hamile olabilirmiyim lütfen yardım

YOK YAPMADIM ADETİMİN GEÇMESİNİ BEKLİCEM DEDİĞİM GİBİ BAT 25 AĞUSTOS O GÜN GEÇTİKTEN SONRA YAPICAM ŞİMDİ ÇIKMAZSA ÜZÜLÜRÜM NE YAPAYIM KARARSIZ KALDIM BİDE KESİN SONUÇ OLSUN DİYE BEKLİYORUM :)

bunu söylemem doğrumu bilmiyorum ama 25 temmuz da regl oldum 8.9.10 ağustosta bebek çalışması yaptık şimdi 25 ağustosu bekliyoreum bu ay çok daha umutluyum sanki ovulasyon gününe denk getirdik gibi belirtiler de olunca daha da bi umutlandım o yüğzden adetimden önce yapmak istemiyorum testi net sonuç çıkmayabilir :)

4 ay oldu test falan kullanmadım da bu avulasyon günleri hakkında internet baktım doğruysa benim ovulasyon günüme denk gelmiş oluyo inşallah

kızlar az önce lavaboya girdim kahverengi akıntı gelmiş başta demiştim akıntım çoğalmıştı beyazdı ama kokusu çok değişmişti ağır kokuyodu son günlerde tamamen kesildi akıntı yoktu bugün normale döndüm kokusuz derken az önce lavaboya bi girdim kahverengi gelmiş kokuyo üstelik pötür pötür acayip

Canım benimde Sat 24 temmuz dün israr testi yaptım 2.çizgiyi gördüm silide olsa sonra kan testi yaptırdım 75 pozitif çıktı seninde çıkabilir ki ben kızımda kahverengi lekelenmeden anlamıştım hamileliğimi Allah gönlüne göre versin canım:)

aramızda 1 gün var 25 temmuz benim de... kese için ne zaman gideceksin yakınlarda kan testi yaptırdın mı

Dün tekrar test yaptırdım canım 575 çıktı haftaya çarşambaya randevu aldım. Sağlık ocağındaki hemşirem 10 gün sonra gidersen kalp atışını da görebilirsin belki dedi.

Merhabalar ben eski uyeyim ama foruma yeni yaziyorum
ben 11 aylik evliyim bu ayla birlikte 2.ayimiz cocuk icin
adetime 10 kala goguslerimde agri var ama cok degil ama sislik cok fazla kasik bel uyku halsizlik hafif idrarda koku yanma
dayanamadim dun hcg yaptim ama sonucu anlamadim pc kendim baktim

referans araligi 0.5-5.0 yaziyor rica etsem anlayan arkadaslar bu ne demek
bu arada regilima 5 gun var daha

canım ben onlardan anlamam ama bende senin gibiydimn hatta adetime üç gün kala kahverengi akıntıda gelmeye başladı aha dedim hamileyim kesin artık bi sevindim sorma yarım saat sonra regl oldum üç gün erken geldi ama hala anlamadım o kahve akıntı normlde regl den sonra gelir neden önce geldi kafama taktım ama bilmiorum hayırlısı yani demem o ki adetini bekle :)

Arkadaslar merhaba bn yeni uye oldum yormlrnzi okynca yazmk istdm.benimde adetime bir hafta varken gogslrm cok agryo kasklrmdada agri var akntm cok degil yumurtlama gunumden snra hafif hafif kask agrsi olydu smdi cogldi karda sisti szce nedr

Arkadaslar merhaba bn yeni uye oldum yormlrnzi okynca yazmk istdm.benimde adetime bir hafta varken gogslrm cok agryo kasklrmdada agri var akntm cok degil yumurtlama gunumden snra hafif hafif kask agrsi olydu smdi cogldi karda sisti szce nedr

Yumurtlamadan sonra genelde oluyo göğüs ağrısı. Göğüs ucunda kararma var mı. Bi de regl tarihin yakın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…