- 6 Haziran 2023
- 69
- 17
- 8
- 27
- Konu Sahibi haticezng12
-
Şuan test yapsan çıkar canım yapabilirsin kesin sonuç verirMerhaba kızlar,
Ben 16 haziranda düşük yaptım bebeğim 2 aylık olması gerekirken 6 haftada kalmış büyümemişti ve kendiliğinden düşük oldu. Ama o zaman o kadar hastaydım ki gebelik dışında hiçbir belirti vs. hatırlamıyorum.
Sonra korunduk biraz doktor tavsiyesiyle.
Bu ay korunmayı bıraktık.Şu an adetime bir gün var. Normalde adet olurum ve 2. gün ağrılarım olur ve akşama biterdi. Ama bugün çok şiddetli bel ağrım var ve sağ kasığım çekiliyor gibi oluyor yürürken. Bel ağrım olurdu adette ama 2. gün dediğim gibi. Sizce hamile olabilir miyim? Adet olmazsam yarın test ne zaman yapayım?
normal gebelik testi dimi erken değilŞuan test yapsan çıkar canım yapabilirsin kesin sonuç verir
Yok kuzum ilk idrarı beklemene bile gerek yok normal testte çıkar eğer varsa adet günü yarın çünkünormal gebelik testi dimi erken değil
inşallahYarın sabah ilk idrarla testinizi yapın bence gününüz geldiği için varsa büyük ihtimal çıkacaktır.İnşallah sonuç istediğiniz gibi olur
teşekkür ederimYok kuzum ilk idrarı beklemene bile gerek yok normal testte çıkar eğer varsa adet günü yarın çünkü
Bilgilendir bizimse canım hamileyim şuan daha yeni senin için dua ediyorum. Rabbim inşallah çift çizgi göstermeyi daha sonrasın da sağlıklı bebiş kucağını almayı nasip etsin inşallahteşekkür ederim
Gün içinde yapma gebelik testini yanlış sonuç verebilir bende öyle olmuştu. Sabah ilk idrarınla yap. Ama yok ben dayanamam dersen 2-3 saat çişini tut yapma ve sonra o idrarla test yap ama 2 tane test alıp yap arka arkaya garanti olur ben onuda yapmıştım doğru sonuç vermişti iki testte:)Merhaba kızlar,
Ben 16 haziranda düşük yaptım bebeğim 2 aylık olması gerekirken 6 haftada kalmış büyümemişti ve kendiliğinden düşük oldu. Ama o zaman o kadar hastaydım ki gebelik dışında hiçbir belirti vs. hatırlamıyorum.
Sonra korunduk biraz doktor tavsiyesiyle.
Bu ay korunmayı bıraktık.Şu an adetime bir gün var. Normalde adet olurum ve 2. gün ağrılarım olur ve akşama biterdi. Ama bugün çok şiddetli bel ağrım var ve sağ kasığım çekiliyor gibi oluyor yürürken. Bel ağrım olurdu adette ama 2. gün dediğim gibi. Sizce hamile olabilir miyim? Adet olmazsam yarın test ne zaman yapayım?
Amin amin allah razı olsun rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBilgilendir bizimse canım hamileyim şuan daha yeni senin için dua ediyorum. Rabbim inşallah çift çizgi göstermeyi daha sonrasın da sağlıklı bebiş kucağını almayı nasip etsin inşallah
Yarını bekleyeyim olmazsam adet yapacağım sabahtanGün içinde yapma gebelik testini yanlış sonuç verebilir bende öyle olmuştu. Sabah ilk idrarınla yap. Ama yok ben dayanamam dersen 2-3 saat çişini tut yapma ve sonra o idrarla test yap ama 2 tane test alıp yap arka arkaya garanti olur ben onuda yapmıştım doğru sonuç vermişti iki testte:)
Amin canım inşallahAmin amin allah razı olsun rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Bence tekrardan kan verin ki şüphe kalmasın içinizde. Bu testlere belli olmuyor çünküKızlar benimde basıma değişik bişi geldi normal kaset testler pozitif çıkıyor erkenler negatif temmuzda 18nde en son adet gördüm ağustosta kan verdim negatifti doktor bekle eylüldeki döngünü dedi olursan negatiftir olmazsan geç döllenme yaşamış olabilirsin dedi fotoda koycam bakın bi kuruma çizgisi falan diye bişi duydum inanın daha önce hiç öle bişi yaşamadım negatifse tek çizgi olurdu anlardım
neredeyse 2 ay olacak belli olurdu kanda sankiKızlar benimde basıma değişik bişi geldi normal kaset testler pozitif çıkıyor erkenler negatif temmuzda 18nde en son adet gördüm ağustosta kan verdim negatifti doktor bekle eylüldeki döngünü dedi olursan negatiftir olmazsan geç döllenme yaşamış olabilirsin dedi fotoda koycam bakın bi kuruma çizgisi falan diye bişi duydum inanın daha önce hiç öle bişi yaşamadım negatifse tek çizgi olurdu anlardım
Sabah tekrar bi kan vericem ya bakalım cidden pembe pembe bi leke falan oldu bu gün anlamadımneredeyse 2 ay olacak belli olurdu kanda sanki
Vericem yarın ya içime kurt düştü birde genetik bizde bu durum annem vs bana hamileyken testler kan hep negatifmiş beni tam 4 aylıkken kanda çıkınca farkediyorlar ondan da bi şüpheliyimBence tekrardan kan verin ki şüphe kalmasın içinizde. Bu testlere belli olmuyor çünkü
Kaset testlerin markası ne laboquik mi?Kızlar benimde basıma değişik bişi geldi normal kaset testler pozitif çıkıyor erkenler negatif temmuzda 18nde en son adet gördüm ağustosta kan verdim negatifti doktor bekle eylüldeki döngünü dedi olursan negatiftir olmazsan geç döllenme yaşamış olabilirsin dedi fotoda koycam bakın bi kuruma çizgisi falan diye bişi duydum inanın daha önce hiç öle bişi yaşamadım negatifse tek çizgi olurdu anlardım
Oda var farklıda var farklı farklı denedimKaset testlerin markası ne laboquik mi?
Hepsinde gölge bile varsa kesinlikle pozitif ama laboquik en güvenilir olanı zaten en düşük değeri algılayan kaset test o.. Erken gebelikler 10 ml laboquik 5ml hcg hormonu algılıyorOda var farklıda var farklı farklı denedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?