Hamile olabilir miyim?

Hamile olabilir miyim?

• Evet

OY: 15 100,0%
  • Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    15
  • Anket Kapalı .

Merimurat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2016
45
23
88
36
Günaydın kızlar bu gün adetime iki gün kala test yaptım ve sonuç şu hamile olabilir miyim?
İnşallah hamileyim ve Allah isteyen herkese nasip etsin tez Zaman'da

Eklentiler

• image.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 150
Canım hayırlı olsun :) Yumurtlama günün geçeli kaç gün oldu canım biliyor musun ?

Son düzenleme:
Yumurtlama günün geçeli kaç gün oldu canım biliyor musun ?
Canim yumurtlama takvimi doğru ise 12 gün ama benim yumurtlama takviminden 3 gün önce Ağrım oldu yumurtlama gibi çünkü yumurtlama döneminde kaşığım agrir şişer ve bir gün sonra yumurtlama olduğu günden sonra o Ağrı ve şişten eser kalmaz. Yumurtlama takvim tarihim böyledi canim 7 aralık Çarşamba ama ben bi Ağrıyı 4 aralık pazar hissetim hissettiğim doğruysa arada 15 gün var eğer diğer doğruysa 12 var canim

Aynısını bende yaşadım yumurtlamam 15 Aralık ama önceki 13 ünde çok fena ve değişik şekilde kasıklarda bile değil tam karnımın altında fena ağrı hissettim ilk defa böyle birşey yaşadım 30 Aralık'ta bat dün kasıkta batma oldu bugün de uyandım sol gogsum özellikle aciyo anlamadım gitti

Anladım canım benim teşekkür ederim. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…