arkadaşlar merhaba adetime daha 13 gün var ama son üç gündğr kasıklarımda sancı var adet öncesi olanlar gibi böyle diken gibi batıyor bazen sol bazen sağ kasığımda oluyor bugün farkettim ki akıntımın rengi ve kokusu da değişmiş ağ-ır bir koku var normalinden biraz fazla gelmiş sizce hamile olabilirmiyim adeti bekleyemiyorum sabırsızım daha 13 gün var :)
Bende seninle aynı durumdayım canım. Adetime 10 gün var. Ama benim akıntım kesildi. Yumurtlama akıntım oldu benim. Şu uzayanındanarkadaşlar merhaba adetime daha 13Yumurtlama
arkadaşlar merhaba adetime daha 13 gün var ama son üç gündğr kasıklarımda sancı var adet öncesi olanlar gibi böyle diken gibi batıyor bazen sol bazen sağ kasığımda oluyor bugün farkettim ki akıntımın rengi ve kokusu da değişmiş ağ-ır bir koku var normalinden biraz fazla gelmiş sizce hamile olabilirmiyim adeti bekleyemiyorum sabırsızım daha 13 gün var :)
ama son üç gündğr kasıklarımda sancı var adet öncesi olanlar gibi böyle diken gibi batıyor bazen sol bazen sağ kasığımda oluyor bugün farkettim ki akıntımın rengi ve kokusu da değişmiş ağ-ır bir koku var normalinden biraz fazla gelmiş sizce hamile olabilirmiyim adeti bekleyemiyorum sabırsızım daha 13 gün var :)
kimyasal gebelik ne demek ben çok cahilim bu konularda ovulasyonu bile burdan öğrendim yaaa :/
kızlar sanki regl 0lmuşum gibi belim ve bacaklarım ağrıyto bacaklarımda derman yok bi iki merdiven çıkıyorum hemen halsiz düşüyorum test yapmamk için kendimi zor tutuyorum adetime daha 6 gün var sizce ne yapmalıyım baş ağrılarım da çok arttı dün 7,5 du yattım sabah 6,5 da kalktım aşırı halsiz ve uykum vardı son iki gündüğr de bu belirtiler var işte :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?