Aile Planlaması hamile olabilir miyim?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Ben okuduğumu çok iyi anlıyorum siz evham adı altında burada milletle dalga geçiyorsunuz ben bunu da çok iyi anladım o yüzden artık bir tanıdan öte gerçekten normal değilsiniz…..
Dalga mı??? Asıl bu saatten sonra ben size yazmayacağım , her dediğinizi dinledim düzgünce cevap verdim ama bu konu ve bu korkuma dalga demenize cidden anlam veremiyorum ben bi dalganın 2 3 ay sürdüğünü görmedim demekki siz görmüşsünüz abla ne diyim korkumu Allah görüyor siz bilmesenizde inanmasanizda olur. Iyi akşamlar size..

Ben regle 2 gun kala kalmışım benimde 10 gun gecikti öğrendim hamile oldugumu

Hamile olursan ne yapmayı düşünüyorsun O bebeği

Yani enfeksiyonda yanma ağrı oluyormuş bende ağrı falan yok sadece sık gidiyorum ve az miktarda da değil aklimada korktuğum için direkt hamilelik geliyor size ney nasıl imkansız geliyor yani prezervatifin üstüne zevk suyu bulaşıp hamile bırakması mı yoksa delik bile olsa 30. 60. Gün yapilan testlerde hertürlü çıkardı diye mi imkansız

Sizin için gerçekten üzülüyorum. Bazı insanların ruhları acıdan beslenir. Belki de siz kafanızdaki olumsuz ve yanlış yorumlara inanmayı tercih ediyorsunuz. Ne yazarsak yazalım sizi bir türlü inandıramıyoruz.Onlarca nedenden dolayı sık sık idrara çıkıyor olabilirsiniz. Sizde olmayan tek şey gebeliktir. Şuan siz risk altında bile değilsiniz. Riskli bir durumla karşı karşıya değilken gebelik rüyanızda mı olacak? Zaten adet görülerek gebelik olasılığına inanmak saflıktır. Düşünebiliyor musunuz dünya üzerindeki milyarlarca kadının her adetten sonra gebelik şüphesiyle gebelik testi yaptırdığını? Prezervatifte delik yırtılma olmadığı sürece hamile kalmanız olanaksızdır. Okumanız ve psikolojik destek almanız iyi olur.

Evet ben adet gördükten sonra da erken gebelik testleri yaptım:/ normalde adet görünce hamilelik riski ortadan kalkar diye biliyordum sonra okuyunca 9 ay duzenli regl gorup hamile olanlari ve doktorlarinda bazilari bunu onaylayinca buda rahatlatmadi , adetten sonra test yapma sebebim buydu yani zevk suyundan hamile kalanlar var diye prezervatifin üstüne bulaşan zevk suyundan hamile kalabilcegimi düşündüm bi fark yok yani ikisi arasında diye , prezervatif delik olsaydi anlardim dedi sevgilim taktiginda ucundaki kısım şişmezdi delik olsaydi dedi hem delik oldu diyelim ve zevk suyu aktı birsürü test yaptik silikte olsa 30. 60. Gün erken gebelik testinde gözükürdü 2 3 kere de regl olmazdin dedi sık idrara çıkmak hamile yapmaz seni dedi ve rahat emin sorun bende yani dediğiniz gibi takıldım kaldım sık idrara çıkmaya ve hamileyim diye düşünmeye

Ben de tanıyor gibi üzülüyorum durumuna. Nasıl hamile kalınır/ kalınmaz kesinlikle ayrım yapamıyor. Bu çok ciddi bir sorun. Kendini cezalandırıyor bu konuda da size katılıyorum. İnşallah iyi bir psikolog/ psikiyatra denk gelir de durumu iyice kronikleşmeden çaresine bakarlar. S Sledva2040 bize temel cinsel bilgi eksikliğinin ve aile baskısının nelere sebep olabileceğini gösteriyor aslında. Umarım kız çocuk yetiştiren/ yetiştirecek olan annelere bu kızcağızın hali örnek olur. Çocuklarımıza mutlaka cinsel eğitim vermeliyiz ve korku evlerinde büyütmemeliyiz…

Çok haklısınız. Yaşadığımız coğrafyadan ötürü anne babaların cehaleti veya bu bilgilendirmeyi yapmaktan kaçınması, okullarda cinsellik eğitiminin verilmemesi, internette korkunç bir bilgi kirliliğinin olması.. ortamı hufarelerden beslenen bir grup insana bırakıyor. Daha da kötüsü genç kızlar boş yere ertesi gün hapı alıyor hormon dengeleriyle oynuyor adet olmasına rağmen defalarca gebelik testi yapıyor hijyenik olmayan anal sekse başvuruyor aptalca safsata ve hurafeler yüzünden psikolojik sorunlar yaşıyor. Okuyup bilgilenmek gerekiyor. Şehir efsanelerine inanmamak gerekiyor.

