- 17 Şubat 2025
- 101
- 22
- 13
- 25
Henüz olmadım sabah test yaptım negatif çıktı yine silik çıksaydı sağlık ocağında kan verecektim beklemedeyim şuan sen ne yaptın ne durumdasınGüzelim noldu adet olmadı
n inslah
Aynı bnde yarın adet günüm bklmHenüz olmadım sabah test yaptım negatif çıktı yine silik çıksaydı sağlık ocağında kan verecektim beklemedeyim şuan sen ne yaptın ne durumdasın
Hangi testi yaptınHenüz olmadım sabah test yaptım negatif çıktı yine silik çıksaydı sağlık ocağında kan verecektim beklemedeyim şuan sen ne yaptın ne durumdasın
Predictor express yaptımHangi testi yaptın
İnşallah vardır canım olmazsın göğüs hassasiyeti devam ediyor muAynı bnde yarın adet günüm bklm
İnşallah vardır canım olmazsın göğüs hassasiyeti devam ediyor mu
Umut var işte inşallah hamilesindirEvet yaa
Amin inşallah varda darısı başınaUmut var işte inşallah hamilesindir
İnşallah bnde hala adet olmadım ama umudum kalmadıAmin inşallah varda darısı başına
Niyeİnşallah bnde hala adet olmadım ama umudum kalmadı
Olsaydı testte çıkardı diye düşünüyorum yarın olurum kesinNi
Niye
Hayırlısı olsun inşallah gülüm gene de habersiz bırakmaOlsaydı testte çıkardı diye düşünüyorum yarın olurum kesin
Olsaydı testte çıkardı diye düşünüyorum yarın olurum kesin
Yaaa oldun mu ne durumdasınSanırım adet oluyorum
Şuanlık bir belirti yok olmadım da sabah ayağa kalkınca kesin oldum dedim gittim su gibi akıntı gelmiş yine ama başka gelen giden yok stres yaptım ya ondan gelmiyor enfeksiyondan da şüphelendim artık bakalım bu hafta bekleyip yine gelmezse randevu alacağımHayırlısı olsun inşallah gülüm gene de habersiz bırakma
Şuan kahve akıntım var sancım vatYaaa oldun mu ne durumdasın
Olabilir stres çok etkiliyorŞuanlık bir belirti yok olmadım da sabah ayağa kalkınca kesin oldum dedim gittim su gibi akıntı gelmiş yine ama başka gelen giden yok stres yaptım ya ondan gelmiyor enfeksiyondan da şüphelendim artık bakalım bu hafta bekleyip yine gelmezse randevu alacağım
Tamamen kırmızıya dönene kadar bekle bakalım belki üstüne görme dedikleri olabilir benim annem kardeşime hamileyken 3 ay adet görmüş ablam da ilk ay adet olup 2. Ayda öğreniyor hep gebeliklerini hakkımızda hayırlısı olsun elbet bir gün bizde sevineceğizŞuan kahve akıntım var sancım vat
MaalesefOlabilir stres çok etkiliyor
AminTamamen kırmızıya dönene kadar bekle bakalım belki üstüne görme dedikleri olabilir benim annem kardeşime hamileyken 3 ay adet görmüş ablam da ilk ay adet olup 2. Ayda öğreniyor hep gebeliklerini hakkımızda hayırlısı olsun elbet bir gün bizde sevineceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?