ne dedi peki olmamk icn birşey sebep
negatif dendi isteAllah Allah kan sonucu ne oldu peki
evet dun gittim ya iste hastaneye kan verdim negatif ciktiKan vermismiydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?