Burdaki özel aciller devletten yoğun nerdeyse. Valla yazık insanlara...Özel hastane olsa ne farkeder?
Acilin özeli devleti mi olur
Anlamadım ?Hani özele gitçektin melihaaa?
Okudugunuzu anlamiyorsunuz heraldeÖzel hastane olsa ne farkeder?
Acilin özeli devleti mi olur
Özele gittim tekrar da giderim kimene bundan benden başkada kimse yoktu zaten olsada farketmez benim içim derdi sanamı düştüOkudugunuzu anlamiyorsunuz heralde
Gebeligin bir aciliyeti yok ve devlet/ozel hastanesinin acilini mesgul edemez.
Etmemesi gerekir.
Ozele gittim demiş de, ona inanmadim
Diyelim ki cahilim senin gibi terbiyesiz olmaktan bin kat evladırKolu kopmuş insan geldiğinde dur biz önce kan alalım yapılmıyor kör cahil
Ben değilim o ne saçmalıyosunuz o bayan kendi testini göndermişNeden 2 üyelik peki ?
Ama acil bu yüzden varKolu kopmuş insan geldiğinde dur biz önce kan alalım yapılmıyor kör cahil
Buradakiler de öyleBurdaki özel aciller devletten yoğun nerdeyse. Valla yazık insanlara...
Insan olan, acili bu şekilde kullanmaz.Özele gittim tekrar da giderim kimene bundan benden başkada kimse yoktu zaten olsada farketmez benim içim derdi sanamı düştü
Evet özellerin acili genelde bizim gibilerle ilgilenmek için varDiyelim ki cahilim senin gibi terbiyesiz olmaktan bin kat evladır
Yan tarafta kolu kopmuş insan can çekişirken gebelik testi için beklemeye utanmıyor musun? “Acil”ne demek? Hastanenin acil bölümü niye var senin gebeliğini öğrenmen için mi?
Ben anladım da siz ters anladınız beniOkudugunuzu anlamiyorsunuz heralde
Gebeligin bir aciliyeti yok ve devlet/ozel hastanesinin acilini mesgul edemez.
Etmemesi gerekir.
Ozele gittim demiş de, ona inanmadim
Neden beklemeliydim kafam ağrısa bile giderim özele siz meşgul etmezseniz onlarda para kazanamaz özel hastaneler ticarethane önce bunu farket okAma acil bu yüzden varÇalışanlar sabaha kadar ayakta, binbir türlü insanla uğraşıyorlar. Sizin gibiler gitmese, sadece acil hastalara baksalar daha az yorulurlar. Gebelik öğrenmek için sabahı bekleyemedn mi?
Keske sizin gibiler olmasa ve sizin gibilerle uğraşmak zorunda kalmasalar.Evet özellerin acili genelde bizim gibilerle ilgilenmek için var
En son özel hastaneye nezaman gittin bilmiyorum ama öyle tıklım tıklım bir özel acili yok burada
Insan olan, acili bu şekilde kullanmaz.
Bu dusuncesizlikle uremeniz engellense keşke.
2 uyelikle birden yaziyorsunuz birde, utanma da y
Bu beyinsiz seni ben zannediyo halaBen anladım da siz ters anladınız beni
Haklısınız diyorum, hem özele bile gitse bu saatte bunun için ne farkederki aciller bunun için mi var diyorum
Fakirsin anladık susKeske sizin gibiler olmasa ve sizin gibilerle uğraşmak zorunda kalmasalar.
Bu kafayla zor cocuk büyütürsünüz.
Cocuklara yazik ki, kendinden baska kimseyi dusunmeyen, acili babasinin mali gibi kullanan anneleri var, bu vicdanla bebelerinize de ne katacağıniz mechul.
Neden beklemeliydim kafam ağrısa bile giderim özele siz meşgul etmezseniz onlarda para kazanamaz özel hastaneler ticarethane önce bunu farket ok
Bu akşam 22.00 da gittim özel hastane acilineEvet özellerin acili genelde bizim gibilerle ilgilenmek için var
En son özel hastaneye nezaman gittin bilmiyorum ama öyle tıklım tıklım bir özel acili yok burada
Onların işine geliyo merak etmeyin sizBuradakiler de öyle
Kapıdan çevrilmeleri kabul edilmemeleri bir de rezil edilmeleri gerekiyor başka yolu yok
İnşallah sende hiç olamazsınInşallah hamile degilsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?