- 1 Eylül 2023
- 174
- 66
- 13
- 28
- Konu Sahibi haticezng12
-
Sanırım kan vermem lazım acilHepsinde gölge bile varsa kesinlikle pozitif ama laboquik en güvenilir olanı zaten en düşük değeri algılayan kaset test o.. Erken gebelikler 10 ml laboquik 5ml hcg hormonu algılıyor
Çok heyecan yaptım şu an ter atıyorumEveet bencede
Normal ben üç günde 11 test yapmıştım üç günün sonunda kan vermiştim kan verene kadar uyku uyuyamamıştımÇok heyecan yaptım şu an ter atıyorum
Hamilelik varmı su an durum neNormal ben üç günde 11 test yapmıştım üç günün sonunda kan vermiştim kan verene kadar uyku uyuyamamıştım
26 haftalığım şuanHamilelik varmı su an durum nebende uyuyamıyorum kaç gündür
Oy maşallah Allah sağlıklı sıhhatli hayırlarıyla kucağına almayı nasip etsin dayısı bana isteyenlere inşallah26 haftalığım şuan
Amiiin amiiin darısı sana size olsun inşallahOy maşallah Allah sağlıklı sıhhatli hayırlarıyla kucağına almayı nasip etsin dayısı bana isteyenlere inşallah
Tabiki haber veririm mutlaka zaten içimde tutamamAmiiin amiiin darısı sana size olsun inşallahhaber verir misin bana da merak ettim kan tahlili sonucunu
Randevu aldım direk jinekolojiye gidicem catlicam yoksaTabiki haber veririm mutlaka zaten içimde tutamam
Aa o zaman hemen vermelisinizVericem yarın ya içime kurt düştü birde genetik bizde bu durum annem vs bana hamileyken testler kan hep negatifmiş beni tam 4 aylıkken kanda çıkınca farkediyorlar ondan da bi şüpheliyim
İnşallah bakalım bekliyorum randevu saatiniAa o zaman hemen vermelisinizİnşallah sizinledir bebeğiniz
Durumunuz nedir :)İnşallah bakalım bekliyorum randevu saatini
Merhaba kızlar,
Ben 16 haziranda düşük yaptım bebeğim 2 aylık olması gerekirken 6 haftada kalmış büyümemişti ve kendiliğinden düşük oldu. Ama o zaman o kadar hastaydım ki gebelik dışında hiçbir belirti vs. hatırlamıyorum.
Sonra korunduk biraz doktor tavsiyesiyle.
Bu ay korunmayı bıraktık.Şu an adetime bir gün var. Normalde adet olurum ve 2. gün ağrılarım olur ve akşama biterdi. Ama bugün çok şiddetli bel ağrım var ve sağ kasığım çekiliyor gibi oluyor yürürken. Bel ağrım olurdu adette ama 2. gün dediğim gibi. Sizce hamile olabilir miyim? Adet olmazsam yarın test ne zaman yapayım?
Doktor greve gitmiş sabah tekrar gidicem ama sağlık ocağına gideceğim ya bu gün moralim bozuk aşırı gerginim şu doktor mevzusu yüzünde başka doktorda almadı falan bi ton şey yaşadım iyi deiğilim yaniDurumunuz nedir :)
Merak ettim durumunuzu canım gelişme var mıDoktor greve gitmiş sabah tekrar gidicem ama sağlık ocağına gideceğim ya bu gün moralim bozuk aşırı gerginim şu doktor mevzusu yüzünde başka doktorda almadı falan bi ton şey yaşadım iyi deiğilim yani
Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsinVerdim kan bende bekliyorum valla
İnşallah inşallahHadi inşallah güzel haberlerle gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?