- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
- Konu Sahibi saraholivach
-
Bi kadin doguma gidin bebeginizin kesesini kalp atisini falan gorun yakinda hareketlerini hissetmeye baslarsiniz zaten...bilmiyorun abla sık idrara çıkma durumum kesilse kendimi iyi hissedeceğim ama oda geçmiyor 60. Gün de test yaptim ama yine yapsam mı diye düşünüyorum sevgilimde istersen 100 tane daha test yapalim sonuç değişmeyecek dedi
Ultrasona girin dedim ya bebeginizi gorursunuz kesinAma düşünsenize korunurken bölgesindeki zevk suyu kondomun üstüne bulaşıp hamile birakma ihtimalinden korktum o gün bugündür aklımda ve sadece sık idrara çıkıyorum, ve 9 ay düzenli regl gördüm diyenler var bu bi gerçek az buz da değil yoğun bir sekilde regl olanladdan bahsediyorumbu gibi örnekler varken korkuma korku ekleniyor , testlere neden inanmiyorsun diyeceksiniz onda da sayfamda son yaptığım testleri attim acaba bozuk mu veya hatali mi diye 3 ü de mi yanılttı diye düşünüyorum belki dediğiniz gibi psikolojik çok taktım yıprandım bayağı ama bu şekilde hamile kalinmaz dediler hamile degilsin dediler sebebini ben kendi kendime düşündüm ve dedim ki vajinaya tam girdi ama zevk suyu sıvı sekilde rahime ve rahim içinden tüplere ulaşamaz diyorum ama bi sekilde ya ulastiysa diyorum çıkamıyorum işin içinden
Malesef bana bu hiç komik gelmiyor ...Bi kadin doguma gidin bebeginizin kesesini kalp atisini falan gorun yakinda hareketlerini hissetmeye baslarsiniz zaten...
Bakın ben gebelik istemiyorum ama siz hamilesin diye ironi yapiyorsunuz siz gebelik istiyorsanız bende size hamile degilsiniz desem bu kırıcı olmaz mi sizin için lütfen kelimelerinizi seçerek davranın iyi geceler...Ultrasona girin dedim ya bebeginizi gorursunuz kesin
Sizin neden ciddi sorunlariniz var biliyor musunuz bu kadar evham yapacaginiza gidip bi kan testi vermeyisinizden cidden garipsinizBakın ben gebelik istemiyorum ama siz hamilesin diye ironi yapiyorsunuz siz gebelik istiyorsanız bende size hamile degilsiniz desem bu kırıcı olmaz mi sizin için lütfen kelimelerinizi seçerek davranın iyi geceler...
Ya yok artıkEvli değilim bu yüzden bu kadar korkuyorum hamile kalmaktankorunduk ama ben bolgesinde zevk suyu gordum prezervatifi takarken zevk suyu prezervatifin üstüne bulaşmış mıdır hamile birakmis midir diye korkuyorum
Evet haklısınız ama kan testi verirsem de başıma çok büyük sorunlar açılacakSizin neden ciddi sorunlariniz var biliyor musunuz bu kadar evham yapacaginiza gidip bi kan testi vermeyisinizden cidden garipsiniz
Ben hamile olup olmadigimi anlayacak kadar akil fikir ve bilgi sahibiyim idrar kan testleri bunun jcin varBakın ben gebelik istemiyorum ama siz hamilesin diye ironi yapiyorsunuz siz gebelik istiyorsanız bende size hamile degilsiniz desem bu kırıcı olmaz mi sizin için lütfen kelimelerinizi seçerek davranın iyi geceler...
