Allah isteyen herkese nasip eder İnşallah en kısa zamanda sizde böyle Mutlu olun İnşallahbizede dua et canım hayırlı olsun saglıkla dogsun inşallah
Allah isteyen herkese nasip eder İnşallah en kısa zamanda sizde böyle Mutlu olun İnşallahbizede dua et canım hayırlı olsun saglıkla dogsun inşallah
İnşallah sende hamilesin Bende kasık agrisi devam etti ve yürüdüğümde ara ara batıyorduAynısını bende yaşadım yumurtlamam 15 Aralık ama önceki 13 ünde çok fena ve değişik şekilde kasıklarda bile değil tam karnımın altında fena ağrı hissettim ilk defa böyle birşey yaşadım 30 Aralık'ta bat dün kasıkta batma oldu bugün de uyandım sol gogsum özellikle aciyo anlamadım gitti
Rica ederim canım maksat herkese yardımcı olmak herkes Mutlu olsun ve teşekkür ederim güzel Dilek'lerin içinAnladım canım benim teşekkür ederim. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah :)
İnşallah ovulasyon günlerinden önce sonrada da ilişki oldu neredeyse her gün inşallah ya :)Allah isteyen herkese nasip eder İnşallah en kısa zamanda sizde böyle Mutlu olun İnşallah
İnşallah sende hamilesin Bende kasık agrisi devam etti ve yürüdüğümde ara ara batıyordu
Teşekkürler kan testi yaptım oda pozitif çıktıTebrik ederim hamilesinizaramiza h.g cnm
Teşekkür ederim canımhayırlı olsun tebrik ederimm :)
Teşekkürler canım benimhayırlı olsun cnm
Canım hayırlı olsun degerin kacti kan testinde?:))
MasAllah degerin cok iyi canim rabbim insAllah yavrunu kucagina almayi nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?