Normal hayatına dönmedin mi daha gölüm sen
Dönemedim abla aslinda dönüyorum bi anda tuvaletim sık gelince yine aynı düşüncelere giriyorum , ama biraz önce youtube de bir doktorun videosunu izledim gebelik testleri ile ilgili düzenli adet goren kadinlar adet gecikmesinden 1 gün sonra gebelik testi yaparsa 2. Cizgiyi gorebilir , düzensiz adet gorenler ise ilişkiden 21 gün sonra yapilan testte gebeligini ogrenebilir bu sure daha da geç olabilir diyordu , bende düşündüm ilişkiden sonra 30. Gün hem erken gebelik hem normal idrar testi yapmistim negatifti yetmedi 35. Gün 2 erken gebelik testi yaptim onlarda negatifti 60. Gün 2 erkengebelik 1 normal idrar testi yaptim 3 ü de yine negatifti yani toplam 7 test hepsi yanlış olmaz diye düşünmeye basladim biraz rahatladım bu konuda

Nihayet anlamaya başlamışsın. Onca zaman geçerde idrara geçmemesi mümkün mü sence? Ben sana normal hayatına dön araştırma yapma artık demiştim.

Nihayet anlamaya başlamışsın. Onca zaman geçerde idrara geçmemesi mümkün mü sence? Ben sana normal hayatına dön araştırma yapma artık demiştim.
Geçerdi evet hcg 9 10 iken bile silik gorenlerin oldugunu okudun burada , ama sağdan soldan okuduğum aslı olmayan bazi kadinlarda idrara hcg salgilanmaz diyen bir dr varmis diye bi kadının yorumunu okumustum ondan yine acabalara girmistim de çıktım o düşünceden 30 35 hatta 60 günde idrara geçmemesi mümkün değil gibi , hatta ben bi ara prezervatifin üstüne bulaşan zevk suyundan hamile kalamayacagima inandim bu seferde sık idrara çıkıyorum diye acaba prezervatif delik miydi diye düşündüm sevgilimde bana açıkladı yani delik olsa ucundaki küçük baloncuk gibi olan kısım taktigimda sismezdi hava aldigi için bunu anlamamak mümkün değil zaten falan dedi o dusunceden de kurtuldum yani ben o iliskide kötü bir şey yasamış olsaydım 30 35 60. Günlerdeki testlerin birinden birinde çıkardı toplam 7 test hepsi yanlışsa zaten olağanüstü bi olay olur bu:// çoğu kişi zevk suyunda sperm olmadığı yönünde düşünüyor bu konu hakkinda kesin bir bilgide bulunmuyor anladigim kadariyla ama uzerine bulasan kısım yumurtaliklara ulasamaz sıvı değil diyorum kendi kendime belki bulasan kisimda sperm yoktu falan diye diye rahatlamaya çalışıyorum da şu idrar sürekli gelip bütün moralimi alıyor götürüyor başa dönüyorum

İdrar için doktora git sistis testi iste. Merak etme gebe falan değilsin doktora gidince gebesin falan diyecek diye Kuruntu yapıp gitmemezlik yapma. Enfeksiyon var mı baktır bu düşünceden de kurtulursun bu sayede

Tekrardan selam bak gebeyken adet görmek veya gerçek ismi üstüne görmek 9 ay ise bile benim annem 3 ay yaşadı annemin dilinden yazıyorum buraya her ay düzenli adet gibi değil işte her ay adet vaktinde olmadım tersine erken oluyordu ve kanama yoktu eski kan yani kahverengi kanama oluyor kırmızı kesinlikle yok oluyorsa düşüktür bir de üstüne görmede asla sancı olmaz oluyorsa da düşüktür. Bak ablalar şahit ben burda kafayı bozdum ki size söyledim en son panikatak geçirdim şu anda karnım acayip şiş inanılmaz derece de bu hapı içen herkeste öyle oluyormuş bu hapın vücuttan atılma süresi 6 ayı buluyormuş canım haberinn olsun. Yani ben gebe olmadığıma %10000000 eminim hadi bilim ve insanlık kuralı aynı zamanda annem yalan söylemiş olsun bu saatten sonra doğacaksa da doğsun çünkü sende ben de hamile olmuş olsaydık şu an göbeğimiz alt karından ibaret olmazdı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…