Hamile olabilir miyim?

Ablan doğurdu mu pki

Ya durumumuz benzer galiba. Belirtilerim adete 12 gun kala basladi kasik sancilarina ek boyle tek damla arada bi su gibi bildiginiz gozyasi gibi akinti geliyodu ama tek damla. Sonra 1 gun boyunca sancim biraz artti bicak batmasi vs hatta akinti da artti. Eyvah dedim enfeksiyon olmusum hamilelik belirtisi sandim falan. Sabahına gecti. Ki enfeksiyon yasayan biri değilim hayatimda 1 kez gecirdim o da 5 yil onceydi. Sonra o enfeksiyon kaptigimi dusundurten agri sizi gitti 2 gundur de testlerim pozitif cikiyor. Gecikmeyi bekliyorum. Bu su seklinde akintiyi tek ama trk enfeksiyonda yasamistim bu arada. Normalde sukur yumurtlama akintisi disinda akintim bile olmaz.

Bnm testlerim 4 gün kala gölgeli çıkıyordu adet günü yaptığım negatif çıktı eğer net pozitif görüyorsan kanda çıkar ne kadar kaldı adet gününe

Bnm testlerim 4 gün kala gölgeli çıkıyordu adet günü yaptığım negatif çıktı eğer net pozitif görüyorsan kanda çıkar ne kadar kaldı adet gününe
Adetime 3 gun kadar kaldi. Hala ikinci cizgi kopkoyu degil o yuzden gecikmemi bekliyorum. Sali kan veririm diye dusunuyorum gecikirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…