5 gn kaldi gogs ucu acyor akntm var ama cok ygn dgl hamilelkte cok ygn olrms ya o yuzdn pekde umtlnmk istmyrm
5 gn kaldi gogs ucu acyor akntm var ama cok ygn dgl hamilelkte cok ygn olrms ya o yuzdn pekde umtlnmk istmyrm
Evet canm ettim yumurtlma benm bu ay erken oldu senin bebsne cok uzldm ama bnm bi arkadsmnda ole olmstu 1ay snra hmn yne hamile oldu smdi bebek ii cok skur ins sennde ole olurYumurtlama gününü takip edebildin mi. 10 gün falan geçince idrarda çıkıyo çok silik de olsa. Belirtiler değişkenlik gösteriyo. Ben bulantıyls hissetmiştim.ama bulantı 4-5 haftalık başlıyo diyolar. Maalesef o kadar kalmadı bebiş.
Evet canm ettim yumurtlma benm bu ay erken oldu senin bebsne cok uzldm ama bnm bi arkadsmnda ole olmstu 1ay snra hmn yne hamile oldu smdi bebek ii cok skur ins sennde ole olur
Benmdr bu ay gogslrmn ucu acyo hep gogslrm agrrdi bu ay farkli o var ama iste aknti olmynca pekde umitlnmk istmyrm
Adetin yakın canm ve adetin geçtikten snra benm adete 4 GN kaldı bugüne kadar vardı anti kesildi kimi duyduy sam çok akinti oluyo dedi o yüzden ümitlemek istemedim ama insanın elinde de olmuyorCanım akıntıyı bende farketmedi. İşk başlarda mı yoğuunluk oluyo muş. Bende yoktu.
Adetin yakın canm ve adetin geçtikten snra benm adete 4 GN kaldı bugüne kadar vardı anti kesildi kimi duyduy sam çok akinti oluyo dedi o yüzden ümitlemek istemedim ama insanın elinde de olmuyor
canm bnde yumurtlama olduktan sonra kasik agrisj oldu bole ara ara batio genlde oturup kalkarken feln ve goguslerim cok sissti genelde adetten 3 4 gun once plurdu yumurtlmdan sonra sisti hamile olabilormiyim mrk bkliorum 6 gun var dahaBen yeni hamileyim adet dönemine 2 hafta varken kasık agrılarım başladı göğüslerim cok agrıdı Yumurtlama agrısı sandım Ama daha önceki aylarda hiç böyle birşey yaşamamıştım Erken dönem testi yaptım çıkmamıstı Sonra adetim gelmedi ve hamile çıktım :) Hamile olabilirsin canım
Bugn ack kahve bsi gldi canm smdide pembe bsi glyo beyaz akntyla karsk herhalde regl olcmHımmm hayırlısı inşallah. Bebişiniz sizinledir. Test yaparsanız paylaşın mutlakaaa.
Benim kaşınmıştı :) kasıklarımda da ağrı vardı gaz sancısı gibiHayir neden srdnz bnde merak ettim
Hadii yaaa. Yerleşme kanaması olabilir mi. Relg başlangıcın hep öyle mi olurBugn ack kahve bsi gldi canm smdide pembe bsi glyo beyaz akntyla karsk herhalde regl olcm
Hayir olmzdi bnde sasirdimHadii yaaa. Yerleşme kanaması olabilir mi. Relg başlangıcın hep öyle mi olur
Hayir olmzdi bnde sasirdim
Regl oldumOooo zamaaannn belki de bebiş vardır inşallah. Kendine dikkat et ne olur ne olmaz.
Hadiii yaaa. Pes etmek yok. çalışmalara devammm.Regl oldum
Kismt ins hayrlsi canm ALLAH istyn herkese en kisa zamnda versn insHadiii yaaa. Pes etmek yok. çalışmalara devammm.
Canm bende bsi srcam ben ovulasyon testlrndn aldim gecen ay tm 14.gunu ckti ama bu ay yumurtlama adettn 5gn snra flndi bide testte iki kirmizi czgi cktktn snraki gun yumurtlma grcklsyr dimiEvet canım regl biter bitmez takibe başlamak gerekiyo.birkaç ay takip edip kesin bi sonuç alınır ben bir ay yaptım o bile yetiyo. Regl den bir gün önce ateşim düştü. Ahaa dedim regl oldum
Canm bende bsi srcam ben ovulasyon testlrndn aldim gecen ay tm 14.gunu ckti ama bu ay yumurtlama adettn 5gn snra flndi bide testte iki kirmizi czgi cktktn snraki gun yumurtlma grcklsyr dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?