- 1 Haziran 2021
- 509
- 122
- 18
- Konu Sahibi saraholivach
-
Sizide diğer ablalar gibi sinir ettim belki yordum ama her şey için çok teşekkür ederim abla ama bu korku endişe beni 2 3 aydır böyle sürüklüyor keşke dediğiniz gibi troll falan bi konu olsaydı ama bu acının tarifi yok inanınkaygı bozukluğunun ve takintinin ne demek olduğunu bizzat biliyorum. kendinizi olumluya ikna etmeye çalışın, çünkü siz aklınızı imkansıza zorluyorsunuz. mümkün olduğunca konuyu düşünmemeye çalışın, sık sık aklınızı yoklayacaktir, o zaman da neden mümkün olmadığını kendinize hatırlatıp işinize devam edin. ayrıca bu takıntılar ne kadar kotulesirse o kadar sıklaşir tuvalete gitmeniz, overactive mesaneye sebep oluyor bildiğim kadarıyla bu tür psikiyatrik rahatsızlıklar
Kardeş sen bir ürolojiye gitseneKeşke idrara sık çıkmasam bu sorun bitse böyle hep soru işareti
Korkuma doktora da gidemiyorum ki abla , gerçekten 25 tane test belki daha fazlası coguda erken gebelik testiydi ama yok 10 dk boyunca hep negatif oluyor o gün inaniyorum ertesi gün sık idrara çıkıyorum diye bidaha başa dönüyorum ve çok yoruldum bundan halım canim kaçtı bu düşünceler yüzündenKardeş sen bir ürolojiye gitsene
3 aydır sık idrara çıkmak böbrekle alakalı bir sorundur
Teste vereceğin parayla 100 kez muayene olurdun
Kadın doğum değil ürolojiye gideceksinKorkuma doktora da gidemiyorum ki abla , gerçekten 25 tane test belki daha fazlası coguda erken gebelik testiydi ama yok 10 dk boyunca hep negatif oluyor o gün inaniyorum ertesi gün sık idrara çıkıyorum diye bidaha başa dönüyorum ve çok yoruldum bundan halım canim kaçtı bu düşünceler yüzünden
Yok abla kızmıyorum ben sizlere kesinlikle ama korkumdan dolayi öyle düşünüyorum dalga geçer gibi ultrasonda gozukur kalp atışını dinle falan denilince daha çok moralim bozuluyor , yoksa hak veriyorum sizlere sonuna kadar haklısınız ama kendim kendi dusunceme engel olamıyorumS Sledva2040 canım kızacaksın belki ama başından geçenleri hem konularda anlattın hem özelden defalarca insanlara sordun. Yok imkansız o şekilde kalamazsın diyoruz halen ısrar ediyorsun. Bu seferde insanlar tamam hamilesin diyince de kızıyorsun. Biz ne yapalım sana cidden bilmiyorum.
Kuzuuuu bence sen dalga geçiyorsun.. Olayın üstünden kaç kere test yaptın negatif, 3 kere mi 4 kere mi adet gördün. Yani noter tastiği mi istiyorsun anlamıyorum ki.Yok abla kızmıyorum ben sizlere kesinlikle ama korkumdan dolayi öyle düşünüyorum dalga geçer gibi ultrasonda gozukur kalp atışını dinle falan denilince daha çok moralim bozuluyor , yoksa hak veriyorum sizlere sonuna kadar haklısınız ama kendim kendi dusunceme engel olamıyorum
sen hamile olmak istiyorsan ol ama dünyalılara göre değilsin :)Yok abla kızmıyorum ben sizlere kesinlikle ama korkumdan dolayi öyle düşünüyorum dalga geçer gibi ultrasonda gozukur kalp atışını dinle falan denilince daha çok moralim bozuluyor , yoksa hak veriyorum sizlere sonuna kadar haklısınız ama kendim kendi dusunceme engel olamıyorum
Evet abla 60. Gün de 2 erken gebelik testi 1 normal idrar testi yaptim toplam 3 testKuzuuuu bence sen dalga geçiyorsun.. Olayın üstünden kaç kere test yaptın negatif, 3 kere mi 4 kere mi adet gördün. Yani noter tastiği mi istiyorsun anlamıyorum ki.
