Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilir miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mavii555

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2022
28
3
1
21
Sözlümle 21 Şubat'ta sürtünme yoluyla ilişki yaşadik üstüne 3 kere adet gördüm ama hamile olduğumdan korkuyorum göbeğim şiş gibi geliyor kilo aldım belim ağrıyor öksürükten kasıklarım aciyor bunlar hamilelik belirtisimidir
Ama adet oldum 3 kere

Pardon 21 Ocak olucakti

Zaten ilişkiye girmemissin, üç kere regl olmuşsun, cidden hamile olmadığına seni nasıl ikna edebiliriz? Git sözlüne ağla biraz

Zaten ilişkiye girmemissin, üç kere regl olmuşsun, cidden hamile olmadığına seni nasıl ikna edebiliriz? Git sözlüne ağla biraz.
Adetliymis gibi belim ve kasıklarım ağrıyor bazen ve oksuruncede batma oluyor o yüzden şüphelendim

Birkaç yorumum ve sorum var
1. Kaç yaşındasın?
2. Sürtünerek ilişki yaşadığınıza göre henüz gerçek bir ilişki yaşamadınız.
3. En azından böyle bir ilişki yaşayalım diyen bence sözlünüzdü. Çünkü sizi çeşitli ihtiyaçları olduğuna ikna etti. Siz de kendinizi suçlu hissettiniz tamam dediniz.
4. Aileniz böyle bir şey yaptığınızı bilse sizi mahveder.
5. Siz de böyle bir şeyi yaptığınız için korku ve suçluluk duyuyor bir daha yapmamak için bak hamile kalabilirim diye sözlünüzü durdurmak istiyorsunuz.
6. Belki de sözlünüze çok da güvenmiyorsunuz iş bozulursa ne olur ne olmaz diye kendinizi sağlama alıyorsunuz.

Peki bunu kendinize neden yaptırıyorsunuz? Değiyor mu? Kendini böylesine bir duruma düşürmek hoş değil. Yazık etme gençliğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…