hamile olabilirmiyim lütfen yardım

5 gn kaldi gogs ucu acyor akntm var ama cok ygn dgl hamilelkte cok ygn olrms ya o yuzdn pekde umtlnmk istmyrm
5 gn kaldi gogs ucu acyor akntm var ama cok ygn dgl hamilelkte cok ygn olrms ya o yuzdn pekde umtlnmk istmyrm

Yumurtlama gününü takip edebildin mi. 10 gün falan geçince idrarda çıkıyo çok silik de olsa. Belirtiler değişkenlik gösteriyo. Ben bulantıyls hissetmiştim.ama bulantı 4-5 haftalık başlıyo diyolar. Maalesef o kadar kalmadı bebiş.

Evet canm ettim yumurtlma benm bu ay erken oldu senin bebsne cok uzldm ama bnm bi arkadsmnda ole olmstu 1ay snra hmn yne hamile oldu smdi bebek ii cok skur ins sennde ole olur

Evet canm ettim yumurtlma benm bu ay erken oldu senin bebsne cok uzldm ama bnm bi arkadsmnda ole olmstu 1ay snra hmn yne hamile oldu smdi bebek ii cok skur ins sennde ole olur

Bizde çok üzüldük ama sağlıksız gebeliklerde oluyormuş. İnşallah tekrarlamaz. Bu ay tatil nedeniyle biraz erteledik. Tatil biter bitmez çalışmalara başlıcaz inşallah. biz bir ay reglm düzene girsin diye de bekledik. O dönende ateş tdkibi yaptım. Adet düzensizliği var ama ateş ölçümüyle adet günümü bilebiliyorum artık.

Canım akıntıyı bende farketmedi. İşk başlarda mı yoğuunluk oluyo muş. Bende yoktu.
Adetin yakın canm ve adetin geçtikten snra benm adete 4 GN kaldı bugüne kadar vardı anti kesildi kimi duyduy sam çok akinti oluyo dedi o yüzden ümitlemek istemedim ama insanın elinde de olmuyor

Adetin yakın canm ve adetin geçtikten snra benm adete 4 GN kaldı bugüne kadar vardı anti kesildi kimi duyduy sam çok akinti oluyo dedi o yüzden ümitlemek istemedim ama insanın elinde de olmuyor

Hımmm hayırlısı inşallah. Bebişiniz sizinledir. Test yaparsanız paylaşın mutlakaaa.

canm bnde yumurtlama olduktan sonra kasik agrisj oldu bole ara ara batio genlde oturup kalkarken feln ve goguslerim cok sissti genelde adetten 3 4 gun once plurdu yumurtlmdan sonra sisti hamile olabilormiyim mrk bkliorum 6 gun var daha

Evet canım regl biter bitmez takibe başlamak gerekiyo.birkaç ay takip edip kesin bi sonuç alınır ben bir ay yaptım o bile yetiyo. Regl den bir gün önce ateşim düştü. Ahaa dedim regl oldum
Canm bende bsi srcam ben ovulasyon testlrndn aldim gecen ay tm 14.gunu ckti ama bu ay yumurtlama adettn 5gn snra flndi bide testte iki kirmizi czgi cktktn snraki gun yumurtlma grcklsyr dimi

Canm bende bsi srcam ben ovulasyon testlrndn aldim gecen ay tm 14.gunu ckti ama bu ay yumurtlama adettn 5gn snra flndi bide testte iki kirmizi czgi cktktn snraki gun yumurtlma grcklsyr dimi

Canım ben hiç ovulsyn testi kullanmadım. İnşallah da gerek kalmaz.Zaten çalışmalara yeni başladık sayılır. kimyasal gebelikten sonra ısı ölçümüyle takip ettim yumurtlamayı. Regl bitince dün tekrar başladım.

mhblaaarr kızlarrrrr iyi grceller uykum yoookkk nedeseee adetim gecikti 2gn goguste hassıyrt ve akıntım su gbı beyaz bide karın yanlarım karnımın etleri agrıor sizceee nedemek optümm sizleri

mhblaaarr kızlarrrrr iyi grceller uykum yoookkk nedeseee adetim gecikti 2gn goguste hassıyrt ve akıntım su gbı beyaz bide karın yanlarım karnımın etleri agrıor sizceee nedemek optümm sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…