Ablan doğurdu mu pkiTamamen kırmızıya dönene kadar bekle bakalım belki üstüne görme dedikleri olabilir benim annem kardeşime hamileyken 3 ay adet görmüş ablam da ilk ay adet olup 2. Ayda öğreniyor hep gebeliklerini hakkımızda hayırlısı olsun elbet bir gün bizde sevineceğiz
Ya durumumuz benzer galiba. Belirtilerim adete 12 gun kala basladi kasik sancilarina ek boyle tek damla arada bi su gibi bildiginiz gozyasi gibi akinti geliyodu ama tek damla. Sonra 1 gun boyunca sancim biraz artti bicak batmasi vs hatta akinti da artti. Eyvah dedim enfeksiyon olmusum hamilelik belirtisi sandim falan. Sabahına gecti. Ki enfeksiyon yasayan biri değilim hayatimda 1 kez gecirdim o da 5 yil onceydi. Sonra o enfeksiyon kaptigimi dusundurten agri sizi gitti 2 gundur de testlerim pozitif cikiyor. Gecikmeyi bekliyorum. Bu su seklinde akintiyi tek ama trk enfeksiyonda yasamistim bu arada. Normalde sukur yumurtlama akintisi disinda akintim bile olmaz.Şuanlık bir belirti yok olmadım da sabah ayağa kalkınca kesin oldum dedim gittim su gibi akıntı gelmiş yine ama başka gelen giden yok stres yaptım ya ondan gelmiyor enfeksiyondan da şüphelendim artık bakalım bu hafta bekleyip yine gelmezse randevu alacağım
Evet 1 aylık olduAblan doğurdu mu pki
Bnm testlerim 4 gün kala gölgeli çıkıyordu adet günü yaptığım negatif çıktı eğer net pozitif görüyorsan kanda çıkar ne kadar kaldı adet gününeYa durumumuz benzer galiba. Belirtilerim adete 12 gun kala basladi kasik sancilarina ek boyle tek damla arada bi su gibi bildiginiz gozyasi gibi akinti geliyodu ama tek damla. Sonra 1 gun boyunca sancim biraz artti bicak batmasi vs hatta akinti da artti. Eyvah dedim enfeksiyon olmusum hamilelik belirtisi sandim falan. Sabahına gecti. Ki enfeksiyon yasayan biri değilim hayatimda 1 kez gecirdim o da 5 yil onceydi. Sonra o enfeksiyon kaptigimi dusundurten agri sizi gitti 2 gundur de testlerim pozitif cikiyor. Gecikmeyi bekliyorum. Bu su seklinde akintiyi tek ama trk enfeksiyonda yasamistim bu arada. Normalde sukur yumurtlama akintisi disinda akintim bile olmaz.
Adetime 3 gun kadar kaldi. Hala ikinci cizgi kopkoyu degil o yuzden gecikmemi bekliyorum. Sali kan veririm diye dusunuyorum gecikirsemBnm testlerim 4 gün kala gölgeli çıkıyordu adet günü yaptığım negatif çıktı eğer net pozitif görüyorsan kanda çıkar ne kadar kaldı adet gününe
İnşallah olmazsın güzellikler seninle olsun hayırlı haberlerle gelAdetime 3 gun kadar kaldi. Hala ikinci cizgi kopkoyu degil o yuzden gecikmemi bekliyorum. Sali kan veririm diye dusunuyorum gecikirsem
Umarim hepimizİnşallah olmazsın güzellikler seninle olsun hayırlı haberlerle gel
Güzelim adet oldn muİnşallah olmazsın güzellikler seninle olsun hayırlı haberlerle gel
Hayır canım hala olmadım aşırı gerginlik var karnımdaG
Güzelim adet oldn mu
E bi kan verseydin yaHayır canım hala olmadım aşırı gerginlik var karnımda
Yatılı misafirim var 1 hafta dolsun olmazsam gidip vereceğim sen ne yaptın devamı geldi mi lekeninE bi kan verseydin ya
Ayn ya bugün 3 günümYatılı misafirim var 1 hafta dolsun olmazsam gidip vereceğim sen ne yaptın devamı geldi mi lekenin
Kaç günün olduYatılı misafirim var 1 hafta dolsun olmazsam gidip vereceğim sen ne yaptın devamı geldi mi lekenin
15 inde olmam gerekiyordu işte gecikmemin 3.günüKaç günün oldu
Hayırlısı olsun canım yine de ağrı kesici fln kullanma ne olur ne olmazAyn ya bugün 3 günüm
Yok hiç kullanmadım bu sefer hiç ağrım olmadıHayırlısı olsun canım yine de ağrı kesici fln kullanma ne olur ne olmaz
İyi yapmışsın canımY
Yok hiç kullanmadım bu sefer hiç ağrım olmadı
Belirtin ne durumda15 inde olmam gerekiyordu işte gecikmemin 3.günü
Canım ne yaptın adet oldun muAdetime 3 gun kadar kaldi. Hala ikinci cizgi kopkoyu degil o yuzden gecikmemi bekliyorum. Sali kan veririm diye dusunuyorum gecikirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?