arkadasım aynı belırtılerı yasıyoruz,
bende en son 5ıne regl oldum....korunuyoruz fakat aynı kasık batmalarını cok yogun yasıyorum,mıde bulantısı ve bel agrısı tum belırtıler var.
normalde regl oncesı gogsum sıser bu sefer öyle bir belirt yok, sık ıdrara cıkma hep vardı,kokusuz beyaz akıntı hepsı mevcut.....
biri erken gebelık testı olmak uzere 2 test yaptım 2 sıde negatıf, ama hıc boye olmamıstım.şüphelerim çok yogun bizde yumurtlama zamanı bırlıkte olmustuk ve spermın tasmasından tereddutluyum acıkcası, yanı negatıfı gorsemde regl olmadan emın olamıyorum
hayırlısı hakkımızda....
Arkadaşlar bende Şubat in 21 de yumurta çatlatma yaptırdım bu ayın 7 de adet olmam gerekiyordu hâlen olmadım acayip derece göğüsleri şişti ve ağrıyor belimde ve kasiklarimda şiddetli ağrı var üç dört gün önce idrar test yaptım cikmadi sizce hamilemiyim 😟😟😟😟
Cnm sen 16 da olmuşsun henüz erken ayin 18 kadar bekle derim ben
arkadasım aynı belırtılerı yasıyoruz,
bende en son 5ıne regl oldum....korunuyoruz fakat aynı kasık batmalarını cok yogun yasıyorum,mıde bulantısı ve bel agrısı tum belırtıler var.
normalde regl oncesı gogsum sıser bu sefer öyle bir belirt yok, sık ıdrara cıkma hep vardı,kokusuz beyaz akıntı hepsı mevcut.....
biri erken gebelık testı olmak uzere 2 test yaptım 2 sıde negatıf, ama hıc boye olmamıstım.şüphelerim çok yogun bizde yumurtlama zamanı bırlıkte olmustuk ve spermın tasmasından tereddutluyum acıkcası, yanı negatıfı gorsemde regl olmadan emın olamıyorum
hayırlısı hakkımızda....
Slm kızlar beninde bugün adet olmam gerekiyordu ve genelde hiç şaşmaz belirti olarak hiç bişey yok diyebilirim sadece sağ göğsüme dokundugum zaman aciyor.ve dün kasiklrimin ağrısı bacaklarima vurdu. Romatizma ağrısı gibi sizladi resmen. Bakalım yarıni beklemekteyim
Belirtilerin hamileliği gösteriyor, eğer istiyorsan inşaallah öylesindir :)
Ama biz sanırım aynı günde de evlenmişiz, yaşadıklarımız ne kadar benziyor
Acaba akşam bi kan testi yaptırsam mı? varsa bile 17 günlüktür kanda çıkar mı sizce? İdrar testlerinde negatifti hatta erken gebelik testinden yaptım negatifti.
canım ben dun gece soğanı kaynatıp suyunu içtim (sopan kuruymus kv tavsıye ettı) 3 saate oldu biraz sancılıydı ama şuan ıyıyım, dr.a cuma gunu gıdıcem ıltıhap olabılır....gebelık varsa ıcılıyor mu bılmıyorum ama ben boyle oldum, çok rahatım şuan....
umarım senınde bebıs ıstıyorsan bebısın, istemiyorsan da regl olur bıran once...
Bugün doktora gittim nihayet, alttan muayene etti hiçbir sorun yok dedi. Gebelikte görünmüyor dedi. Her ihtimale karşı kan testi yaptırdı ve sonuç elbette negatif. Henüz kırmızıları görmedim, görecek gibi de hissetmiyorum kendimi. Muhtemelen stres vs.. yüzünden gecikti.. Eşim bebek isteyene kadar korunmaya devam ve bende bir daha test falan yapmicam çünkü çok üzülüyorum, hakkımız da hayırlısı..
yanlıs anlamıyorsam, eşiniz korunuyor ama siz istiyorsunuz sanırım.....umarım ne kadar üzüldüğünü görmüştür.....ve umarım tez zamanda Rabbım istediğinizi versın :)
yanlıs anlamıyorsam, eşiniz korunuyor ama siz istiyorsunuz sanırım.....umarım ne kadar üzüldüğünü görmüştür.....ve umarım tez zamanda Rabbım istediğinizi versın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?