• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE OLABİLİR MİYİM STRES OLDUM

prmprmprmprm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
36
Merhaba arkadaşlar eşimle 3 yıldır evliyiz ilk yıl korunduk sonraki 2 yol denedik olmadı rahim filmi vs çekildim hormanlara baktırdım herşey normal elimde varı köşeli vardı ameliyat oldu 2 ay önce ve biz 1.5 ay sonra denedik Yumurtlama dönemlerimde adetime yaklaşık 1 hafta kala sağlı sollu arada bir olan kasık ağrıları oldu daha önce bu tarz olmamıştı ben adetten 3_4 gün önce iki defa test yaptım negatif çikti adet günümde ve 2 geçeli göğüs hassasiyetim başladi arada birde boğazda düğüm gibi bulantı oluyor sizce olma olasılığım var mı sizin belirtilerinize benziyor mu

Merhaba arkadaşlar eşimle 3 yıldır evliyiz ilk yıl korunduk sonraki 2 yol denedik olmadı rahim filmi vs çekildim hormanlara baktırdım herşey normal elimde varı köşeli vardı ameliyat oldu 2 ay önce ve biz 1.5 ay sonra denedik Yumurtlama dönemlerimde adetime yaklaşık 1 hafta kala sağlı sollu arada bir olan kasık ağrıları oldu daha önce bu tarz olmamıştı ben adetten 3_4 gün önce iki defa test yaptım negatif çikti adet günümde ve 2 geçeli göğüs hassasiyetim başladi arada birde boğazda düğüm gibi bulantı oluyor sizce olma olasılığım var mı sizin belirtilerinize benziyor mu
Her belirti kisiye ozeldir , butun belirtileri gosterip hamile olmayanlar yada hic belirti yasamadan hamile kalanlar bile var , ya hergun test yapip koyulasma var mi diye takip ediceksiniz yada gidip kan vereceksiniz maalesef ogrenmenin baska yolu yok

Varikosel demek istediniz sanırım. Ameliyattan sanırım 7-8 ay sonra sperm normal kalitesine kavuşuyor diye okumuştum ama yine de belli olmaz . Varikosel için sperm kalitesine ayrıca bakıyor olmaları lazım. Ama yine de belli olmaz Allah verdi mi verir yani . İnsallah guzel sonuçlar alırsın

Back
X