hamile olabilir miyim

egecmre

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
6
kasim ayinda dogum kontrol hapini biraktim, regllerim 1 subat,4 mart ve suan nisan ayi reglimi olmadim iliskimde kondom kullanmiyoruz ama geri cekilme yontemi kullaniyoruz hamilelik planimda yok. regl belirtimde yok hamilelik belirtimde yok cok gerginim akil verebilir misiniz yarin test alicam galiba

Doğum kontrol hapı sonrası düzensizleşmiş olabilir ama gebede olabilirsiniz geri çekilmeyle korunmak en güvensiz olanı zaten zevk suyunda bile sperm bulunuyor sonuçta en iyisi test yapmak

Hormonlarınızla alakalı kimisi ilaçı bırakır bırakmaz hamile kalıyor geri çekilme korunma yöntemi değil doktorlar buna çok kızıyor siz en iyisi test verin 30 günde olsanız mart ayı 31 çekti sizin geçilme 4 gün

Geri cekilemedigi bir salise de ihtimal oluşur,gebelik istemiyorsan korunma yöntemlerinden birini dene

Doğum kontrol hapı sonrası düzensizleşmiş olabilir ama gebede olabilirsiniz geri çekilmeyle korunmak en güvensiz olanı zaten zevk suyunda bile sperm bulunuyor sonuçta en iyisi test yapmakbu

bugun test yapsam belli olur mu

Doğum kontrol hapı sonrası düzensizleşmiş olabilir ama gebede olabilirsiniz geri çekilmeyle korunmak en güvensiz olanı zaten zevk suyunda bile sperm bulunuyor sonuçta en iyisi test yapmak
cok gerginim ya uykusuz kaldim dusunmekten bugun test alicam

olacagim varsa da stresten olmayacagim ya icmedigim cay kalmadi bugun almaya gidiyim ilk idrari kacirdim ama yarin sabah yaparim olmadi
Kesinlikle stres zaten başlı başına geciktiriyor adeti bugün alırsanız beklemiş idrarınızla yapın testi sonuçta gecikme var hani özellikle su içmeyin idrarım gelsin diye idrarınız geldiğinde yapabilirsiniz testi

olacagim varsa da stresten olmayacagim ya icmedigim cay kalmadi bugun almaya gidiyim ilk idrari kacirdim ama yarin sabah yaparim olmadi
Ona gerek yok ben akşam yaptım şimdi alın bişey içmeyin öğlen yapın

pyle yapicammm

`