Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilirmiyim ya deyilsem tedirginim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende çok şükür rabbime sonsuz şükürler olsun kan değerlerim iyiymiş çok şükür ya rüya gibi mercimek ozman benim ki daha küçük se
Ne mercimegi 5 6 haftalikken bile ancak mercimek oluyor :)) Hayirli olsun Allah daim etsin.

Ne mercimegi 5 6 haftalikken bile ancak mercimek oluyor :)) Hayirli olsun Allah daim etsin.

olsun ben onu ole seviyom bide vitamin vermiş bana doktor hap şeklinde ama üzerinde ilaç değildir yazıyo

Bende d vitamini eksikti bide ne ise yaroyo ki
Dr a gidip keseyi gorunce tam kan sayimi yaptirin kan degerlerinize baktirin .Zaten d vit demir kan ilaci hepsini veriyorlar ihtiyaca gore .Folik asit bebegin beyin gelisimi ve sinir sistemi icin onemli.

Dr a gidip keseyi gorunce tam kan sayimi yaptirin kan degerlerinize baktirin .Zaten d vit demir kan ilaci hepsini veriyorlar ihtiyaca gore .Folik asit bebegin beyin gelisimi ve sinir sistemi icin onemli.

Ya bak bi bilgi daha çok teşekkür ederim

canim gozun aydin tebrik ederim insallah sag salim alirsin kucagina rabbim bize de nasip etsin insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…