Merhaba hanımlar,
Kızlar benim normalde ayın 8'inde yani 2 gün önce adet görmem gerekirdi düzenlidir genelde. Ve adet olmadım, hiçbir adet belirtim de yok. Yaklaşık 10 gündür kasıklarımda bıçak saplanması şeklinde ağrım oluyor ara ara ve sağda solda değil tam ortada. Dün test yaptım henüz adetimi 1 gün geçmişken ve negatif çıktı. Önemli bir not: eşimle korunarak ilişkiye giriyoruz ancak erkekte gelen meni'den önceki sıvıda da canlı meni hücreleri olduğunu bildiğimden şüphe duyuyorum. Bu belirtileri yaşayan var mı?
Testlerde bir iki gün geçse bile çıkıyor diye biliyorum ama bikaç gün sonra tekrar yapın. Tarif ettiğiniz sancı ve bununla beraber çok fazla beyaz kokusuz akıntı oluyor.
Evet aynen sık sık lavaboya gidiyorum kasığımda ki ağrının baskısı ile ve her peçete de o kokusuz renksiz akıntı geliyor. Bir de yeni hesapladim benim yumurtlama günümde biz birlikte olmuşuz bu daha da şüphemi artırdı.[/QUOTE
en son ki ilk adet gününüzü hatırlıyor musunuz
Evet aynen sık sık lavaboya gidiyorum kasığımda ki ağrının baskısı ile ve her peçete de o kokusuz renksiz akıntı geliyor. Bir de yeni hesapladim benim yumurtlama günümde biz birlikte olmuşuz bu daha da şüphemi artırdı.[/QUOTE
Evet 5 Şubattaydi ve periyodum 30 gündür.
Evet 5 şubatta oldum ve periyodum 30 gündür.
Evet 5 şubatta oldum ve periyodum 30 gündür.
hesaplamalar göre eğer hamileyseniz 5 günlüksünüz ama testte daha sonuç vermeyebilir. Birkaç gün sonra tekrar yapmanızı öneririm. Hayırlısı olsun
hesaplamalar göre eğer hamileyseniz 5 günlüksünüz ama testte daha sonuç vermeyebilir. Birkaç gün sonra tekrar yapmanızı öneririm. Hayırlısı olsun
Emin misiniz hesaplamalara göre olsaydı 4 haftalık 5 günlük olarak çıkıyor ve eğer oluşmuşsa bile benim tahminimce 21 şubatta olmuştur. Yani 5 günlük zaten olamaz son 10 gündür eşimle birlikte olmadık.
Emin misiniz hesaplamalara göre olsaydı 4 haftalık 5 günlük olarak çıkıyor ve eğer oluşmuşsa bile benim tahminimce 21 şubatta olmuştur. Yani 5 günlük zaten olamaz son 10 gündür eşimle birlikte olmadık.
evet evet 4hafta 5 günlük ben yanlış yazmışım.
evet evet 4hafta 5 günlük ben yanlış yazmışım.
Ama 4 haftalık ise idrar testinde çıkmazmıydı mı ki? Yani 3 haftalıklar bile testte pozitif çıkıyormuş.. Akşam test alıcam ve yarın sabah ilk idrarımla yapıcam muhtemelen sonuç doğru verir. Eğer yine şüphede kalırsam haftasonuna kadar adet olmayı beklicem haftasonu doktora gidicem. Böyle insanın içi içini yiyor ya
Ama 4 haftalık ise idrar testinde çıkmazmıydı mı ki? Yani 3 haftalıklar bile testte pozitif çıkıyormuş.. Akşam test alıcam ve yarın sabah ilk idrarımla yapıcam muhtemelen sonuç doğru verir. Eğer yine şüphede kalırsam haftasonuna kadar adet olmayı beklicem haftasonu doktora gidicem. Böyle insanın içi içini yiyor ya
idrar testi yanıltabiliyormuş. En sağlamı kan tabiki. ben baktığımda 5 haftalıktım idrarla sonuç çıkmıştı
benim adetim 2 gün gecikti, idrar testim pozitif çıktı
belirtilerim;
sık idrara çıkma
yumurtlama gününden beri inmeyen şiş gogusler
adet zamanına yakın sabahları mıde yanması
adet gununden bır gun once bel agrısı
bı kac gundurde kasıklarımda batmalar oluyor, agrıyor,
idrar testi yanıltabiliyormuş. En sağlamı kan tabiki. ben baktığımda 5 haftalıktım idrarla sonuç çıkmıştı
Öyle mi? Çok teşekkür ederim ilginiz için, inşaallah sağlıkla ve huzurla bebeğinize kavuşursunuz
Öyle mi? Çok teşekkür ederim ilginiz için, inşaallah sağlıkla ve huzurla bebeğinize kavuşursunuz
amin saolun inşallah siz de eğer istiyorsanız hamilesinizdir. Ben de merak ettim testi yapınca haber verin :)
benim adetim 2 gün gecikti, idrar testim pozitif çıktı
belirtilerim;
sık idrara çıkma
yumurtlama gününden beri inmeyen şiş gogusler
adet zamanına yakın sabahları mıde yanması
adet gununden bır gun once bel agrısı
bı kac gundurde kasıklarımda batmalar oluyor, agrıyor,
amin saolun inşallah siz de eğer istiyorsanız hamilesinizdir. Ben de merak ettim testi yapınca haber verin :)
İnşaallah :) Muhakkak haber vericem.
Kesin olsun diye Erken gebelik testi yaptım sonuç maalesef negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?