Bende ikinci hamileligimde boyle olmusdum testi atmak icin gittigimde ikinci cizgi vardi ve hamileydim bence kanver hamilesin7 gün var adet olmama
Test yaptım
İlk tek çizgiydi 2 saat sonra böyle
Sizceeee
Bu hızlı test hamilelik varsa 5sn içinde çift çizgi çıkarıyo kutu üstünde de yazar zaten 20dkyı gecsin değerleri dikkate almayın diye ama içiniz rahat etmesi adına kan verin derim7 gün var adet olmama
Test yaptım
Sizceeee
Açtığım konuya anasayfada bakabilirsin canım "Toplanın ey çizgisi silik arkadaşlar" diye orda bende yaşadığım durumu uzunca anlattım. Umarım faydasını görürsün ❤ Ayrıca burada bir arkadaş 9 gün öncesinde yakalamış çizgiyi yani neden olmasın.7 gün var adet olmama
Test yaptım
Sizceeee
Bende 2 saat sonra çıkınca tereddüt ettimBence bu kadar belirgin kuruma çizgisi olmaz testi 2 gün sonra tekrar deneyin. Gönlünüzce olsun insAllah
Kaç saat geçti sizin 2 saat normalmiBende ikinci hamileligimde boyle olmusdum testi atmak icin gittigimde ikinci cizgi vardi ve hamileydim bence kanver hamilesin
Neden acili meşgul ediyorsunuz? Gebeyseniz ivedi ögrenmenizle ne değişecek?Kan vermeye geldim şuan bakalım göreceğiz
Sen yorum mu yapmış oldun şimdiAcil bir sekilde hamile olabilirsiniz, cok acil hem de, acayip acil, acil kere acil.
Ama once testi cope atin, 1 gun sonra bakın
Daha net sonuc verir, 2 saat pek sey etmedi bana
Sonuç ne çıktı peki ?Özel hastane olduğu için meşgul etmiş olmuyorum parası ile bedava bakmayacaklar yani
10 dakika kaldı bakalım bekliyorumSonuç ne çıktı peki ?
Sehzade geliyoNeden acili meşgul ediyorsunuz? Gebeyseniz ivedi ögrenmenizle ne değişecek?
Cinsiyet icin bana geldiginde hatirlatirim bu yorumuuuuSen yorum mu yapmış oldun şimdi
Şehzadem var bebeğim büfede prenses bekliyoruzSehzade geliyo
Cinsiyet için sana gelmek derken şakamı buCinsiyet icin bana geldiginde hatirlatirim bu yorumuuuu
Ilk ultrasondan cinsiyet tahmini yapabiliyorum, benimle iyi geçin!
Siparişiniz alınmıştır...Şehzadem var bebeğim büfede prenses bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?