Doğum kontrol hapı sonrası düzensizleşmiş olabilir ama gebede olabilirsiniz geri çekilmeyle korunmak en güvensiz olanı zaten zevk suyunda bile sperm bulunuyor sonuçta en iyisi test yapmakkasim ayinda dogum kontrol hapini biraktim, regllerim 1 subat,4 mart ve suan nisan ayi reglimi olmadim iliskimde kondom kullanmiyoruz ama geri cekilme yontemi kullaniyoruz hamilelik planimda yok. regl belirtimde yok hamilelik belirtimde yok cok gerginim akil verebilir misiniz yarin test alicam galiba
Hormonlarınızla alakalı kimisi ilaçı bırakır bırakmaz hamile kalıyor geri çekilme korunma yöntemi değil doktorlar buna çok kızıyor siz en iyisi test verin 30 günde olsanız mart ayı 31 çekti sizin geçilme 4 günkasim ayinda dogum kontrol hapini biraktim, regllerim 1 subat,4 mart ve suan nisan ayi reglimi olmadim iliskimde kondom kullanmiyoruz ama geri cekilme yontemi kullaniyoruz hamilelik planimda yok. regl belirtimde yok hamilelik belirtimde yok cok gerginim akil verebilir misiniz yarin test alicam galiba
Geri cekilemedigi bir salise de ihtimal oluşur,gebelik istemiyorsan korunma yöntemlerinden birini denekasim ayinda dogum kontrol hapini biraktim, regllerim 1 subat,4 mart ve suan nisan ayi reglimi olmadim iliskimde kondom kullanmiyoruz ama geri cekilme yontemi kullaniyoruz hamilelik planimda yok. regl belirtimde yok hamilelik belirtimde yok cok gerginim akil verebilir misiniz yarin test alicam galiba
Doğum kontrol hapı sonrası düzensizleşmiş olabilir ama gebede olabilirsiniz geri çekilmeyle korunmak en güvensiz olanı zaten zevk suyunda bile sperm bulunuyor sonuçta en iyisi test yapmakbu
Hormonlarınızla alakalı kimisi ilaçı bırakır bırakmaz hamile kalıyor geri çekilme korunma yöntemi değil doktorlar buna çok kızıyor siz en iyisi test verin 30 günde olsanız mart ayı 31 çekti sizin geçilme 4 gün
bugun yapsam belli olur mu bekliyim miGeri cekilemedigi bir salise de ihtimal oluşur,gebelik istemiyorsan korunma yöntemlerinden birini dene
cok gerginim ya uykusuz kaldim dusunmekten bugun test alicamDoğum kontrol hapı sonrası düzensizleşmiş olabilir ama gebede olabilirsiniz geri çekilmeyle korunmak en güvensiz olanı zaten zevk suyunda bile sperm bulunuyor sonuçta en iyisi test yapmak
Gecikmeniz olmuş varsa yoksa belli olur zaten bence ama sabah ilk idrar her zaman en güvenilir olanbugun yapicam test sanirim ya
olacagim varsa da stresten olmayacagim ya icmedigim cay kalmadi bugun almaya gidiyim ilk idrari kacirdim ama yarin sabah yaparim olmadiGecikmeniz olmuş varsa yoksa belli olur zaten bence ama sabah ilk idrar her zaman en güvenilir olan
Evet olur 4 gün gecikme var baya belirgin olur varsabugun yapicam test sanirim ya
Kesinlikle stres zaten başlı başına geciktiriyor adeti bugün alırsanız beklemiş idrarınızla yapın testi sonuçta gecikme var hani özellikle su içmeyin idrarım gelsin diye idrarınız geldiğinde yapabilirsiniz testiolacagim varsa da stresten olmayacagim ya icmedigim cay kalmadi bugun almaya gidiyim ilk idrari kacirdim ama yarin sabah yaparim olmadi
Ona gerek yok ben akşam yaptım şimdi alın bişey içmeyin öğlen yapınolacagim varsa da stresten olmayacagim ya icmedigim cay kalmadi bugun almaya gidiyim ilk idrari kacirdim ama yarin sabah yaparim olmadi
tamam oyle yapiyimOna gerek yok ben akşam yaptım şimdi alın bişey içmeyin öğlen yapın
pyle yapicammmKesinlikle stres zaten başlı başına geciktiriyor adeti bugün alırsanız beklemiş idrarınızla yapın testi sonuçta gecikme var hani özellikle su içmeyin idrarım gelsin diye idrarınız geldiğinde yapabilirsiniz testi
tek cizgi cikti baska cizgi yokEvet olur 4 gün gecikme var baya belirgin olur varsa