Sehzadeyi niye büfeye koydunuz?Şehzadem var bebeğim büfede prenses bekliyoruz
Yazım yanlışıSehzadeyi niye büfeye koydunuz?
Özel hastanenin aciliyle devlet hastanesinin acilinin ne farkı varÖzel hastane olduğu için meşgul etmiş olmuyorum parası ile bedava bakmayacaklar yani
Ozel hastane imiş yersennNeden kabul ediyorlar bu insanları acile ya
Yan tarafta can çekişen zehirlenmiş kan revan içinde kolu kopmuş vs bir insan, diğer tarafta gecenin ikisinde gebeliği gelmiş keyfine tahlil yaptıran bir tip
İyi ki doktor olmamışım rezil ederdim
Kizlar kan testi yaptim baka bilirmisinizSonuç ne çıktı peki ?
Ozel hastane imiş yersenn
Bu saatte gebelik ogrenmek icin yollara düşmüş
Abla sonuç sıfır diyor işte tam olarak nereye bakalımKizlar kan testi yaptim baka bilirmisiniz
Kizlar kan testi yaptim baka bilirmisiniz
Ne alakası var diyecek ☺
Evt cnm yani gebelik yokmu 0 tek onu anlamadim normalde 0 tek cikmiyor oyuzden şaşirdim
Bak buyle cikmiştiAbla sonuç sıfır diyor işte tam olarak nereye bakalım
Evt cnm yani gebelik yokmu 0 tek onu anlamadim normalde 0 tek cikmiyor oyuzden şaşirdim
abla pijamana çişin damlamışBak buyle cikmişti
Test aşırı dağılmış yada bozuk çizgi bana fazla ortada geldi varsa da hayırlı olsun7 gün var adet olmama
Test yaptım
İlk tek çizgiydi 2 saat sonra böyle
Sizceeee
Aay gece geceabla pijamana çişin damlamış
Özel hastane olsa ne farkeder?Ozel hastane imiş yersenn
Bu saatte gebelik ogrenmek icin yollara düşmüş
Hani özele gitçektin melihaaa?Evt cnm yani gebelik yokmu 0 tek onu anlamadim normalde 0 tek cikmiyor oyuzden şaşirdim
Kolu kopmuş insan geldiğinde dur biz önce kan alalım yapılmıyor kör cahilNeden kabul ediyorlar bu insanları acile ya
Yan tarafta can çekişen zehirlenmiş kan revan içinde kolu kopmuş vs bir insan, diğer tarafta gecenin ikisinde gebeliği gelmiş keyfine tahlil yaptıran bir tip
İyi ki doktor olmamışım rezil ederdim
Yalan söylemeye utanmıyor musunuz bu mu özel hastaneKizlar kan testi yaptim baka bilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?