Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilirmiyim ya deyilsem tedirginim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün aydın o zaman.senın adına çok sevindim.Demekki gelen lekeler yerlesme kanamasıymiş.rahme yeni yerleşmiş olabilir.

Gözün aydın o zaman.senın adına çok sevindim.Demekki gelen lekeler yerlesme kanamasıymiş.rahme yeni yerleşmiş olabilir.

Yani var mı kan değerine gore heycan yaptım daha yeni olduğum için kaç olduğunu blmyom yukseliyomus gün geçtikçe ama 46.65 gebe mı oluyo yani

Evet.gebelık olduğunu gösteriyor.canım.yenı bir gebelık daha.

Gebelık olmasaydı 0.1 çıkardı en fazla 2.idrar testı tekrarlasan birde.sılıkte olsa çıkacaktır.gec döllenme olmuş demekki.

Gebelık olmasaydı 0.1 çıkardı en fazla 2.idrar testı tekrarlasan birde.sılıkte olsa çıkacaktır.gec döllenme olmuş demekki.

Pazartesiye sıra aldım ozaman daha ayrıntılı belli olur çok dua ettim

Kızlar doktora da gitim net olsun diye pozitif dedi hastaneyi yıktım çok şükürler olsun binlerce kez rabbime Daha çok küçük iki hafta sonra kese görüncekmis

bende çok şükür rabbime sonsuz şükürler olsun kan değerlerim iyiymiş çok şükür ya rüya gibi mercimek ozman benim ki daha küçük se

dua et bizlere de göstersin rabbim en kısa sürede inşallah

Ayyy ya ne bileyim bir hoş oldu içim :) hayırlısıyla kucağına da al inşallah

dua et bizlere de göstersin rabbim en kısa sürede inşallah

Ayyy ya ne bileyim bir hoş oldu içim :) hayırlısıyla kucağına da al inşallah

Inşallah öncelik le içini rahat tut amin amin kalpten gönülden çok istedim hamd olsun allahima

Kızlar doktora da gitim net olsun diye pozitif dedi hastaneyi yıktım çok şükürler olsun binlerce kez rabbime Daha çok küçük iki hafta sonra kese görüncekmis
Gözün aydın canımm.Rabbım sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…