- 17 Şubat 2025
- 101
- 22
- 13
- 25
İnşallah olmayız hayırlı güzel haberler alalım19 Mayıs regli günüm tabi inşallah olmayızBir belirtim yok benim ya hafif bel ağrım ve akıntım var ama o regli olmadan öncede olur
Dun yaptım gene silik geldi 2 gün var aadetime bklm hayırlısı olsun inşallah sende durumalr ne
Bnde de aynı silik çıkıyor sabah yaptım yine silikDu
Dun yaptım gene silik geldi 2 gün var aadetime bklm hayırlısı olsun inşallah sende durumalr ne
Bugün çizginiz dahada belirginleşmişYine ben geldim öndeki dün yaptığım predictor early çok hafif gölgeli bir çizgi var arkadaki de bugün yaptığım artımed biraz daha pembemsi çıktı
Göğüs ucum baya ağrıyorBnde de aynı silik çıkıyor sabah yaptım yine silik
Evet bana da öyle geldi heyecanlandım biran önce yarın olsaBugün çizginiz dahada belirginleşmiş
Bnm göğüslerimde hiç belirti yok sadece sürekli midem yanıyor oda stresten de heyecandan da olabilir testi yeniledin mi hiçGöğüs ucum baya ağrıyor
Bnm göğüslerimde hiç belirti yok sadece sürekli midem yanıyor oda stresten de heyecandan da olabilir testi yeniledin mi hiç
4 ünde oldu ikinci yumurtlama Aynen canım en garantisi kan vermek bnde test yaptıkça geriliyorum hayırlı haberlerle gel inşallahYok ya test yapa yapa bir hal oldm ztn 21 de randevum var en iyisi kan vermek bu arada senin yumurtlama ne zmndi
İnşallah sen yaptın mi4 ünde oldu ikinci yumurtlama Aynen canım en garantisi kan vermek bnde test yaptıkça geriliyorum hayırlı haberlerle gel inşallah
Daha net bir fotoğraf var mı pek görünmüyor bı şey burdaKızlar dün akşam yaptığım test
Artımed yapmıştım silik çizgi çıktı ama güvenilir değilmiş yarın günüm acilde kan versem bugün çıkar mı acabaİnşallah sen yaptın mi
Sonucunuz çıkar 1-2 saate eğer giderseniz haber edinArtımed yapmıştım silik çizgi çıktı ama güvenilir değilmiş yarın günüm acilde kan versem bugün çıkar mı acaba
Gittim ama almadılar yarın sabah predictor express test yapacağım sonucuna göre sağlık ocağından misafir hasta olarak kan vermeyi deneyeceğimSonucunuz çıkar 1-2 saate eğer giderseniz haber edin
Sağlık ocağıda yapmıcak olursa hasta olduğunuzu ona göre ilaç kullanacağınızı söyleyin inş güzel haber alırsınızGittim ama almadılar yarın sabah predictor express test yapacağım sonucuna göre sağlık ocağından misafir hasta olarak kan vermeyi deneyeceğim
İnşallah öyle söyleyeyim bari de yapsınlarSağlık ocağıda yapmıcak olursa hasta olduğunuzu ona göre ilaç kullanacağınızı söyleyin inş güzel haber alırsınız
n inslahİnşallah öyle söyleyeyim bari de yapsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?