Aile Planlaması hamile olabilir miyim?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Tatlım sen de mental olarak çok da iyi değil gibisin birbirinizi gazlamayın istersen burdan sanki yılların tecrübesi konuşuyor gibi…

Tatlım sen de mental olarak çok da iyi değil gibisin birbirinizi gazlamayın istersen burdan sanki yılların tecrübesi konuşuyor gibi…
Yok tecrubemden değil "içime bosaldi adetime 4 gun vardi sorun etmedik" kısmına çok şaşırdım yani yargılama gibi değil sadece kötü bir şey olmuş ve korkmamış ona şaşırdım ben boşalma olmadığı halde 2 3 aydır kendimi yiyip bitirdim diye ~

“Mental olarak iyi değilsin” cümlesi sana ne ifade ediyor ? Ne zamandı senin randevun, gittin mi psikoloğa ? OKB için ilaç kullanacaksın muhtemelen, terapinin de faydası olur inşallah. Zaten en kötü ihtimalle 5-6 ay sonra hamile olmadığını görüp rahatlayacaksın ama OKB seni başka bir düşünceden yine yakalar. O nedenle diyorum yardım al, kendin yenemezsin.

Yillarin tecrübesi gibi dedi ya tecrubeden değil korkudan öyle yazdım demek istedim, randevu 7 gün sonra ama sanırım dediğiniz gibi bi 5 6 ay daha dinmeyecek bu korku yani şu an kendimi şansıma yaşıyormuş gibi hissediyorum kötü bi şey varsa bittim gibi o zamana kadar mutsuz karamsar gidiyorum

Herkes aynı yanıtı vermiş, hamile olma ihtimaliniz çok yüksek. Test yapın, mutlaka çıkar.

Tabiki risk var

Akıllara zarar ya. Çok OKB li gördüm (kendim dahil) senin gibisini ilk defa tecrübe ediyorum. Allah yardımcın olsun, yürekten söylüyorum ama biraz da mantık kullanırsan her şeyi Allahtan beklememiş olursun !

Akıllara zarar ya. Çok OKB li gördüm (kendim dahil) senin gibisini ilk defa tecrübe ediyorum. Allah yardımcın olsun, yürekten söylüyorum ama biraz da mantık kullanırsan her şeyi Allahtan beklememiş olursun !
Aslında prezervatifin üstüne bulaşan zevk suyu ile hamile kalinmayacağını testler negatifse negatif olduğunu 3 kere az da olsa regl olduğumu düşünüp emin oluyorum tek mantığıma yatmayan sık idrara çıkmam ve az da değil yani baya tutmusum gibi yapıyorum bu yani beni engelleyen geriye sürükleyen

Yumurtlamadan yaklaşık 14 gün sonra regl olunur. Sizin hala regl olmamış olmanız ya geç yumurtladığınızdan ya da hamilelikten kaynaklanıyordur. Test yaptınız mı?

evli misiniz neden hamile kalmaktan bu kadar korkuyorsunuz gerçekten çok merak ettim bizimle de paylaşır mısınız . keşke ben kalsam . aaaa hamile kalmışım diye şaşırsam .Allah isteyenlere istediği zaman nasip etsin.

geç yumurtlayan birisi iseniz hamile olabilirsiniz . düzenli bir adet döngünüz varsa ihtimal çok yüksek . test yaptınız mı . birde ilişki üzerinden 14 gün geçmiş idrarda çıkmayabilir .

Evli değilim bu yüzden bu kadar korkuyorum hamile kalmaktan korunduk ama ben bolgesinde zevk suyu gordum prezervatifi takarken zevk suyu prezervatifin üstüne bulaşmış mıdır hamile birakmis midir diye korkuyorum

Sevişmekten once ilim irfan oğrenin. Nasil korunulur, vucudum nasil çalişir diye. Akli kesen ilk once sevişmeyi oğreniyor. Umarim hamile değilsindir.

Evli değilim bu yüzden bu kadar korkuyorum hamile kalmaktan korunduk ama ben bolgesinde zevk suyu gordum prezervatifi takarken zevk suyu prezervatifin üstüne bulaşmış mıdır hamile birakmis midir diye korkuyorum
Saçmalama artık. Birazcık beynin kontrolü ele alsın. Bu artık cehalet değil, evham değil, OKB ile başa çıkmak kolay değil anlıyorum ama insan bu kadar da uçlarda kurgulayamaz ya, yazık günah şu kendine ettiğin.

Keşke idrara sık çıkmasam bu sorun bitse böyle hep soru işareti

Keşke idrara sık çıkmasam bu sorun bitse böyle hep soru işareti
Ne soru işareti ? Allah sana akıl fikir, yanındakilere de sabır versin. Hâla soru işareti diyorsun. Neyse sinirlenmeyeceğim, inşallah ruh sağlığına en kısa zamanda kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…