- 26 Mayıs 2020
- 3.301
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.311
- 108
- Konu Sahibi saraholivach
-
Sık idrara çıkınca ne oluyor ki? Hamilelikle ne ilgisi var idrarın. Ben 8. Aya girdim anca sık idrara cikiyorum.Keşke idrara sık çıkmasam bu sorun bitse böyle hep soru işareti
Kafama takılıyor 60 gün sonra bile 3 test yaptim ikisi erken gebelik testi biri normal negatifti ama yinede sık idrara çıkıyorum diye acaba hamile miyim acaba zevk suyu prezervatifin üstüne bulaşmış mıdır sık idrara gitme sebebim bu mu diye korkuyorum regl oldum 2 kere ama hamileyken regl olan kadinlar var diye de korkuyorum yani çok karışıkSık idrara çıkınca ne oluyor ki? Hamilelikle ne ilgisi var idrarın. Ben 8. Aya girdim anca sık idrara cikiyorum.
Sana verilen cevaplara inanmıyorsunki bence burada yazmanın bı anlamı yok. Hamileyken regl olanlar test yapsa hepsi pozitif çıkar. Senin gibi regl olup negatif çıkıp hamile olan kimse yok.Kafama takılıyor 60 gün sonra bile 3 test yaptim ikisi erken gebelik testi biri normal negatifti ama yinede sık idrara çıkıyorum diye acaba hamile miyim acaba zevk suyu prezervatifin üstüne bulaşmış mıdır sık idrara gitme sebebim bu mu diye korkuyorum regl oldum 2 kere ama hamileyken regl olan kadinlar var diye de korkuyorum yani çok karışık
Sık idrara çıkmanın bir çok nedeni olabilir sadece hamilelikte sık idrara çıkılmıyo. İdrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsin mesela. Bi jinekologa git tahlil yaptr enfeksiyon kapmışsnKeşke idrara sık çıkmasam bu sorun bitse böyle hep soru işareti
Gitse de inanmazki psikologa gitse daha iyiSık idrara çıkmanın bir çok nedeni olabilir sadece hamilelikte sık idrara çıkılmıyo. İdrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsin mesela. Bi jinekologa git tahlil yaptr enfeksiyon kapmışsn
Kendine işkence yapıyo resmenGitse de inanmazki psikologa gitse daha iyi
Yanma ağrı sızı yok diye enfeksiyon değildir diye düşünüyorum bide az gelmiyor yani abla ://Sık idrara çıkmanın bir çok nedeni olabilir sadece hamilelikte sık idrara çıkılmıyo. İdrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilirsin mesela. Bi jinekologa git tahlil yaptr enfeksiyon kapmışsn
Giysilerin üstünden ilişkiye giren insanlara bile ihtimal var dusukte olsa var yazmışlar forumda benim durumumda nasıl imkansız bunu anlayamiyorum sonucta zevk suyunda az da olsa sperm var ve prezervatifin üstüne bulaşıp vajinaya tam giriş olduğunda daha yüksek ihtimal olmaz miNe soru işareti ? Allah sana akıl fikir, yanındakilere de sabır versin. Hâla soru işareti diyorsun. Neyse sinirlenmeyeceğim, inşallah ruh sağlığına en kısa zamanda kavuşursun.
O farklı kişi , ben farklı onun ilişkisinde içeri boşalma olmuş ve sorun etmemiş, ben ona şaşırıp yorum attim bende haziran ayinda korunmali bi ilişki yaşadım ama prezervatifin üstüne zevk suyu bulaştı mi hamile miyim diye hamilelik olusumu adli bi konu açmıştım burdaki birkaç üye banada aylardır anlatıyor hamilelik olamayacağını ama ben Sık idrara çıkıyorum diye korkumdan testlere ve 2 regliye rağmen inanamıyorum ondan bende okb olduğunu söylüyorlarolayı anlamadım, konuyu açan kişi ağır okb'li 2. hesap mı?
Ok canım sen haklısın. Giysiler üzerinden hamile kalındığını iddia eden akıl küpü, ileri zekalılarla istişare edersin durumunu bundan sonra…Giysilerin üstünden ilişkiye giren insanlara bile ihtimal var dusukte olsa var yazmışlar forumda benim durumumda nasıl imkansız bunu anlayamiyorum sonucta zevk suyunda az da olsa sperm var ve prezervatifin üstüne bulaşıp vajinaya tam giriş olduğunda daha yüksek ihtimal olmaz mi
Hadi diyelim ihtimal var.(Yok aslındada neyse) İşte sen hamile kalamamissin bu kadar basit.Giysilerin üstünden ilişkiye giren insanlara bile ihtimal var dusukte olsa var yazmışlar forumda benim durumumda nasıl imkansız bunu anlayamiyorum sonucta zevk suyunda az da olsa sperm var ve prezervatifin üstüne bulaşıp vajinaya tam giriş olduğunda daha yüksek ihtimal olmaz mi
Prezervatifin üstüne bulaşan zevk suyu ile hamile kalınmaz konusunda birçok üye yorum yaptı en çoktaHadi diyelim ihtimal var.(Yok aslındada neyse) İşte sen hamile kalamamissin bu kadar basit.
Peki ikna olman için ne olması gerekiyor?Prezervatifin üstüne bulaşan zevk suyu ile hamile kalınmaz konusunda birçok üye yorum yaptı en çoktatuttioz abla ama sık idrara çıkıyorum diye ne regl olmam ne de testler rahatlatabildi :// bi iliskiden 60 gün sonra yapilan 3 tane testten biri de olsa hamilelik varsa göstermez miydi ki ya bütün şanssızlıklar beni bulmuş gibi hissediyorum yani hamileyken regl görmek testlerin hatalı olması sık idrara çıkmak dışında bir belirtimin olmaması prezervatifin üstündeki zevk suyunun tüplere ulaşıp yumurtayi bulması dollemesi gibi gibi...
Peki ikna olman için ne olması gerekiyor?
Bence ciddi sorunlariniz varbilmiyorun abla sık idrara çıkma durumum kesilse kendimi iyi hissedeceğim ama oda geçmiyor 60. Gün de test yaptim ama yine yapsam mı diye düşünüyorum sevgilimde istersen 100 tane daha test yapalim sonuç değişmeyecek dedi
Ama düşünsenize korunurken bölgesindeki zevk suyu kondomun üstüne bulaşıp hamile birakma ihtimalinden korktum o gün bugündür aklımda ve sadece sık idrara çıkıyorum, ve 9 ay düzenli regl gördüm diyenler var bu bi gerçek az buz da değil yoğun bir sekilde regl olanladdan bahsediyorumBence ciddi sorunlariniz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?