Hamile olabilir miyim?

Predictor early yaptım hayalet çizgi gibi bişy var ama gebelik olsaydı daha net çıkardı sanırım 2 gün var adetime

Eklentiler

• IMG_20250513_103607.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 46
Hayırlısı olsun güzelim üzülme inslah nasip olur sana
Amin inşallah normal kamerada belli olmuyor böyle biraz daha belli adet günümü bekliyorum ağrılarım başladı hafif hafif. 7 aydır deniyoruz kaç test yaptığımı bilmiyorum ama hiç böyle gölge bile görmemiştim 4 ünde olan yumurtlama gebelik oluşmuşsa 9 gün olmuş ondan mı böyle yoksa kuruma çizgisi gibi bişy mı anlayamadım da ne zor şeymiş beklemek

Eklentiler

• IMG_20250513_112600.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 45
Çok silik bı çizgi var umutta var yani yarın bi daha test yapın bence hem daha reglinizede varmış

Adet döngünüz kaç gün baya erken çıkmış testte. hafif kanamanız varsa bı hastanede kanda baktırın gebelik var mı diye

Gözüküyor benim testlerim de bu şekilde

Teşekkür ederim ama reglime 2 gün var bu ay iki kez pik oldu ovülasyon testi ikicisi 4 ünde oldu inşallah kırmızıları görmezsem kan vereceğim
Bence siz bir süre kırmızı görmiceksiniz gibiBenimde 4ünde pik oldu inşallah güzel haberler alırız

Adet döngünüz kaç gün baya erken çıkmış testte. hafif kanamanız varsa bı hastanede kanda baktırın gebelik var mı diye
doktor yok dedi ama ben garip bir şekilde hissediyorum rüyamda bi kızım vardı hatta adını bile söylüyorfum. eşim de kız çocuğu görmüş yarın kadın doğuma randevum bar rabbimden ümit kesilmezmiş

Ertesi gün hapı içtiğin için olabilir. Onlar dengeyi düzeni bozar. Asla kullanma onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…