Kendi psikolojini bozuyorsun valla bizi de heyheyleticen
Kesinlikle istemiyorum umarım da değilimdirsen hamile olmak istiyorsan ol ama dünyalılara göre değilsin :)
Ne şaka mı bu kamera şakası mı nerede kamera?? UMARIM mı? sen kesinlikle gebe falan değilsin Allah sabır versin ailene yazık sana çok üzüldüm sen gerçekten buradakilerin dediği gibi rahatsızsın Allah yardımcın olsun canım...Kesinlikle istemiyorum umarım da değilimdir
Sen psikoloğa randevu almıştın, ne zamandı o ? Az kalmış olmalı. Orada utanma sıkılma tüm kaygılarını anlat, ilaç başlayacaksan mutlaka düzenli kullan. Bu hastalık ilerde eğitim hayatını, kariyerini de olumsuz etkiler. Kafayı bir şeye takarsın hayatına devam edemez hale gelirsin. Mutlaka çok iyi bir psikolog sonra da psikiyatriste görün, maddi imkan varsa ayda en az 2 kez görmek isteyecektir seni, inşallah ihmal etmezsin. Bir süre sonra şizofreni ile bağlantı kurabiliyor bu rahatsızlık, çok gençsin çaba da gösterirsen kısa zamanda normale döner.Kesinlikle istemiyorum umarım da değilimdir
12 sinde idi ama bidahaki aya attı o yüzden özel bir psikologa 25 inde gideceğim kendi bulundugum yere 1 saat uzakta ama iyi bir doktor herkes methediyor, :// beni kadın doğuma yonlendirmekle başlamak isterse ne yapacağımSen psikoloğa randevu almıştın, ne zamandı o ? Az kalmış olmalı. Orada utanma sıkılma tüm kaygılarını anlat, ilaç başlayacaksan mutlaka düzenli kullan. Bu hastalık ilerde eğitim hayatını, kariyerini de olumsuz etkiler. Kafayı bir şeye takarsın hayatına devam edemez hale gelirsin. Mutlaka çok iyi bir psikolog sonra da psikiyatriste görün, maddi imkan varsa ayda en az 2 kez görmek isteyecektir seni, inşallah ihmal etmezsin. Bir süre sonra şizofreni ile bağlantı kurabiliyor bu rahatsızlık, çok gençsin çaba da gösterirsen kısa zamanda normale döner.
Kadın doğuma göndermek istese de bu konuda çok ısrarcı olmayacaktır. Senin kadın doğumluk ne işin var? Hamile olma ihtimalin olmadığını değil psikolog marangoz bile anlar! Sen de anla diye olsa olsa git der. Sana OKB, kaygı bozukluğu vs diyecek ve psikiyatriye yönlendirecektir. İlaçlı ve düzenli terapi ile durumu kontrol altına almaya çalışır muhtemelen. Şansın varsa biraz da cinsel bilgi verir ama bu onun misyonu değil. Yönlendirir mutlaka…12 sinde idi ama bidahaki aya attı o yüzden özel bir psikologa 25 inde gideceğim kendi bulundugum yere 1 saat uzakta ama iyi bir doktor herkes methediyor, :// beni kadın doğuma yonlendirmekle başlamak isterse ne yapacağımya sonrasında daha kötü şeyler olursa
neeeeeeeeeeeee şizofreni mi tövbe bismillah ben daha bu arkadaşa yorum yazmıyorum yani ben tedirgin oldum çok tehlikeli bir vaka yani...Sen psikoloğa randevu almıştın, ne zamandı o ? Az kalmış olmalı. Orada utanma sıkılma tüm kaygılarını anlat, ilaç başlayacaksan mutlaka düzenli kullan. Bu hastalık ilerde eğitim hayatını, kariyerini de olumsuz etkiler. Kafayı bir şeye takarsın hayatına devam edemez hale gelirsin. Mutlaka çok iyi bir psikolog sonra da psikiyatriste görün, maddi imkan varsa ayda en az 2 kez görmek isteyecektir seni, inşallah ihmal etmezsin. Bir süre sonra şizofreni ile bağlantı kurabiliyor bu rahatsızlık, çok gençsin çaba da gösterirsen kısa zamanda normale döner.
Yok OKB çok ilerlerse ve başka rahatsızlıklarda eklenirse şizofreni bile tetikleyebilir diye okumuştum ama bu tedavi edilmeyen çok ağır vakalarda bile imkansızmış. Ben de yanlış biliyormuşum. Konu sahibinin kendinden başka kimseye zararı yok. Henüz tanı almış da değil.neeeeeeeeeeeee şizofreni mi tövbe bismillah ben daha bu arkadaşa yorum yazmıyorum yani ben tedirgin oldum çok tehlikeli bir vaka yani...
Sizi zorla yorum atın diye zorlayan biri olduğunu düşünmüyorum şizofreni de değilim , OkB olduğuma dair kesin bir tanı da koyulmadi sadece tuttioz adlı ablam 2 3 aydır dinmeyen korkum ve bitmeyen düşüncelerim ve bu konunun ihtimal dahilinde bile olmadığı için bana obsesyon olabilirsin dedi bende bunu ve korkularimi engellemek için psikolog arastirdim ve buldum yakin zamanda da gideceğim inşallah, okuduğunu anlamayan da tek ben değilmişim sanırım.!neeeeeeeeeeeee şizofreni mi tövbe bismillah ben daha bu arkadaşa yorum yazmıyorum yani ben tedirgin oldum çok tehlikeli bir vaka yani...
Ben okuduğumu çok iyi anlıyorum siz evham adı altında burada milletle dalga geçiyorsunuz ben bunu da çok iyi anladım o yüzden artık bir tanıdan öte gerçekten normal değilsiniz…..Sizi zorla yorum atın diye zorlayan biri olduğunu düşünmüyorum şizofreni de değilim , OkB olduğuma dair kesin bir tanı da koyulmadi sadece tuttioz adlı ablam 2 3 aydır dinmeyen korkum ve bitmeyen düşüncelerim ve bu konunun ihtimal dahilinde bile olmadığı için bana obsesyon olabilirsin dedi bende bunu ve korkularimi engellemek için psikolog arastirdim ve buldum yakin zamanda da gideceğim inşallah, okuduğunu anlamayan da tek ben değilmişim sanırım.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?