Aile Planlaması hamile olabilir miyim?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
bak canım evet dediğin oldu ki sen hamile kaldııııııın ama sen adetle attın o bebeği yok olamaz yani kanama demek rahim duvarının tamamen sökülüp atılması yenilenmesi demek anladın mı bak ben sağlıkçıyım öyle hamileyken adet falan olunmuyor onun açıklaması başka bir şey kese etrafında kanama alanı falan oluyor yani hamileyken kesinlikle adet falan olunmaz nokta.

Ama garip bir şekilde normalden fazla idrara çıkıyorum ve az bi miktarı da yok her gittiğimde fazla idrar kaybediyorum, sıvı da hiç tüketmiyorum sevmiyorum zaten su içmeyi :// regl gunlerimde az ve değişikte olsa kanamam oldu 2 kere iliskiden sonra 30 ve 60. Gün 2 erken gebelik testi yaptim negatifti 1 tanede normal idrar testi yaptim oda 10 dk boyunca tekti

Maalesef bu söylediğin de doğruyu yansıtmıyor vücudunda hiç sıvı yokken nasıl çok fazla sıvıyla idrara gidiyorsun? olmayan şeyi yapıyorsun yani ikincisi ben senden daha sık gidiyorumdur buna da emin olabilirsin çünkü böbrek taşı düşürüyorum ve sen bunu hiç düşündün mü ben 20 dakika da bir tuvalete giderim ve aldığım sıvı oranında sürekli idrar ihtiyacı hissederim ama yanma kaşınma hiç yok sıfır sence bende hamile miyim? senin anlattığın tarihte tek var o da HZ Meryem bence sen sakince bir ürolojiye gitmelisin.....Sevgiler

“Vücut suyu sadece sıvı tüketmekle elde etmez, sen sıvı tüketmiyorum desen de yediğin yiyeceklerden (kuru ekmekten bile) su elde ediyor vücudun. Meyve sebze cabası. Bağırsaklarda emilim yavaştır, ama suyu çok çabuk ayrıştırır vücut. İnsan vücudunun yaklaşık %60 su! “Kaygı bozukluğundan olsa az miktarda idrar yapardım.” diye bir mantık kurulamaz yani…”
Bunca şeyi boşuna yazmışım demek :) Neyse şunun şurasında 6 ay kaldı, delirmezsen, akli dengeni hepten kaybetmezsen inşallah, bu süre sonunda hamile olmadığını anlayacaksın.

Evet tamda dediğiniz gibi sıvı alamadığım halde sık idrara çıkıyorum ve bol miktarda idrar atiyorum yaptığım anda 2. Ye gitme gereksinimi duyuyorum. Benim ilişkim sürtünmeyle vs olmadı ayrıca prezervatifle korunduk ama prezervatifin üstüne zevk suyu bulaşmış olabilir diye bu kadar korkuyorum

Kaybettim de duruyor abla her şey kötüye gidiyor iyice sıkıştım kaldım bu korkuyla bu dünyada

vallahi sana alkış ben 3 yıldır evliyim bir kere bile değil zevk suyuyla spermin kendisi ile bile gebe kalamadım??? bu işler o kadar kolaysa yanlış yolda ilerliyorum anlaşılan? sen büyük ihtimal böbrek taşı kumu falan düşürüyorsun bence hemen bırak bu düşünceyi de üroloğa koş böbreklerine baktır belki böbrek kistin bile olabilir.....

Kaybettim de duruyor abla her şey kötüye gidiyor iyice sıkıştım kaldım bu korkuyla bu dünyada
Beyninin kimyası bozulmuş, psikiyatr ilaç yazar muhtemelen, zamanla düzelirsin. Ama terapilere uzun süre devam etmen gerekebilir. İnşallah en kısa zamanda ruh sağlığına kavuşursun.

Geri cekilmeyle korununca asil endiselenmeliydiniz su anki endiseniz cok sacma
O zamanlarda hiç bilmiyordum zevk suyu ile hamile kalındığını dışarı bosalinca sorun yok diye düşünüyordum hastada olunca düşünmüyordum ama şu an korunduk ama yine zevk suyu bulaştı mı acaba delik miydi diye kafamda bir sürü soru işareti bide sık idrar olunca regl falan 3 4 günlük az bi kanama beni rahatlatmiyor testlerin negatif olması çabası

e kolayı var git kan testi yaptır bööööööyle buz gibi 0 sıfırı gör rahatla bu kadar basit yani :)

