hamile olabilirmiyim lütfen yardım

mhblaaarr kızlarrrrr iyi grceller uykum yoookkk nedeseee adetim gecikti 2gn goguste hassıyrt ve akıntım su gbı beyaz bide karın yanlarım karnımın etleri agrıor sizceee nedemek optümm sizleri

Test yaptır demek olabilir ;-)

mhblaaarr kızlarrrrr iyi grceller uykum yoookkk nedeseee adetim gecikti 2gn goguste hassıyrt ve akıntım su gbı beyaz bide karın yanlarım karnımın etleri agrıor sizceee nedemek optümm sizleri
daha önce hiç gecikmedi ise şüphelenirsin. Benim günüm hiç geçmezdi 10 gün geçince anladım hamile olduğumu.

Canım daha cok erken biraz daha sabret. Sonradan hayal kırıklığına ugramaktansa beklemek daha iyi. Insallah hamilesindir

Hanımlarrr bulantılar ne zaman başlar. Reglime 8 gün var. Dün gece mide bulantısıyla uyandım. Üşttüm mü bilmiyorum. Göğüs hassasiyeti normalde de oluyo onu çok dikkate almıyom. Ateşim deseniz daha yükselmedi. Sanırım bu ay yumurtlamadım. Bi de kokulara ddayanamıyorum.bu geçirdiğim kimyasal gebelikte de vardı. Kafam karıştı

Canim bulanti genellikle altinci haftada baslar. Sen usutmus olabilirsin. Yani adetin gectikten bir iki hafta sonra. Biraz bekle sonra test yaparsin

Canim bulanti genellikle altinci haftada baslar. Sen usutmus olabilirsin. Yani adetin gectikten bir iki hafta sonra. Biraz bekle sonra test yaparsin
Aslında üşütmüş olma ihtimali bende de ağır basıyor. Daha 7 gündr belirti falan sacma geldi bana da. Hayırlısı bakalım

Herkese mrb ben hesaplamama göre 4 hafta 1 günlük hamileyim reglim 1 gün gecikti hiç ağrım sızım bulantım vs yok geçen hafta idrar testim negatifti bilemedim şimdi ben neyim bilemedim test yapmayada korkuyorum negatif çıkar diye sizce ne yapmalıyım

Test yapmadan nası böle bi fikre girebılıyosun ustelık test ıcın bıle erken olabilir

Acaba idrar testi çıkarmı 1 günlük gecikmede yada kaç günde çıkar kan testi yaptırmıyorum çünkü kan beni tutuyor

bayanlar acil yardımmmmm en son adet tarihim 22.08.2014 ondan önceki 25.07.2014 ondan bi önceki 25.06.2014 internete yazfdım 29 günde bir bi sonra regl tarihi 20.09.2014 yazıyodu ama olmadım bugün 22 si gecen ay 22 de oldum bügunde olmazsa 25 bekleyimmi test yapayımmı düzensizlik varmıdır yoksa hamilemiyim

Arkadaşlar ben burada yeniyim size sorum olacak ben adet bitiminden sonra ilişki yaşadım eşimle hamile olabilirmiyim? Eşim görev için uzakta bundan dolayı yumurta çatlaması gibi bir tarih belirleyemiyorum Malesef bebek istiyoruz artık bizde yeni evliyiz ama bebiş çok istiyoruz Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Canım benim bence biraz daha bekle testte negatif yazısını görmek kadar kötü bişi yok ama sabırsızlığınıda anlayabiliyorum ama bence bekle bir kaç gün daha inşallah hamilesindir bebişli günler diliyorum

Evet düzensizlik var . Bir iki gün daha sıkıver dişini . İnşallh hamişsindir

bayanlar günaydın bu mutluluğumu sizinlede paylaşmak istiyorum biliyosunuz sürekli yazıyorum adetim iki gün geçti diye yazmıştım beklememi önermiştiniz dayanamadım akşamına test yaptım ve pozitif yani iki koyu çizgi çıktı ertesi gün yani dün hemen hastaneye gittim ultrasna baktı keseyi göremedi kan tahlili istedi kan pozitif şuan hamileyim tahmini dört haftalık haftaya keseyi görücez inşallah dua edin darısı isteyen herkesin başına allahın izniyle :)

Ayyy çok sevindim Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah :) darısı bizlere dua et olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…