Allah allah testi atsana bi bakayim
Bnce kan verAttım silik bile değil bekle bekle bisey yok en fazla kaç gün beklenir orda çıkmassa kan testi mı yaptrsam
Kan testi yaptır kesin sonuç veririnşallah hamilesindir ama olmazsa da takma daha yeni evlisin 3 aylık benim 1.5 sene sonra oldu
Evde yaptığın teste çıkmaya bilir kan testi kesin sonuç verir gecikmesi kistten ve iltihapin varsa ondan da olabilirInşallah takmıyorum da gecikince hala daha olmadım iki çizgi beklerken çıkmaması biraz üzdü sadce onun dışında rabbime şükrediyorum o bilir yeri ve zamanını kalbimi gonlumu
Evde yaptığın teste çıkmaya bilir kan testi kesin sonuç verir gecikmesi kistten ve iltihapin varsa ondan da olabilir
Anladım çok saolun yarın gidicem yaptrcam
Olsa cikardi teste cok olmuş cunku 3 aylik evlisin vucut daha yeni yeni sperme alisiyor bende 26 gunde adet olurdum evlendim hersey degisti bazen 14 gunde bazen 28 gunde en son 3 aydir duzenli 30 gun oldu sen simdi hamile olcaginida düşündüğün icin stresten geciktiriyorsun doktora git kan ver negatifi gorur gormez geliyor kafan rahatladigi icin canim ilac verir birde canim sana adet sokturucu stres yaomamaya çalış en buyuk dusman o cunku.Geçen ay 24 de oldum benim adet düzenli dört dört geliyo 21 olmam gerekirdi iki gün bel ağrısı lekeler vardı şimdi beyaz oldu adet de olmadim ya üzülürsem ya stres yapıyosam
Adet yapar ama adet günün den dolayı olabilirKis veya intihap göğüs ağrısı yapmaz ki
Olsa cikardi teste cok olmuş cunku 3 aylik evlisin vucut daha yeni yeni sperme alisiyor bende 26 gunde adet olurdum evlendim hersey degisti bazen 14 gunde bazen 28 gunde en son 3 aydir duzenli 30 gun oldu sen simdi hamile olcaginida düşündüğün icin stresten geciktiriyorsun doktora git kan ver negatifi gorur gormez geliyor kafan rahatladigi icin canim ilac verir birde canim sana adet sokturucu stres yaomamaya çalış en buyuk dusman o cunku.
Adet yapar ama adet günün den dolayı olabilir
konunu ac ses veya actin mi :) insaAllah yardimci olmaya dalisirim kendim okuyamasam da insaAllah okicak insan bulurumKızlar merhabalar Meryem suresi okucaz aramızda toplayıp katılmak ister misiniz
Ay çok teşekkür ederim ya çok mutlu oldumkonunu ac ses veya actin mi :) insaAllah yardimci olmaya dalisirim kendim okuyamasam da insaAllah okicak insan bulurum
tamam ekle ama okuyamayabilirim am okucak cok insan yonlendircem insaAllah . mutlaka etiketlemeyi unutma ^^Ay çok teşekkür ederim ya çok mutlu oldum
Açılmış yeni topikler var Meryem suresi başlıklı oradan devam edicez bu akşam listemiz oluşuyor sizi de not ediyorum 12 kişi olduk bile
Tamam etiketlemeyi unutmucam not ettimtamam ekle ama okuyamayabilirim am okucak cok insan yonlendircem insaAllah . mutlaka etiketlemeyi unutma ^^
kan tahlili yaptır arkadaşım. 1 haftalıksa bile çıkar orada..
şuan hamile değilsen de üzülme demek ki doğru zaman değilmiş diye düşün.
3 ay zaten erken bence. hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?