Hamile olabilir miyim Acillll

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okudugunuzu anlamiyorsunuz heralde
Gebeligin bir aciliyeti yok ve devlet/ozel hastanesinin acilini mesgul edemez.
Etmemesi gerekir.
Ozele gittim demiş de, ona inanmadim
Özele gittim tekrar da giderim kimene bundan benden başkada kimse yoktu zaten olsada farketmez benim içim derdi sanamı düştü

Kolu kopmuş insan geldiğinde dur biz önce kan alalım yapılmıyor kör cahil
Diyelim ki cahilim senin gibi terbiyesiz olmaktan bin kat evladır
Yan tarafta kolu kopmuş insan can çekişirken gebelik testi için beklemeye utanmıyor musun? “Acil”ne demek? Hastanenin acil bölümü niye var senin gebeliğini öğrenmen için mi?

Kolu kopmuş insan geldiğinde dur biz önce kan alalım yapılmıyor kör cahil
Ama acil bu yüzden var Çalışanlar sabaha kadar ayakta, binbir türlü insanla uğraşıyorlar. Sizin gibiler gitmese, sadece acil hastalara baksalar daha az yorulurlar. Gebelik öğrenmek için sabahı bekleyemedn mi?

Evet özellerin acili genelde bizim gibilerle ilgilenmek için var
En son özel hastaneye nezaman gittin bilmiyorum ama öyle tıklım tıklım bir özel acili yok burada

Okudugunuzu anlamiyorsunuz heralde
Gebeligin bir aciliyeti yok ve devlet/ozel hastanesinin acilini mesgul edemez.
Etmemesi gerekir.
Ozele gittim demiş de, ona inanmadim
Ben anladım da siz ters anladınız beni
Haklısınız diyorum, hem özele bile gitse bu saatte bunun için ne farkederki aciller bunun için mi var diyorum

Ama acil bu yüzden var Çalışanlar sabaha kadar ayakta, binbir türlü insanla uğraşıyorlar. Sizin gibiler gitmese, sadece acil hastalara baksalar daha az yorulurlar. Gebelik öğrenmek için sabahı bekleyemedn mi?
Neden beklemeliydim kafam ağrısa bile giderim özele siz meşgul etmezseniz onlarda para kazanamaz özel hastaneler ticarethane önce bunu farket ok

En son özel hastaneye nezaman gittin bilmiyorum ama öyle tıklım tıklım bir özel acili yok burada
Keske sizin gibiler olmasa ve sizin gibilerle uğraşmak zorunda kalmasalar.
Bu kafayla zor cocuk büyütürsünüz.
Cocuklara yazik ki, kendinden baska kimseyi dusunmeyen, acili babasinin mali gibi kullanan anneleri var, bu vicdanla bebelerinize de ne katacağıniz mechul.

Fakirsin anladık sus

Neden beklemeliydim kafam ağrısa bile giderim özele siz meşgul etmezseniz onlarda para kazanamaz özel hastaneler ticarethane önce bunu farket ok

Ben ikna oldum.(!) "Alın, verin; ekonomiye can verin" diyorsunuz yani. Hazır gitmişken eşiniz de tahlil yaptırsaydı keşke. Test sonuçları doğru mu diye sağlama yapmış olurdunuz.

Bu akşam 22.00 da gittim özel hastane aciline
keyfi olarak acilleri meşgul etmemek için tıklım tıklım dolu olmamasına gerek yok
Sor bakalım başhekime, sor bakalım acil deki doktorlara hemşirelere aciller senin gibilerin keyfi için mi varmış
Çok utanmaz arsız gördüm de senin gibisi zor bulunur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…