hamile olabilirmiyim lütfen yardım

byrmozlm

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
40
7
13
33
arkadaşlar merhaba adetime daha 13 gün var ama son üç gündğr kasıklarımda sancı var adet öncesi olanlar gibi böyle diken gibi batıyor bazen sol bazen sağ kasığımda oluyor bugün farkettim ki akıntımın rengi ve kokusu da değişmiş ağ-ır bir koku var normalinden biraz fazla gelmiş sizce hamile olabilirmiyim adeti bekleyemiyorum sabırsızım daha 13 gün var :)

Yumurtlama sancısıdır bu. 13 gün varmış daha adetine hamilelikle ilgisi olamaz bence. Hatta akıntıda problem varsa enfeksiyon olabilir dikkat. O da sancı yapar. Sabırsızlanmakta haklısın ama sakin olmak gerek. Kafana ne kadar çok takar ve beklersen bebek o kadar geç geliyor. Tecrübeyle sabittir:)

Ben yeni hamileyim adet dönemine 2 hafta varken kasık agrılarım başladı göğüslerim cok agrıdı Yumurtlama agrısı sandım Ama daha önceki aylarda hiç böyle birşey yaşamamıştım Erken dönem testi yaptım çıkmamıstı Sonra adetim gelmedi ve hamile çıktım :) Hamile olabilirsin canım

inşallah canım çok teşekkür ederim yine çok umutluyum bu ay bakalım hayırlısı :)

Bende seninle aynı durumdayım canım. Adetime 10 gün var. Ama benim akıntım kesildi. Yumurtlama akıntım oldu benim. Şu uzayanından ama koku yoktu canım.ikinci denememiz ilki kimyasal gebelikle sonlandı maalesef :'(

kimyasal gebelik ne demek ben çok cahilim bu konularda ovulasyonu bile burdan öğrendim yaaa :/

kimyasal gebelik ne demek ben çok cahilim bu konularda ovulasyonu bile burdan öğrendim yaaa :/

Cahillik değil canım. Başa gelmeyince bilmiyor insan. Ancak yaşayınca araştırıyon öğreniyon.
Kimyasal gebelikte bebiş tutunamıyo ve adet kanamasıyla düşüüppp gidiyo :-(
Adetime 2 gün kala koyu kahve çamur gibi akıntım oldu. Bu tutunma akıntısıymış bir iki gün akıp bitiyomuş. Ama benimki 2. Gün kanamaya dönüştü. Dr gittik progesteron verdi kanamayı kessin diye. 4 gün vuruldum iğneyi sonra tekrar kontrole girtiğimizde kan değerim 7 ye düşmüştü. Dr daa biyokimyasal gebelik dedi. Kendi kendine düşecek kürtaja gerek yok ayrıca korunmanız da gerekmez dedi. Bi 16 günlük kanamayla sona erdi gebelik :-(

kızlar sanki regl 0lmuşum gibi belim ve bacaklarım ağrıyto bacaklarımda derman yok bi iki merdiven çıkıyorum hemen halsiz düşüyorum test yapmamk için kendimi zor tutuyorum adetime daha 6 gün var sizce ne yapmalıyım baş ağrılarım da çok arttı dün 7,5 du yattım sabah 6,5 da kalktım aşırı halsiz ve uykum vardı son iki gündüğr de bu belirtiler var işte :/

Bu belirtiler o kadar erken çıkar mı yaavv anlamadım gitti. Bende bi tuhafım kasıklarım ağrıyo sırtımm ağrıyo baş ağrısı da var ama az ve ara ara. Reglim bu gündü daha bişi yok. Ama ben sabırsızca sabah test yaptım negatif çıktı.Üstünde çok duruyoz. PPsikolojik gebe oldum resmen

bende hamiş hissediyprum bu ay ilkj defa bu ay çok ümitlendim inşallah olumsuz sonuç alırsam yine yıkılıcam adetimne son 4 gün

bu sat ve bat ne demek önce onu bi açıkla sonra söyleyim deli olcam ben hiç bişey bilmiyorum :/

benim SAT=29 temmuz Bat=25 ağustos benim adet döngüm 25 gündü gecen ay 2 gün gecikti bugün 25.gün ama yine (+)2 olur galiba...Bu yüzden BAT'ım 25 ağustos gibi...sen test yaptınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…