O zaman basiniza bu kadar buyuk sorun acacak islere girişmeyiniz akil sagliginizi kaybetmemenizi temenni ediyorumEvet haklısınız ama kan testi verirsem de başıma çok büyük sorunlar açılacak
Tabi ki her zman ihtimal var . Korunmadan ilişki oluyor .10 gün gecikmiş varsa çıkar . İnşallah yoktur o çocuğa günah .anne babasının suçunun cezasını yine çocuklar cekiyor maaleseferkek arkadaşımla birlikte olduk ilk seferinde prezervatif ile korunduk ama ikinci seferinde korunmadık. benim üstte olduğum bir pozisyonda içime b*şaldıregl olmama 4 gün kalmıştı ve sorun etmedik ama şuan 10 gün gecikti hamile olma ihtimalim var mı sizce ve eczaneden gebelik testi alsam sonuç doğru çıkar mı?
Ben akıl fikir sahibi değilim, benide böyle yapan bilgilenmek için araştırdiklarim oldu normalde regl olunca hamilelik şüphesi ortadan kalkar bende bunu böyle biliyordum ama bu forumda da hamile kalipta 9 ay düzenli regl gören insanlar var sonuç olarak bu gerçek yani beni geriye çeken hep bu oldu idrar testlerinin hatalı olması , idrara sık çıkmak da beni tetikliyor abla yani bilmiyorum bende ne yapacağım bu şekildeBen hamile olup olmadigimi anlayacak kadar akil fikir ve bilgi sahibiyim idrar kan testleri bunun jcin var
Sanırım bu bana iyi bir ders oldu birdahasi olmayacak kendim içinO zaman basiniza bu kadar buyuk sorun acacak islere girişmeyiniz akil sagliginizi kaybetmemenizi temenni ediyorum
İdrar testleri neden hatali olsun ki hadi biri hatali 3 u de mi hatali sacmalaman guzumBen akıl fikir sahibi değilim, benide böyle yapan bilgilenmek için araştırdiklarim oldu normalde regl olunca hamilelik şüphesi ortadan kalkar bende bunu böyle biliyordum ama bu forumda da hamile kalipta 9 ay düzenli regl gören insanlar var sonuç olarak bu gerçek yani beni geriye çeken hep bu oldu idrar testlerinin hatalı olması , idrara sık çıkmak da beni tetikliyor abla yani bilmiyorum bende ne yapacağım bu şekilde
Abla size de yanlış bir şey dediysem özür dilerim hakkınızı helal edin gerçekten bu üzüntüden korkudan ne yaptığımı ne konuştuğumu bilmiyorum şu an kendime kızdım bir an size öyle yazıncaİdrar testleri neden hatali olsun ki hadi biri hatali 3 u de mi hatali sacmalaman guzum
Canim sen kendini yalan yere uzmekten baska bisey yapmiyosun sadece bunu bil keşke hamile kalmak bu kadar kolay olsaydiAbla size de yanlış bir şey dediysem özür dilerim hakkınızı helal edin gerçekten bu üzüntüden korkudan ne yaptığımı ne konuştuğumu bilmiyorum şu an kendime kızdım bir an size öyle yazıncaher zaman her şeyi mahvediyorum
Yalan yere uzmekten baska bir sey yapiyor.Canim sen kendini yalan yere uzmekten baska bisey yapmiyosun sadece bunu bil keşke hamile kalmak bu kadar kolay olsaydi
Kelimelerim kifayetsiz kaldi şu anYalan yere uzmekten baska bir sey yapiyor.
Bütün forumu darlıyor.
Abla bi diyorum 60 gün sonra yapilan testlerde illa cikardi 3 tane testten biri silikte olsa çıkardı diyorum sonra sık idrara çıkma devam ediyor diye korku basıyor acaba hamile miyim diye düşünüyorumCanim sen kendini yalan yere uzmekten baska bisey yapmiyosun sadece bunu bil keşke hamile kalmak bu kadar kolay olsaydi
Abla bi diyorum 60 gün sonra yapilan testlerde illa cikardi 3 tane testten biri silikte olsa çıkardı diyorum sonra sık idrara çıkma devam ediyor diye korku basıyor acaba hamile miyim diye düşünüyorumçok yoruldum ama gerçekten bu durumdan ne yapsam bilmiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?