- 17 Şubat 2025
- 101
- 22
- 13
- 25
Amin inşallah normal kamerada belli olmuyor böyle biraz daha belli adet günümü bekliyorum ağrılarım başladı hafif hafif. 7 aydır deniyoruz kaç test yaptığımı bilmiyorum ama hiç böyle gölge bile görmemiştim 4 ünde olan yumurtlama gebelik oluşmuşsa 9 gün olmuş ondan mı böyle yoksa kuruma çizgisi gibi bişy mı anlayamadım da ne zor şeymiş beklemekHayırlısı olsun güzelim üzülme inslah nasip olur sana
kızlar ve ablalarım ben de erken genelik testi yaptım 3 defa fatklı günlerde silik çizgi gördüm son yaptığım koyuydu biraz. gecikmem yok şu anda adrtime 9 gün var ben adetimi 4 yıldır hep aynı gün oluyorum. kanamam var çok az ve pembe. ayrıca ağrım da var nedir bunun sebebi sizce?
Çok silik bı çizgi var umutta var yaniAmin inşallah normal kamerada belli olmuyor böyle biraz daha belli adet günümü bekliyorum ağrılarım başladı hafif hafif. 7 aydır deniyoruz kaç test yaptığımı bilmiyorum ama hiç böyle gölge bile görmemiştim 4 ünde olan yumurtlama gebelik oluşmuşsa 9 gün olmuş ondan mı böyle yoksa kuruma çizgisi gibi bişy mı anlayamadım da ne zor şeymiş beklemek
Adet döngünüz kaç gün baya erken çıkmış testte. hafif kanamanız varsa bı hastanede kanda baktırın gebelik var mı diyekızlar ve ablalarım ben de erken genelik testi yaptım 3 defa fatklı günlerde silik çizgi gördüm son yaptığım koyuydu biraz. gecikmem yok şu anda adrtime 9 gün var ben adetimi 4 yıldır hep aynı gün oluyorum. kanamam var çok az ve pembe. ayrıca ağrım da var nedir bunun sebebi sizce?
Teşekkür ederimÇok silik bı çizgi var umutta var yaniyarın bi daha test yapın bence hem daha reglinizede varmış
Amin inşallah normal kamerada belli olmuyor böyle biraz daha belli adet günümü bekliyorum ağrılarım başladı hafif hafif. 7 aydır deniyoruz kaç test yaptığımı bilmiyorum ama hiç böyle gölge bile görmemiştim 4 ünde olan yumurtlama gebelik oluşmuşsa 9 gün olmuş ondan mı böyle yoksa kuruma çizgisi gibi bişy mı anlayamadım da ne zor şeymiş bekleme
Son 2 gün kaldı bakalım beklemedeyim artık inşallah regl olmam da net çizgiyi görebilirimGözüküyor benim testlerim de bu şekilde
Bence adet olmayacaksınızSon 2 gün kaldı bakalım beklemedeyim artık inşallah regl olmam da net çizgiyi görebilirim
Bence siz bir süre kırmızı görmiceksiniz gibiTeşekkür ederimama reglime 2 gün var bu ay iki kez pik oldu ovülasyon testi ikicisi 4 ünde oldu inşallah kırmızıları görmezsem kan vereceğim
Merhaba cok silik ince bir çizgi var gibi burda kalite düşüyor zaten, regl gunune kaç gün kaldıKızlar merhaba. Sizce hafif bir çizgi var mı?
Eki Görüntüle 3590906
doktor yok dedi ama ben garip bir şekilde hissediyorum rüyamda bi kızım vardı hatta adını bile söylüyorfum. eşim de kız çocuğu görmüş yarın kadın doğuma randevum bar rabbimden ümit kesilmezmişAdet döngünüz kaç gün baya erken çıkmış testte. hafif kanamanız varsa bı hastanede kanda baktırın gebelik var mı diye
Pozitif olmasının Çok mümkün olmayacağını düşünüyorum ama acaba mı diye düşündüm. Çok var 10-11 günMerhaba cok silik ince bir çizgi var gibi burda kalite düşüyor zaten, regl gunune kaç gün kaldı
Yumurtlama üstünden min 10 gün geçmesi lazım ki idrarda cıksın, yumurtlama tarihini biliyor musunPozitif olmasının Çok mümkün olmayacağını düşünüyorum ama acaba mı diye düşündüm. Çok var 10-11 gün
kızlar ve ablalarım ben de erken genelik testi yaptım 3 defa fatklı günlerde silik çizgi gördüm son yaptığım koyuydu biraz. gecikmem yok şu anda adrtime 9 gün var ben adetimi 4 yıldır hep aynı gün oluyorum. kanamam var çok az ve pembe. ayrıca ağrım da var nedir bunun sebebi sizce?
Ay inşallah ya dua edin lütfenBence adet olmayacaksınızyine de hakkınızda hayırlısı olsun
Yaaa gerçekten mi inşallah dediğiniz gibi olur umutlanıp hayal kırıklığı yaşamak da istemiyorum hakkımızda hayırlısı bol bol dua edelimBence siz bir süre kırmızı görmiceksiniz gibiBenimde 4ünde pik oldu inşallah güzel haberler alırız
Sizin regl gününüz ne zaman var mı belirtilerinizBence siz bir süre kırmızı görmiceksiniz gibiBenimde 4ünde pik oldu inşallah güzel haberler alırız
19 Mayıs regli günüm tabi inşallah olmayızSizin regl gününüz ne zaman var mı belirtileriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?