Kasık ağrısı bende de çok fazla olduu sabahları midem bulanıyor gün içinde sürekli midem yanıyor halbuki rahatsız edecek bir şey yemiyorumEvet ben hep uyuyorum benim kasık ağrım fazlaydı yumurtlamadan sonra bende ona istinaden çok şüphelenmiştim bir de 3-4 gün önce gün içinde başım dönüp midem bulanmıştı belki sebebi farklıydı ama ben hamileliğe yorup kan vermiştim
Ya ben çok bilgili değilimm ama haftasonunu bi geçirin belki geç döllenme falan olabilir kan verip emin olmak daha mantıklı pazartesi falan verebilirsiniz herhaldeSizin belirti fln var mı benim regl 6 Mayıs ta olmam lazımdı 3 gün oldu gecikmem yarın 4 olacak ama reglimin ilk günü test yaptım negatifti ve bugün yine yaptım tekrar negatif adet döngüm yarın 29. Gün olacak . Kasıklarımda ve kalçalarımda ağrı var hafif göğsüm de sızlıyor sizce ne zmn kan vermeliyim
Yaa kasık ağrısııı çok dikkat çekici yani benimde normalde adet olacağım gün sabah başlar yataktan kalkınca adetim gelirdi ama öyle olmadıKasık ağrısı bende de çok fazla olduu sabahları midem bulanıyor gün içinde sürekli midem yanıyor halbuki rahatsız edecek bir şey yemiyorumhadi inşallahhhh
Kasık ağrısı bana da ara ara giriyor adet olacakmışım gibi hissediyorum inşallah vardır yaaYaa kasık ağrısııı çok dikkat çekici yani benimde normalde adet olacağım gün sabah başlar yataktan kalkınca adetim gelirdi ama öyle olmadışimdi biraz hafifledi ama arada yokluyor
Ara ara kasik ve bacak ağrısı extra uyku hali ve mide bulantısı ve yanmaAy hadi inşallah güzel haberler alırız ikimiz debelirtiniz var mı?
Aynı hisss inşallah yaaa çok aminnnKasık ağrısı bana da ara ara giriyor adet olacakmışım gibi hissediyorum inşallah vardır yaainşallah ikimiz de sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım evlatlarimizi
Bende de aynı belirtiler var inşallah kafamda kurmuyorumdurrAra ara kasik ve bacak ağrısı extra uyku hali ve mide bulantısı ve yanma
Adet tarihin ne zamanBende de aynı belirtiler var inşallah kafamda kurmuyorumdurr
Pcosum var tam net değil ama 9 ya da 10 mayıs bat en son 9 nisanda olmuştum ona istinaden 9u dedim son aylarda hep geciktim net bilmiyorumAdet tarihin ne zaman
Hadi bakalım balım benimde yarın yani bugün o Mayıs inşallah hayırlısı olur , biraz daha geçsin diye bekledim öyle gidicem hastaneye değer yükselsin diye ama inan hiç anlamıyorum burda okuduklarimla bilgi sahibiyimPcosum var tam net değil ama 9 ya da 10 mayıs bat en son 9 nisanda olmuştum ona istinaden 9u dedim son aylarda hep geciktim net bilmiyorum
Ben de o şekilde okuya okuya öğrendim hiç bilmiyordum test yapınca hemen öğreniliyor sanıyordumHadi bakalım balım benimde yarın yani bugün o Mayıs inşallah hayırlısı olur , biraz daha geçsin diye bekledim öyle gidicem hastaneye değer yükselsin diye ama inan hiç anlamıyorum burda okuduklarimla bilgi sahibiyim
Ne zaman gidiceksin doktoraBen de o şekilde okuya okuya öğrendim hiç bilmiyordum test yapınca hemen öğreniliyor sanıyordumhadi inşallah ikimiz de güzel haberler alırız sağlıklaaa
Pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum 1 test daha yapacağım koyulasacak mi diye, adetim geciksin diye beklemek istedimNe zaman gidiceksin doktora
Bende yarın test alıp cumartesi sabah yapicam bakalım ne kadar koyulasacak artık onuda hatıra olarak saklarımPazartesiye kadar bekleyeyim diyorum 1 test daha yapacağım koyulasacak mi diye, adetim geciksin diye beklemek istedim
Aynen benim de kasiklarimda hafif ağrılar batmalar oluyor regl olacağım diye korktum inceden incedenBende yarın test alıp cumartesi sabah yapicam bakalım ne kadar koyulasacak artık onuda hatıra olarak saklarımşuan kasigimda ara ara batmalarim oluyo
İnşallah balımm Rabbim isteyen herkesin evinden bebek kokusunu eksik etmesin ,Aynen benim de kasiklarimda hafif ağrılar batmalar oluyor regl olacağım diye korktum inceden incedenay hadi inşallah hamileyizdirrr
Amin inşallahİnşallah balımm Rabbim isteyen herkesin evinden bebek kokusunu eksik etmesin ,
Aşkım günaydın, adet olmamissindir inşallahAmin inşallah
Günaydın canım yok olmamışım senAşkım günaydın, adet olmamissindir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?