Hamile olabilir miyim acaba

Kızlar anlayamadım dün yaptım artımed pozitif gibi bugün bebe time aldım negatif gibi adetim 3 gün gecikti

Eklentiler

• IMG20230318162602.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 74
merhabalar kızlar adetime yaklaşık 2 gün kaldı bundan 3 gün önce test yaptım fakat zamanım olmadığı için yaptığım gibi bırakıp evden çıktım geldiğimde var ile yok arası bi çizgiydi bende yanılıyor olabileceğimi düşünüp kaldırıp attım fakat belime ve kasığıma ara sıra Ağrı saplanması devam ediyor bugün çöpü boşaltırken test dikkatimi çekti bu şekilde görünüyor acaba kuruma çizgisi mi ama diğer testlerde böyle olmamaştı

Eklentiler

• E84A4C8C-145B-4DC9-96EB-992AE457BCE7.webp
    12 KB · Görüntüleme: 70

Eklentiler

• Screenshot_20230318-170715.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20230318-170652.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 52
Ben çizgi görüyorum eğer hemen çıktıysa kuruma çizgisi değildir hayırlısı olsun hakkınızda:)

Ben çizgi görüyorum eğer hemen çıktıysa kuruma çizgisi değildir hayırlısı olsun hakkınızda:)
Umarım canım bilemedim bugün bir daha denemeyi düşünüyorum 1 hafta öncesinde kan vermiştim çok hastaydım ilaç verecekleri için acabamı diyip kan sonucu 2.30 du ama doktor erken olabilir demişti…hayırlısı olsun güzel haberler alırım umarım hatta umarım isteyen herkes güzel haberler alır

pozitig gibi duruyo ama baya beklediyse kuruyup cikabiliyo bazen
Yok yaptıktan 7 dakika sonra belirgindi zaten ama bebe time da çok çok silik bi şekilde belirdi anlayamadım artımed akşam üzeri yapılmasına rağmen belli siz testleri ne zaman yaptınız ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…