kendi açtığınız konular yetmiyor, bir de 20 sayfa burada konusmussunuz. bu kadarı okb bile olamaz herhalde, e cahil de değilmissiniz beyaniniz o yönde, nesiniz, troll müsünüz? ikna olmamak için sürekli 'ama'liyorsunuz. anatomi bilginiz yok pek ala, şöyle hayatınızı idame ettirecek kadar kadın üreme sisteminden de mi haberdar değilsiniz? insanlar neden hala size cevap vermiş, ikna etmeye çalışmış anlamış değilim. aynen, sık idrara çıkmak gebelik belirtisi, ne kadar üretken bireylerseniz zevk suyundan ertesi gün hapına rağmen hamile kaldınız ve vücudunuz siz anlamayın da bu çocuk doğsun diye bunu gizlemek için her ay düzenli olarak bir iç organı imha edip kanamayı vajinadan yolluyor, üstelik bu hamilelik sürecinde hormonlariniz da hiç değişmedi! bırakın doğsun sabi, gerçekten doğmayı hiç kimse bu kadar hak edemez!

bir de okudum araştırdım o yüzden şimdi endişeliyim demişsiniz. bir şeyle okumussunuz ama daha ne nereden okunur onu da bilmiyorsunuz demek ki.

zevk suyu denen sıvı, testislerde üretilmiyor, yani teknik olarak içinde sperm bulundurması mümkün değil, yalnızca öncesinde boşalma olmuşsa uretra boyunca içine sperm kaçabilir. kimi çalışmalarda erkeklerin yarısından azının zevk suyunda sperm tespit edilmiş ama buradaki spermler çoğunlukla dölleme performansinda değil çünkü precum ph değeri spermlerin hizli hareket etmesini engelliyor. bu zevk suyundan hamile kalmak imkansız demek değil ama zevk suyuna değince yumurtalariniz cosmuyor. bir kesim insan hala geri çekilme yoluyla korunuyor, hata payı diğerlerinden daha yüksek ama sizin hesabınıza göre bu şekilde herkesin yüzlerce çocuğu olması gerekirdi.

devamını açıklamak gerekiyor mu? gidin kendinize bir meşgale bulun bence, avarelikten hem kaygilarinizi besliyorsunuz hem de çok yazıyorsunuz

Ertesi gün hapı 4. Gün değil 1 saat içinde içildiğinde bile etki etmeyebiliyormus burada da biri ertesi gün hapına ragmen hamile kaldim diye konus açmıştı hapa güvenmiyorum üstelik 4. Gün içtiğim için hiç güvenmiyorum. Zaten o hap yüzünden reglim gününde ama leke leke kahverengi siyah gelmisti haziranda ve yok gibiydi temmuzda 4 5 gun sürdü ağustosta ise 3 gün, bunada hamileyken 9 ay düzenli regl gördüm diyenler var diye inanamadim , sık idrara çıktığım için 30. Ve 60. Gunlerde de test yaptim erken gebelik testi yine 10 dk icinde negatif ama bu sık idrara çıkma durumum beni geriye çekiyor

tüm aksilikler sizi buldu tabi, şimdi de gebelik testleri bozuldu

Çok haklısınız bu konuda bilgisiz olduğumu anladım zevk suyu doğrudanda akmadi sadece prezervatifin üstüne bulaşmış mıdır diye panik oluyorum ya da prezervatifte delik varmiydi diye , ama geri cekilip prezervatife boşaldığında delik olsa fark edilirdi diyor sevgilim hava aldığını anlamayan erkek olmaz dedi bikere delik olsa taktigimda ucu şişmezdi hava aldığı için dedi

kaygı bozukluğunun ve takintinin ne demek olduğunu bizzat biliyorum. kendinizi olumluya ikna etmeye çalışın, çünkü siz aklınızı imkansıza zorluyorsunuz. mümkün olduğunca konuyu düşünmemeye çalışın, sık sık aklınızı yoklayacaktir, o zaman da neden mümkün olmadığını kendinize hatırlatıp işinize devam edin. ayrıca bu takıntılar ne kadar kotulesirse o kadar sıklaşir tuvalete gitmeniz, overactive mesaneye sebep oluyor bildiğim kadarıyla bu tür psikiyatrik rahatsızlıklar

edit: eğer kendiniz çözemiyorsaniz da profesyonel destek alın, böyle yaşanmaz

tüm aksilikler sizi buldu tabi, şimdi de gebelik testleri bozuldu
Bende olabildiğine olumsuz karamsar olduğum için hepsini birleştirdim sık idrara çıkmak, idrarda belli olmayan gebelik ya da testlerin yanlış olması hamileyken regl gören kadınlardan biri olmak prezervatif üstünde olan zevk suyunun vajinaya tam giriş olduğunda tüplere ve yumurtaliklara gidip dollemesi gibi bi ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…