Hamile olabilir miyim? Bu belirtileri yaşayanlar yardım lütfen.

Bende umutlanmak istemiyorum işte. Adetim gelmezse zaten doktora giderim. Durumundan haberdar et beni olur mu?

korunmayı bıraktım ilk ayım en son 16 şubatta adet oldum ve ovülasyon tarıhlerini takip ettim ..ve 1 haftadır kasık ağrılarım ıslaklık şişkinlik (gaz gibi )özellikle sağ kasıkta (sol tarafımda yumurtalıklarım yok bu arada...)resmen batma ve hissediyorum bariz bişeyler orda söyleyin bana olabilirmi hamilelik stres oldum lütfeen..........

Sabah tekrar test yap. Adet belirtisi yoksa hamile olma ihtimalin yüksek. Sağlık ocağına gidip kan testi yaptır.

Slm kızlar beninde bugün adet olmam gerekiyordu ve genelde hiç şaşmaz belirti olarak hiç bişey yok diyebilirim sadece sağ göğsüme dokundugum zaman aciyor.ve dün kasiklrimin ağrısı bacaklarima vurdu. Romatizma ağrısı gibi sizladi resmen. Bakalım yarıni beklemekteyim

Aksam kanamam oldu bende hastaneye gittim tahlil verdim 1,15 çıktı acildeki doktor daha erken bişi deme için dedi eve geldim adet oldum malesef

Cnm sen 16 da olmuşsun henüz erken ayin 18 kadar bekle derim ben

Cnm sen 16 da olmuşsun henüz erken ayin 18 kadar bekle derim ben

1 hafta var aslında doğru erken telaş yapıyorum ..biraz daha sabır :)vücudunu tanıyor insan belirtiler farklı korktum başka bişi olmasın (kist falan)neyse beklicez mecbur

Ama biz sanırım aynı günde de evlenmişiz, yaşadıklarımız ne kadar benziyor

Belirtilerin hamileliği gösteriyor, eğer istiyorsan inşaallah öylesindir :)

Acaba akşam bi kan testi yaptırsam mı? varsa bile 17 günlüktür kanda çıkar mı sizce? İdrar testlerinde negatifti hatta erken gebelik testinden yaptım negatifti.

Acaba akşam bi kan testi yaptırsam mı? varsa bile 17 günlüktür kanda çıkar mı sizce? İdrar testlerinde negatifti hatta erken gebelik testinden yaptım negatifti.

canım ben dun gece soğanı kaynatıp suyunu içtim (sopan kuruymus kv tavsıye ettı) 3 saate oldu biraz sancılıydı ama şuan ıyıyım, dr.a cuma gunu gıdıcem ıltıhap olabılır....gebelık varsa ıcılıyor mu bılmıyorum ama ben boyle oldum, çok rahatım şuan....

umarım senınde bebıs ıstıyorsan bebısın, istemiyorsan da regl olur bıran once...

Bugün doktora gittim nihayet, alttan muayene etti hiçbir sorun yok dedi. Gebelikte görünmüyor dedi. Her ihtimale karşı kan testi yaptırdı ve sonuç elbette negatif. Henüz kırmızıları görmedim, görecek gibi de hissetmiyorum kendimi. Muhtemelen stres vs.. yüzünden gecikti.. Eşim bebek isteyene kadar korunmaya devam ve bende bir daha test falan yapmicam çünkü çok üzülüyorum, hakkımız da hayırlısı..

yanlıs anlamıyorsam, eşiniz korunuyor ama siz istiyorsunuz sanırım.....umarım ne kadar üzüldüğünü görmüştür.....ve umarım tez zamanda Rabbım istediğinizi versın :)

yanlıs anlamıyorsam, eşiniz korunuyor ama siz istiyorsunuz sanırım.....umarım ne kadar üzüldüğünü görmüştür.....ve umarım tez zamanda Rabbım istediğinizi versın :)

Evet durum böyle malesef üzüldüğümü görüyor o da üzülüyor ben üzüldüm diye ama hala zaman diyor, evlenince anladım çocuk meselesi en çok erkekte bitiyor.. inşaallah Rabbim tüm isteyenlere versin.

Ben hala adet olmadım ya çok ilginç. Hala hiçbir belirtim de yok. Bugün tam 10 gün oldu.

Canim test yaptırdım dün tekrar 12 martta adetimi 5 gün geçmişken yaptırmıştım 0, 100 negatif çıkmıştı 1 hafta sonra 19 martta adetim 13 gün geçmişken deger 7, 85 çıktı yani pozitif. Adet olacağım tarihte yumurtlamışım ve korunmaya rağmen hamile kalmışım. Ama kimyasal mı kesin gebelik mi zaman belirlicekmiş. Yarin tekrar test yapıcam başka hastanede bakalım değer artacak mı? inşaallah artar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…