Hamile Olabilir Miyim?

Testler negatif miydi hep
İlk testten son teste kadar hepsi gölgeydi son iki yada üç test biraz daha belirgindi
Ama o gelene kafayı yedirten cinstendi ben mi yanlış görüyorum hayal mi dedirtti hep kocama bile test yaptırdım testler bozuk kesin demiştim

resimleri var mı testinizin saklıyormusunuz gölgeli dediğiniz için sordum. Kanı ne zaman verdiniz adet gününüzdemi. Ay biraz ahiret sorusu gibi soruyorum kusura bakmayın

resimleri var mı testinizin saklıyormusunuz gölgeli dediğiniz için sordum. Kanı ne zaman verdiniz adet gününüzdemi. Ay biraz ahiret sorusu gibi soruyorum kusura bakmayın
sorun değil
Hepsini saklıyorum evet asla atmayı düşünmüyorum çünkü benim için önemliler ve fotoğrafları da var ekliyorum hepsini en üstteki adetime 6 gün kala yaptığım ilk test
O kadar silik ki benimle birlikte sadece ili kişi zor görmüştü
Günde iki üç test yaptım ikinci gün sabaha kadar uyumadım bi sonraki testi yapmak içim beklerken
Sabahın altısında daha net görünce çizgiyi adetime üç gün kala ilk kan testimi verdim ondan üç gün sonra da yani tam adet tarihimde ikinci kanı verdim artış var mı diye
Bir buçuk kat artmıştı üçüncü kanı da verdikten ve kimyasal olmayacağından emin olduktan sonra doktora gittim Şuan 7 aylık gebeyim
Allah’ım size de bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah

Fotoğraflar

Eklentiler

• 1522EAF2-361A-4103-AA04-384BD1E02E92.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 35
  • E923F5B6-55BF-4C6A-9B43-F7516E50C0B9.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 35
Cevabınız için çok teşekkür ederim cidden fotoda ilk testte çizgi görünmüyor bile ama çok şükür varmis gebelik. Sağlıklı olarak doğum yapın inşallah çok sevindim. Allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Rica ederim ne demek Anlatmak benim için keyif çünkü aynı yollardan geçtim bende bu sitede bir umut bir belirti benzer şeyler çok aradım her ay gelen o hem heyecan hem korkuyu hüsrana uğramayı çok yaşadım birilerine umut var demeyi keyifle yapıyorum .. ben tamda vazgeçtiğim zamanda hamile olduğumu öğrendim aslında . Hani saldım kendimi olursa olur olmazsa olmaz Allah’ın verdiği nasibi artık demiştim ... doktorlar çok Zor çok uzun süre beklersiniz oda düşük ihtimal demişlerdi ... doktorların bunları söylediğinin üzerinden üç ay geçmedi hamile kaldım ... takviye kullandık sadece eşimle ben gerisini taktire bıraktık ... şu süreçte anladık ki stres olmuyor üzüntüsü gerçekten bedeni etkiliyormuş kafanın rahatlaması akışa bırakılması gerekiyormuş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…