Hamile olabilir miyim? Bu belirtileri yaşayanlar yardım lütfen.

Dila_S

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
1.792
3.022
408
35
Merhaba hanımlar,
Kızlar benim normalde ayın 8'inde yani 2 gün önce adet görmem gerekirdi düzenlidir genelde. Ve adet olmadım, hiçbir adet belirtim de yok. Yaklaşık 10 gündür kasıklarımda bıçak saplanması şeklinde ağrım oluyor ara ara ve sağda solda değil tam ortada. Dün test yaptım henüz adetimi 1 gün geçmişken ve negatif çıktı. Önemli bir not: eşimle korunarak ilişkiye giriyoruz ancak erkekte gelen meni'den önceki sıvıda da canlı meni hücreleri olduğunu bildiğimden şüphe duyuyorum. Bu belirtileri yaşayan var mı?

Testlerde bir iki gün geçse bile çıkıyor diye biliyorum ama bikaç gün sonra tekrar yapın. Tarif ettiğiniz sancı ve bununla beraber çok fazla beyaz kokusuz akıntı oluyor.

Testlerde bir iki gün geçse bile çıkıyor diye biliyorum ama bikaç gün sonra tekrar yapın. Tarif ettiğiniz sancı ve bununla beraber çok fazla beyaz kokusuz akıntı oluyor.

Evet aynen sık sık lavaboya gidiyorum kasığımda ki ağrının baskısı ile ve her peçete de o kokusuz renksiz akıntı geliyor. Bir de yeni hesapladim benim yumurtlama günümde biz birlikte olmuşuz bu daha da şüphemi artırdı.

benim adetim 2 gün gecikti, idrar testim pozitif çıktı

belirtilerim;

sık idrara çıkma
yumurtlama gününden beri inmeyen şiş gogusler
adet zamanına yakın sabahları mıde yanması
adet gununden bır gun once bel agrısı
bı kac gundurde kasıklarımda batmalar oluyor, agrıyor,

siz test yaptınız mı sizinki hamilelik gibi görünüyor pardon yapmışsınız hadi hayırlı olsun :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu belirtilerden yalnızca sık idrara çıkma, mide yanması (ülserim var) ve kasıklarda ara ara batmaları yaşıyorum. Göğüslerim aynı hiç ağrı yok halbuki adetime 3 gün kala dokunamaz hale gelirdim. Testi ne zaman yaptınız yani sabah ilk idrarla sağlam snuç verir diyorlar?

Kesin olsun diye Erken gebelik testi yaptım sonuç maalesef negatif

Arkadaşlar bende Şubat in 21 de yumurta çatlatma yaptırdım bu ayın 7 de adet olmam gerekiyordu hâlen olmadım acayip derece göğüsleri şişti ve ağrıyor belimde ve kasiklarimda şiddetli ağrı var üç dört gün önce idrar test yaptım cikmadi sizce hamilemiyim 😟😟😟😟

Kesin olsun diye Erken gebelik testi yaptım sonuç maalesef negatif

arkadasım aynı belırtılerı yasıyoruz,
bende en son 5ıne regl oldum....korunuyoruz fakat aynı kasık batmalarını cok yogun yasıyorum,mıde bulantısı ve bel agrısı tum belırtıler var.
normalde regl oncesı gogsum sıser bu sefer öyle bir belirt yok, sık ıdrara cıkma hep vardı,kokusuz beyaz akıntı hepsı mevcut.....

biri erken gebelık testı olmak uzere 2 test yaptım 2 sıde negatıf, ama hıc boye olmamıstım.şüphelerim çok yogun bizde yumurtlama zamanı bırlıkte olmustuk ve spermın tasmasından tereddutluyum acıkcası, yanı negatıfı gorsemde regl olmadan emın olamıyorum

hayırlısı hakkımızda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…