Pardon 21 Ocak olucaktiSözlümle 21 Şubat'ta sürtünme yoluyla ilişki yaşadik üstüne 3 kere adet gördüm ama hamile olduğumdan korkuyorum göbeğim şiş gibi geliyor kilo aldım belim ağrıyor öksürükten kasıklarım aciyor bunlar hamilelik belirtisimidir
Ama adet oldum 3 kere
Kesin hamilesinAma adet oldum 3 kere
CiddimisinKesin hamilesin
Dalga mı geçiyosunEvet hayırlı olsun
Aynı soruyu biz sana soruyoruz asılDalga mı geçiyosun
Dalga mı geçiyosunEvet hayırlı olsun
Ya siz kaç yaşındasınız Allah aşkınaDalga mı geçiyosun
Korku insana her saçmalığı düşündürüyorAynı soruyu biz sana soruyoruz asıl
Zaten ilişkiye girmemissin, üç kere regl olmuşsun, cidden hamile olmadığına seni nasıl ikna edebiliriz? Git sözlüne ağla biraz.Korku insana her saçmalığı düşündürüyor
Zaten ilişkiye girmemissin, üç kere regl olmuşsun, cidden hamile olmadığına seni nasıl ikna edebiliriz? Git sözlüne ağla biraz
Adetliymis gibi belim ve kasıklarım ağrıyor bazen ve oksuruncede batma oluyor o yüzden şüphelendimZaten ilişkiye girmemissin, üç kere regl olmuşsun, cidden hamile olmadığına seni nasıl ikna edebiliriz? Git sözlüne ağla biraz.
Piskolojik galibaAdetliymis gibi belim ve kasıklarım ağrıyor bazen ve oksuruncede batma oluyor o yüzden şüphelendim
Psikolojik tabi kiAdetliymis gibi belim ve kasıklarım ağrıyor bazen ve oksuruncede batma oluyor o yüzden şüphelendim
Üşütmüşsündür canım 3 kere regl olmuşsun öyle olsaydı biz şimdiye doğurmuştukAdetliymis gibi belim ve kasıklarım ağrıyor bazen ve oksuruncede batma oluyor o yüzden şüphelendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?